Bosu 15 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 A czy ultimate jest po polsku (w sensie, że z Pazurą i Baką w singlu, a w multi z polskimi napisami) oraz czy wszystkie kody działają (czytałem, że komuś nie działało)??? Dubbing i w singlu i w multi jest, a kody działają. Pewnie nie którym nie działało bo byli niepełnosprytni, mieli polskiego liva i nie skapnęli się, że niektóre rzeczy (w tym 1943 i onslaught) nie były dostępne od razu. Ja poczekałem z tydzień i już się pojawiły. :potter: Więc wszystkie kody działają. Cytuj
Artai 1 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Dzięki! Lecę do sklepu za 2-3 dni i kupuję Ultimate'a. Muszę nadrobić zaległości - mój kolega ma 181h (!) ogólnie, ponad 104h w multi, calaka w BC2 i Vietnamie... Nie ma Onslaught Mode ani SPECACT, więc nie ma jak zdobyć wszystkiego... No i będę się starać mieć tyle co on... Nieco dużo... Jeszcze jedno - wg strony Saturna nie ma dubbingu - http://www.saturnpolska.com/bydgoszcz/produkty/software-i-konsole/gry/xbox-360/battlefield-bad-company-2-ultimate-edition , a to właśnie tam chcę kupić... Czy taki błąd wynika z B1943? Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Ja też mam napisane, że tylko instrukcja jest PL, a dubbing jest. Więc powinno być dobrze. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Battlefield 1943, warto kupić? ludzie jeszcze w to grają? Cytuj
tomaszz04 6 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Warto, przed zakupem możesz jeszcze sprawdzić demko. Co prawda na xboxa nie mam pełnej wersji ale jestem pewny, że serwery są nadal pełne. Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 szukam gry w ktorej trzeba powysilac szare komorki co polecacie?(xbla lub pudelkowe) polecam limbo albo portal Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 zdecydowanie portal, w limbo nie ma tyle kombinowania Cytuj
fightclub87 9 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Braid. Zabawa z czasem i nie tylko. Cytuj
Artai 1 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Battlefield 1943, warto kupić? ludzie jeszcze w to grają? Ja będę grał jutro bądź pojutrze. Kupuję jutro B:BC2 Ultimate (jak wyżej, pytałem się o to), a B1943 to główny powód, dlaczego wydaję 60 zeta więcej... Cytuj
reqamst 0 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 (edytowane) Który ma lepszego singla: Assasin's Creed 2, Borderlands czy F.E.A.R. 2? Fakt, różne gatunki, ale interesuje mnie najlepszy klimat i różnorodność podczas gry. Edytowane 5 lutego 2011 przez reqamst Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 Borderlands nie polecam szczególnie. Na początku wydaję się być fajny, a otwarty świat daje nadzieje na przygodę i sporo zwiedzania. Niestety szybko okazuje się wcale nie taki duży, mało zróżnicowany i wypełniony głównie przeciwnikami. Backtracking też nie polepsza sprawy, a denne i nudno przedstawione questy nie motywują do gry. Wielu osobom gra bardzo się podobała, ale jak dla mnie to zupełnie inna liga niż wciągający, pełen zagadek i smaczków świat przedstawiony w Falloucie. Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 tak jak Wampis zjechał Borderlands'a tak ja polecę Assasin's Creed'a 2 , ciekawa fabuła, dość różnorodne misje: jazda "karetą"(?), morderstwa, latanie, skradanie, gonienie. Dzieje się dużo i różnorodnie w przeciwieństwie do pierwszej części. Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 W Assasin's Creed'a 2 grało mi sie super Cytuj
ash77 3 Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 Borderlands długie, dosc różnorodne tereny, nawet fabuła, wiele kombinacji broni, dodatki też niezłe (własnie przechodze 3 z 4). Najlepsze porównanie to takie Diablo w fps, czyli zabijanie, zabijanie, i jaka ciekawa kombinacja broni wypadnie z wroga. Niby Diablo nudne a każdy grał i grał - tak jak tu. Assasin's Creed'a 2 dobra fabuła, ciekawsze i bardziej zróżnicowane misje niż w jedynce (choć kareta czy latanie jest tak naprawde tylko przez moment), duzo popierdułek do zbierania, bardziej rozbudowana walka. Obie gry swietne. F.E.A.R. 2 widziałem, nie grałem - uważam ze trzeba lubić ten dziwny gatunek horrora Cytuj
Kakko40i4 15 Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 powiem tak z tej trójki to na równi poleciłbym ci borderlands i ac2, fear2 nawet do końca nie chciało mi się przechodzić, gierka słaba. jeżeli chodzi o borderlands to jedyny imo mankament to nieciekawie przedstawione misje, poza tym gra jest na wypasie, humor, design creepów, fun ze strzelania design świata, wszystko mega. w ac2 z kolei przeszkadzała mi tylko zbytnia łatwość tego tytułu, gierke można przejść nie przykładając się wcale, później przeszkadza jeszcze schematyczność walk ale to akurat niewielki fail biorąc pod uwagę, że w sumie to skradanka, poza tym mega, eksploracja, skakanie po dachach zbieractwo, zagadki i fabuła na wypasie. więcej czasu spędziłem przy borderlands więc dla mnie kolejność border -> ac2 a o fear zapomnij Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Polećcie coś fajnego dla 3 graczy. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Halo: Reach, FIFA 11, Rock Band. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Jeśli idzie o 3 do kampanii w sieci to L4D 1 i 2 by się sprawdziły. Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 (edytowane) Dzięki za propozycje ,a jakieś tytułu na kanapowe 3 osobowe granie ? Najlepiej tytuły arcade. Edytowane 12 lutego 2011 przez Szalona Małpka Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Zdecydowanie Scott Pilgrim vs. the World. Świetny, oldskulowy klimat. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Castle Crashers jest lepsze od Scotta i można ciorać do 4 graczy na raz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi