Gość Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Jak dla mnie The Beatles, ale gram na Medium, rzadziej na Hardzie więc się znam. Cytuj
Gość Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 (edytowane) Limbo, czy Lara GOL, moze cos innego zupelnie? Edit Wybralem Lare ;] Jest, bedzie cos ciekawego za 400 mp? Edytowane 23 listopada 2010 przez Gość Cytuj
canuks 63 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Świetny wybór jak bedziesz chciał przejść Lare w CO-OP to jestem chętny . 26 listopada kolejna seria obniżek na markecie więc czekaj i obserwuj Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 brać CoD Classic czy czekać aż udostępnią Black'a na naszym Live'ie ? Cytuj
Gość Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Monkey Island: Special Edition Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50% Monkey Island 2 Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50% Puzzle Quest 2 Regular Price: 1200 Discount Price: 800 Savings: 33% Serious Sam TSE Regular Price: 1200 Discount Price: 600 Savings: 50% Zombie Apocalypse Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50% Portal: Still Alive Regular Price: 1200 Discount Price: 400 Savings: 67% VooDoo Dice Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50% Mega Man 10 Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50% Magic the Gathering Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50% Madden NFL Arcade Regular Price: 800 Discount Price: 400 Savings: 50% No wlasnie, niczego ciekawego nie widze. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Nic ciekawego nie ma bo ostatnimi czasy na największe kosy XBLA były już promocje z tego co się orientuję. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Jest, bedzie cos ciekawego za 400 mp? Stare gry segi, Brain Challenge, Zuma. Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 polecam orange boks bo masz 5 gierek za cene jednej a potem bad company ;] Cytuj
canuks 63 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 Warto zakupić FALLOUT3 GOTY + Tekken 6 obie nówki ? W F3 nie grałem ,trochę odstrasza mnie ten świat po ataku atomowym ,gra jest bardziej RPG czy shooterem .To coś ala Borderlands ? No i co ważniejsze czy gra nie zamula po pewnym czasie akcją i fabułą ? Tekken6 -nie miałem jeszcze żadnej "klasycznej" bijatyki na x360 i chciał bym w końcu to nadrobić .Głównie chodzi o singla ,ewentualnie multi bardzo sporadycznie.Ewentualnie jakaś inna bijatyka dla casuala w tym temacie ?. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 Również jestem bijatykowym casualem i zawsze polecam podobnym osobom Dead or Alive 4. Stary tytuł, ale naprawdę fajny i możliwy do szybkiego ogarnięcia również przez mniej zaawansowanych w temacie. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 Jak dla mnie F3 >>>>> Borderlands. W F3 masz poza głównym wątkiem sporo rozbudowanych fabularnie questów pobocznych i naprawdę wielki, wciągający świat. Gra nie jest w zasadzie shooterem, bo normalne celowanie jest mało efektywne i kłania się raczej korzystanie z VATS (nie tłumaczę co to jest, jak coś google). No i jak ktoś się uprze, to mógłby nawet walczyć głównie wręcz, nie jest to nierealne. Co do nudy, to nawet jeśli główny wątek jest tylko poprawny, to tak jak pisałem, questy poboczne to dłuższe, co najmniej godzinne epizody z nowymi bohaterami i wydarzeniami, także jest naprawdę ciekawie. Cytuj
Kakko40i4 15 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 (edytowane) o fpsah to imo metro33 jest nie warte grania, bugi w tej gierce psują cały fun z grania, bardzo szkoda bo klimat rzeczywiście mocny, ja gry nawet nie przeszedłem Edytowane 25 listopada 2010 przez Kakko40i4 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 warto zainteresowac sie midnight club los angeles ? Cytuj
Gość Vesper1992 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Pewnie, bierz, jeśli jeszcze nie grałeś. Grafika nie jest wcale taka zła, biorąc pod uwagę czas, w którym gra została wydana. A sama rozgrywka? Subiektywnie bardzo przyjemna. No i fajne są te wstawki filmowe. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Zdecydowanie tak. To najlepsza gra na X360 o tematyce tuningu. Wyścigi są bardzo dynamiczne (a jak na motocyklu się weźmie kamerę "z oczu", to już w ogóle zabawnie jest), pojazdy ładnie odwzorowane (i choć fanem motocykli nie jestem, to nawet fajnie, że w grze jest ich kilka), a dużą zaletą są zmienne pory dnia. No i to dość subiektywne, ale IMO ta gra wpisuje się doskonale w mit słonecznej Kalifornii. Niemalże czuć ten upał, można pojechać na plażę i obejrzeć zachód słońca nad oceanem, albo ścigać się bulwarami w świetle neonów nawet takimi autami jak S-klasa. Bardzo przyjemnie wspominam czas spędzony z grą. Cytuj
Gość Vesper1992 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 A propo krajobrazu, zajo wygląda mokra ulica w nocy. Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 Warto zakupić FALLOUT3 GOTY + Tekken 6 obie nówki ? W F3 nie grałem ,trochę odstrasza mnie ten świat po ataku atomowym ,gra jest bardziej RPG czy shooterem .To coś ala Borderlands ? No i co ważniejsze czy gra nie zamula po pewnym czasie akcją i fabułą ? Tekken6 -nie miałem jeszcze żadnej "klasycznej" bijatyki na x360 i chciał bym w końcu to nadrobić .Głównie chodzi o singla ,ewentualnie multi bardzo sporadycznie.Ewentualnie jakaś inna bijatyka dla casuala w tym temacie ?. Fallout 3 jest fajny ale dość specyficzny. Mi osobiście trochę się nudził ale warto zagrać bo ma niesamowity klimat i niepowtarzalny gameplay, nie jest to jednak typowy erpeg. A co do bijatyki to sam nie miałem z nimi prawie żadnej styczności ale grałem w soul calibura i powiem, że jest on zarówno przystępny jak i "lekkostrawny". Liczę, że pomogłem. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 Polecicie mi jakieś gry na co-opa przez XBL które można kupić na xbox marketplace ? Lare Croft już ograłem. Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 Castle crushers rządzi poza tym w plants vs zombies też chyba można grać przeciwko sobie. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 DJ hero 1i 2 plus mixer za 299 czy bungle rock band 2 z perkusją za podobną cenę ? DJ hero zainteresował mnie po recenzji Butchera ale wcześniej miałem styczność tylko z Guitar Hero 2 i 3. Dla mnie i perkusja i mixer to nowość tylko pytanie co daje więcej funu i przy czym masterowanie daje więcej radochy Od razu zaznaczam że jestem raczej samotnikiem a na imprezy to raczej wybieram się poza dom Do mnie co najwyżej ziomki wpadną zagrać w fife lub tekkena Chociaż od grania w sieci bym nie stronił jeżeli są fajne tryby. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Osobiście brałbym DJ Hero, chociaż obie gry są kuszące. Popatrz też pod względem swoich preferencji muzycznych... Chociaż nie ma tutaj jakiegoś czynnika, który jednoznacznie przemawiałby za którąś z tych gier, ale mnie jakoś bardziej przekonuje DJ Hero. Rzuć monetą . Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 już zakupiłem dj hero 1 i 2 Zajefajna zabawa w weekend podłączam do zestawu kina domowego i jazda Cytuj
k0chan 2 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 widziałem za 800 MSP na polskim livie Panzer General Allied Assault, grał ktoś? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 zastanawiam sie nad kupnem gry wyscigowej w gre wchodzi: dirt 1,2, forza 3 ultimate edition, wrc, midnight club los angeles w sumie bardizej ciagnie mnie do szutrowych wyscigow poniewaz mam caly czas pgr 4 w ktore od czasu do czasu pogrywam opinie po ograniu dema dirt 1 - elegancko dirt 2 - grafika lepsza, natomiast cala ta otoczka tzw "amerykanska" jakos do mnie nie przemawia wrc - moze byc ale chyba wiekszy fun mialem z grania w demo dirt forza 3 - bylem mega zle nastawiony do tej gry bo nie przepadam za symulacjami ale po ogarnieciu jest naprawde fajne (w sumie mam jeszcze pgr 4 w ktore sobie gram. wiec sam nie wiem czy warto brac) midnight club - poprzednia czesc byla w porzadku i ta na filmikach prezentuje sie dobrze licze na pomoc osob ktore ograly te tytuly dzieki Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Od której części Halo zacząć ,bo lekko się zaplątałam ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi