Opublikowano 7 grudnia 201014 l Pro Evo..... 2008 i w doł ,od 2009 na konsolach rządzi FIFA i to niemal totalnie .Bardzo ta seria odskoczyła od konkurencji . NBA 2k9,2k10 ,2k11 . tu co roku jest widoczny postęp w tej serii . NHL to tylko od EA Sports 09,10 wymiatają
Opublikowano 7 grudnia 201014 l Dostanę to gdzieś jeszcze? Dzisiaj wykupili. http://www.empik.com/assassin-s-creed-assassin-s-creed-2-x360-ubisoft,prod59190076,multimedia-p
Opublikowano 7 grudnia 201014 l allegro ebay ,ale taniej cię wyniesie kupując osobno .AC1 -45zl ,AC2GOTY 70zl http://allegro.pl/2-gry-assasin-s-creed-1-i-2-bcm-i1357373838.html
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Panowie, poszukuję dobrego tytułu podobnego cenowego do Mirrors Edge'a. Wszystkie gatunki wchodzą w grę, ale najbardziej sportowe, strzelanki i RPG.
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Z tanich tytułów warte uwagi są: Halo 3 Prince of Persia (ten bajkowy) Battlefield: Bad Company (jedynka) Crackdown Ze sportowych to w zasadzie każda starsza część danej serii...wszystkie PES'y, Fify, NHL itd. edycje z 2008r. są bajecznie tanie.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Jaką grę sportową polecacie ? Coś z dobrym multi /żywotnym ,chociaż wiadomo jak to jest wychodzi nowa edycja z danej serii i gra umiera . Mimo wszystko co polecacie tak zeby było z kim pograć .W grę wchodzą edycje 2010/11? Edytowane 11 grudnia 201014 l przez canuks
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Co możecie polecić na grudniowe wieczory w stylu Mass Effect? Szukam też miodnej strzelanki (interesuje mnie generalnie tylko multi). MW2 byłoby moim zdaniem rewelacyjne, gdyby nie samostrzelające działka, śmigłowce, samoloty, ładunki nuklearne, czujniki bicia serca i Akimbo. Zależy mi generalnie na dość dużym realizmie. BC2? Nowy CoD? Może coś innego?
Opublikowano 12 grudnia 201014 l BO to to samo co MW2 tylko w innym sosie. Feeling i założenia pozostały takie same. Jeśli nie grałeś w BC2 to warto spróbować, to też shooter na najwyższym poziomie, a przy tym inny od CoD. A na grudniowe wieczory polecam Fallouta 3 jeśli nie miałeś (tania edycja PL bez dodatków, albo kompletna edycja GOTY po angielsku). Jeśli już przeszedłeś trójkę, to kłania się równie dobry Fallout: New Vegas, który nie wnosi szczególnie wielkich zmian, ale dostarcza kolejne kilkadziesiąt godzin świetnej zabawy.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Coś w stylu ME ... ME2 ,Dragon Age ..coś ala shlaser Darksiders ,Castlevania . Z lżejszych to Fabe2 /3 ,Fallout 3 ,Borderlands połączenie lekkiego rpg i shootera . Co do shoterów to .. jak chcesz coś bliższego realizmowi( chociaż u tak temu daleko ) to BC2 gra nastawiona na drużynową współprace .Na dniach wychodzi dodatek VIETNAM który zapowiada się bardzo dobrze . Jak wolisz coś szybszego dużo customizacji tip itd to CoD:BO . W obwodzie jeszcze masz rewelacyjnego CoD:MW online graczy ne brakuje no i nieco przekombinowane MW2
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Czy seria Mass Effect spodoba się komuś kogo nigdy nie interesowała tematyka sci-fi? Warto?
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Moim zdaniem warto! Nie interesowałem się nigdy sci-fi (nawet Star Wars nie oglądałem), a ME przeszedłem z wielką przyjemnością, szczególnie dlatego, że lubuję się w grach z ciekawą fabułą.
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Co możecie polecić na grudniowe wieczory w stylu Mass Effect? Szukam też miodnej strzelanki (interesuje mnie generalnie tylko multi). MW2 byłoby moim zdaniem rewelacyjne, gdyby nie samostrzelające działka, śmigłowce, samoloty, ładunki nuklearne, czujniki bicia serca i Akimbo. Zależy mi generalnie na dość dużym realizmie. BC2? Nowy CoD? Może coś innego? NA grudniowe wieczory dobry singiel: Dragon Age, Fallout New Vegas, Red Dead Redemption Online: Bad Company 2 !!! Nie ma konkurencji a na dniach wychodzi dodatek Vietnam
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Grają jeszcze ludzie w Halo3 online? Grają...i to jeszcze mnóstwo ludzi gra w H3. Zdecydowanie warto spróbować multi w Halo, chociaż nie każdemu się spodoba.
Opublikowano 15 grudnia 201014 l R.U.S.E ??? II Wojna światowa, niezła grafika,dużo grania Co prawda nie w klimatach SF ale jako strategia całkiem nieźle sie spisuje. Edytowane 15 grudnia 201014 l przez kudlaty88
Opublikowano 15 grudnia 201014 l Nie ma zbyt dużego wyboru strategii na X'a. Mnie oprócz Halo Wars najbardziej przekonuje EndWar Tom'a Clancy'ego. Masz jeszcze ewentualnie dwie nie najgorsze części Command & Conquer (Tiberium Wars i Red Alert 3), ale mnie osobiście jakoś średnio przekonują. Na koniec możesz obczaić Supreme Commander 2. To chyba dosłownie wszystkie sensowne strategie na platformę MS. I jeszcze R.U.S.E o którym pisał kolega powyżej, ale mnie po demku totalnie zmuliło.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l oprócz C&C 3 jest jeszcze ten dodatek, Kane's Wrath. Ja osobiście polecam, na MP są jakieś demka to sobie obczaj.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Halo 3 jest ok, tylko nie nastawiaj się szczególnie na granie na multi bez dodatkowych mapek. Z kolei ich zakup jest bez sensu, bo lepiej wziąć ODST, które ma je już na płycie. FC2 potrafi znudzić i wkurzyć nieustannie goniącymi gracza rebeliantami w jeepach, uprzykrzającymi podróżowanie. No ale w sumie skończyć można za 35zł.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l oprócz C&C 3 jest jeszcze ten dodatek, Kane's Wrath. Ja osobiście polecam, na MP są jakieś demka to sobie obczaj. Kane's Wrath to kupa Nudne jak cholera.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Halo 3 za 30 zł czy Far Cry 2 za 35zł? zdecydowanie Halo 3 - single bardzo fajny i wciągający, multi nawet na tych standardowych daje radę, a jeden multi pack jest gratis
Opublikowano 16 grudnia 201014 l co do FC2, to odradzam chyba że ktoś bardzo lubi monotonie + mocno denerwujący rebelianci.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Dołączam, jak nie grałeś to bierz Halo 3, Far Cry 2 szybko się nudzi.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Kane's Wrath to kupa Nudne jak cholera. e tam, obleci ;] Co do FC2 - moim zdaniem warto, mnie to akurat nie znudziło a cholernie wciągneło