ash77 3 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Forza - ala symulacja z duża ilością fur i wyscigów Blur - arkadowe wyscigi autami z dodatkiem powerupów gry na przeciwległych końcach wyścigowej rodziny, choć obie w swej szczególowej tematyce dobre gram w obie - choć w multi tylko w Blura, Forza solo Cytuj
Mateusz91 7 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 Szukam gry na iksa z gameplayem przypominającym ten z Dune 2000. Jakieś propozycje? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 c&c 3 i kane's wrath. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 16 czerwca 2011 Opublikowano 16 czerwca 2011 szukam bijatyki. nowy Mortal Kombat jest za drogi, zastanawiam się nad Street Fighterem i Tekkenem, co lepsze? I czy gra na padzie od xboxa daje rade w takich grach? Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 (edytowane) kup brothers in arms Edytowane 18 czerwca 2011 przez Witwiki Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Jest w ogóle na X360 jakiś fps gdzie w trybie online jest tryb VIP albo coś w tym stylu? Że z drużyny A jest losowana jedna osoba która jest VIPem i reszta drużyny ma go ochraniać i dostać się do określonego punktu a drużyna B ma za zadanie pojmanie i zabicie VIPa? Coś takiego było w SWAT4 i Counter strike chyba Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 W Saints Row 1 był taki tryb, bardzo fajne Protect tha Pimp o prowadzeniu do wyjścia alfonsa. Ale odpada, to że nie był to FPS ujdzie, ale podejrzewam, że multi już tam dawno umarło. Ja się dobrze bawiłem 4-5 lat temu. W Gearsach jest pojmanie, ale tam każda drużyna ma swojego dowódcę i trzeba złapać dowódcę przeciwnika bez utraty swojego, więc inne założenia. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 @JoZi Jest taki tryb w GTAIV - wiem, że to nie FPP, ale zabawy jest z tym mnóstwo. Jest ekipa, w której jeden jest losowany jako szef mafii, reszta, to jego ochrona i trzeba mu pomóc dotrzeć do punktu ucieczki (zazwyczaj bardzo daleko), a druga drużyna gra policjantami, którzy muszą owego bossa upolować. Jeśli chodzi o ilość grających, to nie ma najmniejszego problemu, grałem około 2 tygodnie temu i był komplet. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 Mam mały dylemat na co wydać MSPointsy (4200),myślałem nad zakupem jakiejś gry z GoD i dodatków ale nie mogę się zdecydować co wybrać . Mam na oku takie rozwiązania ,kombinacja dowolna . DLC do Black Ops Gra BC2 + coś jeszcze DLC do Bulletstorm'a Lego Star Wars Tekken 6 Chyba ze macie jakieś lepsze pomysły na wydanie tych msp Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 bierz Battlefield z vietnamem bo cod to całyczas to samo Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 Ta a battlefield to nie to samo:) same shit different name ja bym bral dlc do black ops ewentualnie jakas gre z god ostatnio zakupilem midnight club oraz saints row 2 obie eleganckie i nawet multi zyje Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 (edytowane) K*rwa bo już się pogubiłem - czy mógłbym mi ktoś obeznany z serią Call od Duty napisać (potwierdzić) jedną rzecz? Biorąc pod uwagę cztery call of duty na xboxa tj. 1. COD 4 MW 2. COD MW2 3. COD WaW 4. COD: Black Ops Z których z tych 4 częsci mogę odpalić multiplayer z ludzmi z sieci grając z jednego konta na split screenie (druga osoba jako gość z głównego konta - czyli dwóch graczy z jednego konta live)? Mogę z 2., 3. i 4.? A z 1. nie? @Linek: brzmi bardzoo ciekawie Edytowane 28 czerwca 2011 przez JoZi Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 black ops na bf nie sprawdzałem,ale nie warto mówię ci najlepiej bf bo masz za(pipi)istego vietnama w godnrj cenie a nie za drogie i głupie mapki. Pozaty dla mnie lepsze jest multi w bf a grałem we wszystkie cody 1 Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Czemu uszczęśliwiasz kolegę na siłę? Jak chce grać z kimś na jednej kanapie na multi przez LIVE na koncie gościa jak napisał to wyboru dużego nie ma. Mi też bardziej podoba się multi z BF, ale tam takiej opcji nie ma, więc przeczytaj najpierw jaki pytający ma cel :potter: Potwierdzam, że Black Ops ma taką opcję, dodam jeszcze serię HALO - również fajnie się gra na splicie po multi (np. jazda 3-osobowym Warthogiem ) Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) Torchlight czy Dungeon Siege III? Która lepsza i dlaczego? Na DS III napalilem sie po przeczytaniu recenzji w nowym PSXEXTREME. Czy jest w nowym DSie możliwość grania w coopa przy jednej konsoli? Edytowane 1 lipca 2011 przez Qvstra Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Potwierdzam, że Black Ops ma taką opcję, dodam jeszcze serię HALO - również fajnie się gra na splicie po multi (np. jazda 3-osobowym Warthogiem ) o tak ,na halo straciłem części życia z kumplami 1 Cytuj
whitedragon 0 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Mass Effect czy Fable II? Do Fable przekonała mnie bajkowa grafika i specyficzne poczucie humoru (pies wykopał kondom - wtf ), a Mass Effect był szeroko reklamowany i patrząc po średniej, też chyba nie byłbym zawiedziony. Która z nich jest dłuższa? Ew. Fable II czy III? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Mass Effect zdecydowanie dłuższy. A jak Fable to zdecydowanie dwójka, bo trójka jest niestety najwyżej dobra. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Dla mnie Fable 2 lepsze. Uwiódł mnie ten baśniowy klimat . Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Mass Effect czy Fable II? Do Fable przekonała mnie bajkowa grafika i specyficzne poczucie humoru (pies wykopał kondom - wtf ), a Mass Effect był szeroko reklamowany i patrząc po średniej, też chyba nie byłbym zawiedziony. Która z nich jest dłuższa? Ew. Fable II czy III? Najpierw zagraj w Fable 2, później w ME A tak na serio, po przejściu ME w Fable 2 już mi nie chciało się grać... może kiedyś, kto wie. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Mass Effect zdecydowanie lepsze i znacznie dłuższe. Fable jest ok, ale dosyć krótkie i tylko na raz. Więc brałbym ME. Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 fable nie dokończyłem bo stała sie nudna a mass effect przeszedłem wszystkie czesci Cytuj
Lars_Bergerson 2 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 (edytowane) Fable ogólnie rzecz biorąc jest w porządku, ale jeżeli liczy ktoś na grę bardziej przypominającą RPG, to na Fable raczej się zawiedzie (przynajmniej jeżeli chodzi o drugą część). Także również polecam Mass Effecta. Edytowane 15 lipca 2011 przez Lars_Bergerson Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi