wafel82 1 Opublikowano 29 lutego 2012 Opublikowano 29 lutego 2012 Jako, że moja konsola przez ponad 3 lata swojego życia była online może z tydzień w sumie, to zupełnie nie orientuje się w tych wszystkich grach oferowanych w Marketplace. Wiem, że są gierki Indie i Arcade, a oprócz tego chyba nawet pełne wersje móżna kupić. Sprawa jest taka: kupię sobie 2100 MSP Points, z czego 440 MSP wydam na piosenki Queen do GH, więc zostaje mi 1660 MSP do wydania. Jest coś absolutnie wartego ogarnięcia z XBLA czy jakaś szczególnie tania gra do pobrania? Jezeli jestes fanem FPS to jest jedna perelka na XBL...CRYSIS!Cudownie spedzone godziny w przewspanialej przygodzie z wy(pipi)ana grafika najlepsza sztuczna inteligencja i najbardziej zaawansowana fizyka w tej generacji konsol.POLECAM!! Puzzle Quest 2 jezeli jestes fanem RPG i tetrisa:)Mila przyjemna przygoda ktora jezeli cie wciagnie to na dlugie godziny Trial...klasyk na XBL ktory do tej pory jest jedna z najlepszych gier do sciagniecia Ja bym ci to polecil;) Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 A ja bym brał Trine 2 lub jak kolega wyżej zaznaczył: Crysis 1 Ewentualnie można podejść z innej strony, jeżeli nie grałeś na Beyond Good and Evil - serdecznie polecam, nie młoda, ale naprawdę wspaniała gra. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 BG&E to absolutny must have, jeśli nie miało się z nim styczności na poprzedniej generacji. Dość często są jakieś promocje z nim związane. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 (edytowane) Jakie fajne gry arcade z coopem na jednej konsoli mi polecicie? Mam Castle Crashers i Splosion Man'a. edit: No i jeszcze w jakies Karty (typu Sega All Stars Racing) pogralbym - tak wiec, co mozecie mi polecic? Edytowane 4 marca 2012 przez Qvstra Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 jak coop offline to polecam warhammer 40K kill team. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Wpadło mi w łapy 150pln do wydania w pempiku. Rozważam wybór między : Forza 4- tu muszę dopłacić 19zł Saints Row 3- używana LA.Noire+ jakiś film DVD Co byście mi polecali ?? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Wpadło mi w łapy 150pln do wydania w pempiku. Rozważam wybór między : Forza 4- tu muszę dopłacić 19zł Saints Row 3- używana LA.Noire+ jakiś film DVD Co byście mi polecali ?? Forza 4? Saints Row 3 jest w MM za 70 zł. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 (edytowane) Poebało ich w epiku z Saints Row 3, za używkę wołają 139... :rofl2: Edytowane 12 marca 2012 przez kudlaty88 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Warto brać Mass Effect 3, jeśli nie grałem w poprzednie części? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Nie grałem w poprzednie jeszcze, ale zamierzam kiedy będę miał nieco więcej czasu. Ale na pewno zacznę od jedynki i dwójki, choć raz przejść i ogarnąć fabułę. Te gry i tak są śmiesznie tanie, a z tego co słyszałem historia bardzo się liczy w tej serii. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Warto brać Mass Effect 3, jeśli nie grałem w poprzednie części? NIE 2 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Nie warto grać w ME3 bez zapoznania się z poprzednimi częściami. Tak jak napisał Wampis kupić za grosze pierwsze dwie części i zagrać choć raz żeby ogarnąć historię. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Zdecydowanie musisz jechać od jedynki, ale spoko, one nie różnią się wiele technikaliami, więc nie będziesz cierpieć. Fabuła odgrywa ogromną rolę, musisz po prostu wiedzieć, co i po co robisz Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 (edytowane) Nie warto grać w ME3 bez zapoznania się z poprzednimi częściami. Tak jak napisał Wampis kupić za grosze pierwsze dwie części i zagrać choć raz żeby ogarnąć historię. Dla ME1 warto poświecić czas i zacząć universum od samego początku w moim prywatnym rankingu No.1.Jak masz parę dni wolnego to wal śmiało, odlot na księżyc gwarantowany. Edytowane 13 marca 2012 przez Bushisan Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 (edytowane) Crimson Alliance czy Bastion? Jak w tych dwóch grach z elementami RPG oraz czasem gry? Lub może cos innego mającego elementy RPG? Edytowane 17 marca 2012 przez Humulin Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 (edytowane) Torchlight jest jeszcze chyba w promocji za 600 MSP - klon diablo. Bastion jest świetne jako gra. Crimson Alliance też dobre i jest trochę bardziej RPG'owe Ściągnij po prostu triale i sam się przekonasz Edytowane 17 marca 2012 przez DonSterydo Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 (edytowane) A jak z długością gry w obu przypadkach? Torchlight odpada. Edit: No i w Bastionie nie ma chyba Co-opa. Edytowane 17 marca 2012 przez Humulin Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Żeby nie skłamać, to Bastion tak 5-6h. Co-opa nie ma jeśli dobrze pamiętam. A Crimson Alliance, to nie wiem jak długie jest. Mam ale ograłem na razie początek gry. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Crimson Alliance zaliczyłem w coopie z sąsiadem - jak jesteście oboje ogarnięci, to parę godzinek, nie chcę skłamać, ale wydawało mi się, że około 4h i koniec. W każdym razie gra bardzo krótka, ale ciekawa i całkiem przyjemna, nie wiem, za ile teraz jest ten komplet postaci, ale jak coś koło 800MSP, to bierz. Nie wiem, z jakiego powodu odrzucasz Torchlighta, jeśli ze względu na styl rozgrywki, to po Crimson Alliance nie sięgaj, bo widać pewne podobieństwa, no i Torchlight jest imho zdecydowanie lepszy. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Trochę za późno, nabyłem już CA. Podoba mi się, nie żałuję. 1200 paczka wszystkich postaci. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Crimson Alliance zaliczyłem w coopie z sąsiadem - jak jesteście oboje ogarnięci, to parę godzinek, nie chcę skłamać, ale wydawało mi się, że około 4h i koniec. W każdym razie gra bardzo krótka, ale ciekawa i całkiem przyjemna, nie wiem, za ile teraz jest ten komplet postaci, ale jak coś koło 800MSP, to bierz. Nie wiem, z jakiego powodu odrzucasz Torchlighta, jeśli ze względu na styl rozgrywki, to po Crimson Alliance nie sięgaj, bo widać pewne podobieństwa, no i Torchlight jest imho zdecydowanie lepszy. No ja w drugą stronę też się zastanawiałem jakiś czas temu CA czy Torch ... wybrałem Torchlighta i źle wybrałem gra smęci strasznie ,wielu ją poleca ale ta gra nudzi się już po 30 minutach gry . Koleś kupił CA i graliśmy razem dobre 3 h i grało się zupełnie inaczej gra zachęca aby zajrzeć co jest za kolejnym rogiem /uliczką .. ma to coś . Osobiście dużo bardziej podszedł mi CA .No ale może to kwestia gustu . Teraz moje pytanie . Kto grał w Asura's Wrath gierka bardzo mnie zaciekawiła po demku ... czy to coś w stylu darksiders ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Do Darksiders to wogole to nie jest podobne. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Co byście polecili łatwego dla dzieciaków, przez łatwego rozumiem coś co ma przystępne sterowania dla 4-5 latka i przyjemną oprawę, mimo wszystko staram się trzymać dzieciaki z dala nieodpowiednich dla nich gier. Lego Star Wars znam, syn lubi, córka nie bardzo... Może do tego coś po polsku jest? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 lego harry potter 5-7 chyba jest po polsku, może córce podejdzie. z łatwych to może happy feet, dreamworks kartz, cars'y. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Happy feet faktycznie ciekawie się zapowiada, Cars znam, ale jak na razie wersję demo maluchy czasami męczą, H.P raczej odpuszczę, nie ta tematyka. Dema dzisiaj poprzeglądam na XBL, może coś ciekawego wychwycę. Kung Fu Pandę muszę sobie chyba skołować (fajnie to to wygląda na gameplayu), ja będę grał ,a dzieciaki popatrzą Swoja drogą co za czasy, 4-letnie smyki na konsolach i tabletach wymiatają, ja kontakt z pierwszym komputerem miałem w wieku chyba 10 lat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi