Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donsterydo
Opublikowano

Nie ma pudełkowych gier ze splitem na 3 graczy. Podobno w Halo 3 można uruchomić, nawet są filmiki w necie jak to zrobić - ja próbowałem pół godziny i ani razu nie wyszło.

Możesz sprawdzić w Halo: Reach bo w opcji "custom game" można uruchomić split na 4 graczy, może na 3 też działa.

Opublikowano
Nie widzę jakoś Scotta na twoim MGC :whistling:

Każdej arcadeówki można zassać trial ;). Po ograniu triala Castle Crashers i Scotta postanowiłem wziąć CC ;). Średnia ocen na gamerankings i gameplaye w necie, tym się sugeruję przy wyborze gry i z czystym sumieniem mogę polecić CC bo jest naprawdę świetne, a osobiście nie lubię gier arcade.

Opublikowano

Witam ponownie po okresie przerwy.

Potrzebuje gier na splitscreena, na coopa.

Mam już Gears of Wars 1,2 i 3 w preorderze

Army of Two 1, dwójka do zamówienia.

Są jeszcze jakieś ciekawe tytuły? Bo z kolegą się wciągneliśmy w gearsy...(9 rano się zaczeło, o 9 się skończyło... tj 21 ;) )

Opublikowano

Left4Dead jedynka i dwójka na pewno warte zainteresowania. Resident Evil 5 też, Borderlands jeszcze Lost Planet 2. We wszystkie warto zagrać szczególnie z drugą osobą.

Gość donsterydo
Opublikowano

- Left 4 Dead 1 i 2,

- Resident Evil 5,

- Splinter Cell: Conviction,

- Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach;

- Kane & Lynch: Dead Man, Kane & Lynch: Dog Days.

Opublikowano

Polećcie mi jakąś dobrą grę z gatunku "latanych" - Ace Combat? Co w tej chwili króluje w tej kategorii? Jakoś do tej pory omijałem tego typu gry, a z braku czegoś w stylu Star Wars Rogue Squadron na tej generacji konsol jakoś zatęskniłem za lataniem.

Gość Ofsajd
Opublikowano

Ja grałem tylko w Ace Combat 6 i całkiem przyjemna gra, są jeszcze dwie części Tom Clency's H.A.W.X, IŁ-2 Sturmikov. Za wielu gier tego rodzaju chyba nie ma, przynajmniej ja się z większą ilością takowych nie zetknąłem.

Opublikowano

tez grałem w Ace Combat 6 - bardzo dobra grafa, intuicyjne latanie, duzo celów do trafienia w misjach, duzo samolotów w podstawowej wersji gry (jeszcze wiecej dodatkowych samolotów lub malowań w dlc - część platna), jedynie poziom trudnosci dość wygórowany, a już o niektórych archivach nie wspomne (ekstra trudne/czasochłonne)

ogólnie polecam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Co polecicie za grę dla baby? Ponieważ mojej zaczyna nudzić się Pacman i coś czuję, że jutro będę musiał wydać msp... Najlepiej arcade

PS bierz tego AC6 będę miał we wtorek można coś ugrać online jeżeli gra jeszcze żyje...

Edytowane przez FalsoVero