canuks 63 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Polecam Darksiders ,dużo fajnych /ciekawych zagadek ,gra dość długa czego nie uświadczysz w Dante's Inferno Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Czyli z tych dwóch też polecam Darksiders. Cytuj
Czoperrr 5 084 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Dante's Inferno też niczego sobie, świetnie się przy nim bawiłem. Za Darksiders przemawia długi czas rozgrywki. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Ok. Dzięki za porady. Dłuższy czas gry plus bardziej pasujący mi klimat. Biorę DS. Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Grałem w DI i mnie trochę nudziło , znaczy pierwsza godzina jest spoko ale potem gorzej Cytuj
m0rr0s 3 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Polećcie jakąś dość długą grę z ciekawą fabułą. Gatunek dowolny (z fabularnych) RPG, FPS, TPP. Oprócz tego co w sygnaturze. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Może Darksiders ? ,Dead Space ,GoW1 Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Final Fantasy XIII, Darksiders. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Na x360 jeszcze nie miałem jednego gatunku gry ... bijatyki . CO możecie polecić dla laika w tym temacie ,chodzi tylko o miłą zabawę w kampanii jak i przez multi . Cytuj
m0rr0s 3 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Final Fantasy XIII, Darksiders. Finala (grałem w VII, VIII i IX) bardzo lubię, ale słyszałem o tej części niepochlebne opinie. O co dokładnie chodzi? Co jest źle? Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Koniecznie: Alan Wake fajna fabuła coś jak "Miasteczko Twin Peaks" pomieszane z "Lśnieniem" Just Cause 2 super sandbox z ogromnym światem i powalającymi widokami ale fabuła *ujowa Dragon Age dobry RPG Na x360 jeszcze nie miałem jednego gatunku gry ... bijatyki . CO możecie polecić dla laika w tym temacie ,chodzi tylko o miłą zabawę w kampanii jak i przez multi . hmm może Soul Calibur 4 ??? Duże miecze,duże cycki niezła grafika Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Polećcie jakąś dość długą grę z ciekawą fabułą. Gatunek dowolny (z fabularnych) RPG, FPS, TPP. Oprócz tego co w sygnaturze. Alan Wake (świetna grafika i klimat, zapada w pamięci), Mafia II (fajna fabuła, ładnie zrobiony świat z lat 40-50, ciekawe misje), Fallout: NV (wyjątkowo długa gra, ciekawe questy), Batman: AA (także dopieszczony pod względem graficznym, świetne miejscówki i zrównoważenie sekcji skradankowych oraz bezpośredniej walki, której system jest całkiem przyjemny), Dead Rising (starszy, tani, powinien jeszcze dać radę pod względem grafiki, ciekawa fabuła i kilka zakończeń, tylko nie można podchodzić do tej gry jak do młócki zombie i należy poświęcić trochę czasu na dopakowanie bohatera przez prawdziwą zabawą w ratowanie ocalałych). Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Na x360 jeszcze nie miałem jednego gatunku gry ... bijatyki . CO możecie polecić dla laika w tym temacie ,chodzi tylko o miłą zabawę w kampanii jak i przez multi . A ja myślę że Street Fighter IV jest najlepszą bijatyką na X'a. Każdy SF jest w zasadzie dla każdego. Nie ma jakiś mocno skomplikowanych kombinacji ciosów, gra się przyjemnie. Zawodnicy są bardzo ciekawie wykreowani. No i z tego co wiem to SF pod względem multi jest bardzo dopracowane. Oczywiście najlepiej jest kupić wersję "Super SF IV" bo podobno poprawili kilka rzeczy w stosunku do zwykłego SFIV i jest więcej zawodników. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Kupiłem SSF IV i stwierdzam z całą pewnością ze gra nie jest dla każdego połapanie się w tych wsystkich kombinacjach graniczy z cudem ... ni chyba ze ktoś siedzi nad grą 20h/24h :E . Druga sprawa ze na padzie sie gra cholernie nie wygodnie ,arcade stick niezbędny jak ktoś myśli o poważniejszym graniu . Osobiście pomęczę gierkę dla czystej zabawy . Cytuj
Czoperrr 5 084 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Polećcie jakąś dość długą grę z ciekawą fabułą. Gatunek dowolny (z fabularnych) RPG, FPS, TPP. Oprócz tego co w sygnaturze. Deadly Premonition, jeśli nie przeszkadza ci oprawa to się nie zawiedziesz. Długi czas gry (około 20 godzin plus więcej doliczając side questy), klimat miasteczka bijący Alan Wake na głowę. Jak dla mnie w moim top 5 gier na X360. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Kupiłem trochę MS points i prócz dodatków do SC Conviction i Gears of War II planuję zakup Shadow Complex. Jakie są jeszcze perełki na Markecie, które można w ciemno wchłonąć? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Shank, Limbo, Trail HD, Plants vs Zombies z gier arcade a z dodatków to nie wiem :] Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 No właśnie słyszałem dużo dobrego o Limbo i TrialsHD. W pozostałe grałem na PS3. Dzięki. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Bierz TrialsHD razem z dodatkami! Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 BRAID! Worms 2 (multi)! Jak coś sobie jeszcze przypomnę to napiszę, ale nakreśl jakie gatunki lubisz/nie lubisz bo jest pełen przekrój na XBLA Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Klimaty Dead Nation, Trine, Shadow Complex. Warto zainwestować w BG&E HD? Strasznie mi się ta gra podoba na PS2. Cytuj
Heihajin 0 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 No więc sam sobie odpowiedz. BG&E HD to DOKŁADNIE ta sama gra, tylko w podciągniętej rozdziałce. Piorunującego graficznie wrażenia to nie robi. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 O to mi chodziło. Jednak zdecyduję się na Braid. Lubię kombinowanie. Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Witam wszystkich. Od niedawna posiadam xbox360 i jestem ciekwawy jakie gry ekskluzywne możecie mi polecić. Na PS3 ograłem prawie wszystko tak więc multiplatformowych tytułów nie podawajcie. Na start ma Gearsy 1,2 i Alana Wake. Wszelkie propozycje mile widziane. Pozdrawiam Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Wszystkie odsłony Halo (mi nie przypadły do gustu, ale mają fanów), Forza 3, Fable 2, PGR 4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi