decoyed 707 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Sam niedawno skusilem sie na PGR4 i polecam. Nie jestem fanem tego typu gier a PGR wciaga na dluuugie godziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zastanawiam się na wyborem gry wyścigowej, oto moi kandydaci: Forza Horizon - demko było świetne. PGR 4 - grałem jedynie w 2 u kuzynki i gra dała mi masę radochy, nie to co FM 1. Shift 2 - miałem doczynienia jedynie z demkiem pierwszej części i było całkiem niezłe. Zastanawiałem się też chwilę nad FM 4, ale ją chyba sobie odpuszczę, bo mam 3 i trochę się zawiodłem. Obecnie jestem najbardziej przekonany do PGR 4 i Horizon. Szkoda tylko, że nie ma demka PGR, ale po obejrzeniu kilku filmików na YT jestem pozytywnie nastawiony do tej gry. Więc co polecibyście nabyć, Horizon czy PGR 4?? PGR4 - chodzi po 30 zł i zanim ograsz to Horizon pewnie jeszcze trochę potanieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 (edytowane) Fallout new Vegas vs mass effect 3. Mam ochotę na długiego RPGa na nocne posiedzenie przed konsola. Skyrim i Wiesław ograne a dark i demon soul się boje Edytowane 6 Lipca 2013 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 New Vegas ultimate edition, ME 3 to jakieś 30-40h, Fallout to co najmniej 2 x tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 DArk Souls ! a potem to fallout new vegas dla gameplayu a dla fabuły me3 jak ci się podobały 2 wcześniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 @chris85: zależy czego oczekujesz od RPGa. Jeśli licznych dialogów, questów, fabuły, zwiedzania miast, to New Vegas koniecznie.W Mass Effect 3 gram obecnie i jest OK, ale irytują mnie sztucznie napchane fetch questy na Cytadeli (a tego typu zadania powinny być mięsem RPGa, odciągającym od głównej osi fabularnej). Generalnie to w kółko powtarzają się: podsłuchaj rozmowę osoby potrzebującej przedmiotu -> skanuj planety -> znajdź i przynieś tej osobie przedmiot. Meh... Dark Souls odpadł u mnie po 3 dniach, niestety ponury dungeon hack & slash z ultrawysokim poziomem trudności i wszechobecną pustką nie trafił w me gusta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Czy burnout revenge prezentuje się równie dobrze jak na PS2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Czy burnout revenge prezentuje się równie dobrze jak na PS2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Czy burnout revenge prezentuje się równie dobrze jak na PS2 ? Bierz jakąkolwiek wersję Burnout to zawsze masa frajdy i teraz bardzo tania frajda. Chciałbym jeszcze raz po raz pierwszy doświadczyć Burnout'a do tej pory pamiętam jak zagram w 'dwójkę' u kumpla na PS2 coś pięknego. A jak wyszedł Revenge to już w ogóle chciałem u niego zamieszkać . Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Burnout na X360 to kwintesencja płynności do tego w HD, doświadczyłem, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Nie wiem, gdzie napisać, więc napiszę tutaj. Kupiłem dziś w empiku używaną batman arkham city za 4 dyszki w stanie idealnym. (Lublin, galeria centrum) Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Tomb Raider czy Bioshock Infinite ? Zalicze pewnie obydwie tylko wolałbym tą lepszą jeszcze przed urlopem Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 tombraider to jedna wielka jazda beztrzymanki ,świetna przygoda ,kilka momentów musiałbym zaspoilerować, teraz idzie bardzo tanio wyrwać tomba.bioshocka jeszcze nie grałem bo odstrasza mnie ten dziwny klimat.więc na ten tema nie będę się wypowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Może ktoś sporządzić krótką listę gier, które warto kupić powiedzmy do 50zł? Mogą być używki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Szukam czegoś w stylu platformówki czy tam gry przygodowej w stylu Kung Fu Panda/ Ratchet & Clank. Pamiętam, że wyszła masa gier na podstawie filmów animowanych ale żadnej z nich (poza demkiem Monsters vs Aliens) nie ograłem. Toy Story 3 Wiele pisałem o tej grze. Najlepszy platformer generacji. Bierz w ciemno. Może ktoś sporządzić krótką listę gier, które warto kupić powiedzmy do 50zł? Mogą być używki. Mass Effect 3 Mafia 2 Rayman Origin Red Dead Redemption Batman Arkham City Tomb Raider i Far Cry 3(cena tych jednak to 70-80zł) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PingwinCO 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Hej, to mój pierwszy post na forum więc przy okazji witam wszystkich Interesowałem się intensywnie grami jakieś półtora roku temu, ogrywałem wtedy tak naprawdę większość tego co wychodziło na PS3, w tym większość exów na konsolę Sony. Jednak, trochę z braku czasu, trochę zajawki, ostatnio pogrywałem tak naprawdę tylko w NBA 2k13. W międzyczasie rodzice wyposażyli się w xboxa 360, głównie do kinecta dla młodszego brata, itd. Jednak ostatnio znowu zainteresowanie grami powróciło, stwierdziłem, że warto byłoby nadrobić to co mnie omijało z powodu bycia uzależnionym od PS3. Mam zatem prośbę do fanatyków konsoli Microsoftu, prosiłbym o polecenie jakichś tytułów, które ukazywały się tylko na nią. Wiadomo, pierwsze nasuwa się Halo, Gears of War, pamiętam też gry jak Alan Wake, Crackdown. Zależy mi jedynie na kampanii dla jednego gracza (nie mam z kim grać na X'ie, poza tym mimo wszystko jest to moja "druga" konsola więc płacenie za Live'a również nie wchodzi w grę). Gatunek tak naprawdę dowolny, wciągająca fabuła, klimat, soundtrack to rzeczy, na które głównie zwracam uwagę. Zdecyduję się w zależności od ceny na jeden lub dwa tytuły, proszę o jakieś krótkie rekomendacje przy waszych typach (ew. przy seriach jak Halo waszym zdaniem najlepsza część, tak samo w Gearsach itd). Z góry wielkie dzięki za pomoc, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 W większości exy na xbox'a to gry na multi Ja osobiście poleciłbym Ci gry z rynku "arcade". Pojawiło się tam parę naprawdę wyczesanych produkcji.Jaką grę "arcade" wybrać? To już nie jest problem, gdyż każdy produkt z tego rynku posiada wersje DEMO Cytuj Odnośnik do komentarza
Bosu 15 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Dokładnie tak jak Ci Zdunek napisał, mogą zainteresować Cię liczne gry arcade, często całkiem opłacalne przeliczając godziny gry na wydane pieniądze (Castle Crashers!). Wspomniane przez Ciebie w pierwszej kolejności Gearsy i Halo to świetne tytuły, ale bez opłacenia golda nie rozwiną raczej skrzydeł. Mimo to starsze tytuły chodzą teraz za śmieszne pieniądze i jak masz brać to na początek obowiązkowe Gears of War 1, które nie zestarzało się jakoś fatalnie, jeśli nie brać pod uwagę trybu multi (który przy obecnych standardach jest już troszkę leciwy), a dalej zabija genialnym klimatem, który zmienia się nieco w kolejnych częściach (moim zdaniem w złą stronę). Co do serii Halo na chwilę obecną jeśli nie brać multiplayera pod uwagę, zdecydowanie brałbym Reacha, który po prostu skutecznie wprowadzi Cię w uniwersum serii Halo, naraz nie spoilerując fabuły (w razie gdybyś chciał prześledzić całą historię od początku). Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez Bosu Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzes!ek 37 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jeśli nie grałeś w ostatnich latach na PC to obowiązkowo zaopatrz się w Wiedźmina 2, a jeśli lubisz wyścigi to Forza Horizon jest warta uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 dla singla te co z głowy to wiedżmin 2 , lost Odyssey, alan wake, gears of war 1 (jak się spodoba to cała trylogia ale judement sobie daruj) , Halo 3, halo anniwersary, halo reach i halo 4 (nie grałem w multi ) , z wyścigowych wyczeane pgr 4 oraz forza 4 w singlu dają rade plus forza horizon tak na 10 -15 h potem nudzi się. hmm dalej ? Banjo i KAzooie jak lubisz platformery (mi nie dopasowała) Fable 2 i 3 must have jak lubisz lżejsze rpg (łatwe ale z fajną fabułą) poza tym tak jak kolega wyżej zauważył gry arcade takie jak fez , shadow complex mark od the ninja, state of decay czy Dust . rynek arcade jest pełen perełek z różnych gatunków i szczerze nie wiem co na ps3 wyszło a co nie tutaj musisz już sam poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Tekken Tag 2 ( ostatni tekken grany na PSP) vs Street Fighter x Tekken ( oststni SF grany na PSX ) NBA 2k13 ( ostatno na DC) vs Ninja Gaiden 3 Dodam, że mam chętki na bijatykę ale bede grał na zwykłym padzie od x360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ja bym brał NBA bo jest najlepszą z tych wszystkich gier, ale z bijatyk to może SFxTk lecz najlepiej to Mortal Kombat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Mortal mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Bosu 15 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Warto się zainteresować Bully Scholarschip Edition? Jest za 15 zł na Marketplace, także taniutko dość i się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Warto się zainteresować Bully Scholarschip Edition? Jest za 15 zł na Marketplace, także taniutko dość i się zastanawiam. Pewnie, jak nie będą cie boleć archaizmy i grafika to atakuj, gra jest świetna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi