Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

taki szybki strzał: jakiś solidny tytuł dla dzieciaka w wieku komunijnym z nowości. na kinecta albo nie, ale preferowałbym nie bo sportów, dance centralów i innych kinectimalsów to bedzie miałą na pęczki.

Opublikowano (edytowane)

w nic nie gra bo dopiero dostaje konsole. to dziewczynka swoją droga. "brave" dobre jest czy szmira na licencji?

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano (edytowane)

O, to już więcej informacji :)

Co do Brave - ściągnij demo i z głowy.

Epic Mickey jest dość ciekawy, dla moich dzieci się podobało, ale może być za ciężkie, typowa platformówka (po demie wnioskuję).

Singstar czy jak tam, dziewczynki lubią śpiewać, albo...

Rocksmith z gitarą :D

Edytowane przez Andreal
Gość ragus
Opublikowano

Rayman ma sporo momentów, gdzie kładzie się nacisk na refleks. Nie jest to może Super Meat Boy, ale czasami robi się gorąco.

Opublikowano

Dishonored kupiłem i po 3 misjach wyladowal na allegro. Osobiscie odradzam, przegadana, slaba graficznie i nudna gra. W zasadzie już po 2 h miałem wrazenie ze wsyztsko w grze widziałem.

Stestuje Hitmana.

Opublikowano

Chce sobie nadrobic serie AC - w kazda czesc musze zagrac, zeby dokladnie poznac fabule, czy to raczej takie standalone?

AC1 na YT lub speedrun, ACII koniecznie trzeba zagrać, ACII: Brotherhood fabularnie dość mocno powiązane z II, Revelations kontynuacja przygód bohatera z ACII z momentami życia bohatera "jedynki".. uff.

W trójkę nie grałem jeszcze

• Plusik 1
Opublikowano

Post pod postem, trudno.

Alan Wake - warto za te 480 MSP?

Bierz...za 480MSP na pewno warto. Mi pomimo kilku drobnych błędów gra się strasznie spodobała. Ciekawa fabuła, dobry klimat...raz thriller, raz horror. Ciekawa rozgrywka...

Ja zaliczyłem z obydwoma dodatkami i ciągle mi mało, więc pobrałem American Nightmare.

• Plusik 1