kubson 3 189 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 No raczej, ja sie swietnie orzy niej bawilem w sumie to chyba sam kupię i kolejna gra dojdzie do cyfrowej kolekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Czy jest jakaś deskorolka godna polecenia i na trochę dłużej niż kilka dni...? Ostatnia w jaką grałem to THPS 3 na gamecube, więc mam spore zaległości. Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Hide999 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Skate cala seria, ew. Bardziej arcadoqy SW Sktboarding Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 ja się w Tonego zagrywałem do upadłego a ten skate 1 i 2 nigdy mi nie podeszły. Nie mój klimat, trzeba się w to nauczyć grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Przecież na początku jest tutorial co i jak ogarnąć. Skate dla tej gry kupiłem konsole i łupie czasem po dziś dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 również polecam Skate - po chwili ogarnięcia jest mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) A która część jest najlepsza? Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Hide999 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Każda jest dobra, mi osobiście najbardziej podchodzi 1 oraz 2 bo mają ciekawe miasto z typowymi streetowymi miejscówkami. 3 zaś ma kompletnie nowe miasto i jest zbyt zrobione pod skating przez co mało realistyczne i troche już przegięte (bo jaram się tym realizmem) ale za to fizyka lepsza, nowe triki doje'bane, schodzenie z deski i poruszanie sie po miescie bez niej dużo lepsze niż w 2 (1 nie ma tego kompletnie) oraz fajny edytor miejscówek, kupa zadań oraz spoko tryb multi (team deskowy). Generalnie poleciłbym Ci najpierw 1 i 2 ogarnąć (są nawet połaczone fabularnie) bo są tanie dość teraz. Ewentualnie pobierz sobie demko Skate 3 i zobacz czy Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
nihongo112 34 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Szukam jakiejś gry na Xa 360, która urwie mi łeb na wysokości kolan pod względem graficznym. Kupiłem nowy telewizor i chciałbym pograć w cuś pięknego Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Szukam jakiejś gry na Xa 360, która urwie mi łeb na wysokości kolan pod względem graficznym. Kupiłem nowy telewizor i chciałbym pograć w cuś pięknego Jakieś pomysły? Gearsy 3? Halo 4? Forza 4? Ekskluziwy chyba prezentują się najładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Forza Horizon jest piękna - samochody są dopracowane i szczegółowe, widoki urokliwe, a całość to absolutnie szczyt tej generacji. Forza 4 robi wrażenie w Autoviście. Tomb Raider też bardzo udany, za starszych RDR potrafi zatkać dech w piersiach miejscami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Tomb Raider - za dużo szarości imo. Tak jak mówił Kondeer Gearsy 3 & Judgement lub Halo 4. Jeszcze dorzuciłbym Max Payne 3, Rayman Origins, Alan Wake Cytuj Odnośnik do komentarza
Duki 105 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Forza 4 wyglada swietnie, chyba najladniejsze wyscigi tej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Horizon dużo ładniejsze imo, świetne widoki, rewelacyjne modele samochodów i te zachody słońca, miazga Cytuj Odnośnik do komentarza
ArekMPOWER 0 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) GTA V Tak po prostu Edytowane 18 Września 2013 przez ArekMPOWER Cytuj Odnośnik do komentarza
nihongo112 34 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jest jakas porządna gra o snowboardzie? Czy nic godnego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jest jakas porządna gra o snowboardzie? Czy nic godnego uwagi? Mi się po demie spodobał nowy SSX, ale nie grałem w pełną wersję. Recenzje też miał różne...ale ja bym się skusił. Cytuj Odnośnik do komentarza
nihongo112 34 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jest jakas porządna gra o snowboardzie? Czy nic godnego uwagi? Mi się po demie spodobał nowy SSX, ale nie grałem w pełną wersję. Recenzje też miał różne...ale ja bym się skusił. w sensie który? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Jest jakas porządna gra o snowboardzie? Czy nic godnego uwagi? Mi się po demie spodobał nowy SSX, ale nie grałem w pełną wersję. Recenzje też miał różne...ale ja bym się skusił. w sensie który? Ten najnowszy z 2012r. Miał tytuł po prostu "SSX". Cytuj Odnośnik do komentarza
X_reot_X 3 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 BF 3 a BO II ,którą wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
CrossSleet 5 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 wstyd przyznać, ale nie grałem jeszcze w żadną grę z serii Assassin's Creed. Teraz się zastanawiam- kupić wszystkie osobno czy wybrać Antologię? Nie mogę nigdzie znaleźć 1 części w polskiej wersji językowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Moim zdaniem naprawdę dużo nie straciłeś. Jeśli bardzo chcesz zagrać we wszystkie, to szukaj, ale IMO jak zaliczysz tylko dwójkę to będzie wystarczające. Jedynka była dobra swoją next-genowością swojego czasu i jeśli naprawdę nawet jednej części na oczy nie widziałeś to może będziesz się dobrze bawić (jak ja gdzieś w 2009 jak tą serię pierwszy raz ogarniałem). Dwójka ulepsza każdy aspekt, później jest Brotherhood i Revelations, które są dwójką na sterydach z dalszą częścią losów Ezio, ale czy naprawdę warto poświęcać im swój czas dzisiaj? Trójki szczerze mówiąc nie polecam, spłycona, ze słabą fabułą i tylko kilkoma przyjemnymi momentami, ale ogólnie można tracić czas na dużo ciekawsze gry. Fabuła w tych grach owszem, istnieje, ale nie jest to nic naprawdę fantastycznego, by smakować ją część po części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CrossSleet 5 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Nie wiem czy mój pedantyzm by przeżył jakbym miał tylko część z numerkiem ''2'' na półce taki los. W pierwszą część grałem chwilo na PC i było ok. Na razie kupię od 1 do Revelations. Potem ogarnę IV na next-genie a na koniec trzecią część jak uznam taką potrzebę. Dzięki za konkretne info. Trochę mnie zasmuciłeś bo sądziłem, że ta seria jest mocna w fabule a takie gry lubię najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Według mnie fabuła w AC, jest ok choć czasem niezrozumiała przez co może wydawać się banalna Bierz Anataologie odrazu jak możesz, nie kosztuję aż tak dużo a będziesz miał wszystkie części i mase godzin zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza
waciak 515 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja także proponuję zacząć od pierwszej części. Ma swoje wady i braki, które poprawiono w następnych częściach ale naprawdę dla mnie to był do czasu AC4 najlepszy Assasyn. Na PC z tego co pamiętam była trochę ulkepszona wersja - więcej zróżnicowanych zadać. AC1 po jakimś czasie robi się schematczne i może znudzić dlatego poronuję wtedy zrobić przerwę, wykonywać misje poboczne, pobiegać po mieście, pozwiedzać, popatrzeć jak się zachowuą NPC, walczyć ze strażą ot tak, albo po prostu wyłączyć konsolę Warto zagrać w pierwszą część PL i zadać sobie pytanie dlaczego gra na debiucie miała pełną lokalizację, a jak okazała się hitem, na który rzuciło się tysiace graczy poprzestano tylko na lokalizacji tekstowej. AC3 można ograć w takiej kolejności o jakiejś mówiłeś, może nawet tak się powinno Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi