Neverwhere 19 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Ubisoft i trudna gra? Teraz to mam ochotę to kupić tylko po to żeby zobaczyć trudną grę Ubisoftu . A tak poważnie:ponoć elementy wspinaczkowe w stylu typowym dla Ubi, czyli do przeżycia. Klimat mi odpowiada (post apo, survival). Po prostu zastanawiam się czy są jakieś mocne zgrzyty. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 No gra straszy budżetową oprawą, ale tak jak mówie odpal sobie trial i juz po nim będziesz wiedziec czy chcesz w to grać więcej. Cytuj
Kondeer 34 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Survival w I am Alive jest strasznie wymuszony, tzn. jeżeli zdobywamy dajmy na to 2 pociski do broni to w danej sytuacji gra nie daje nam zbyt dużego wyboru jak przejść dany moment i żeby pójść dalej jesteśmy zmuszeni wykorzystać to co mamy bez większego pola na interpretację sytuacji...wygląda to bardziej na zasadzie przygodówki point'n'click, gdzie mamy w zasadzie tylko jeden właściwy sposób przejścia i cała trudność polega na wymyśleniu tego sposobu. 1 Cytuj
Les777 124 Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 Jakie MGSy wyszły na klocka? Rising jakoś ostatnio i teraz ten nowy też będzie? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 Jakie MGSy wyszły na klocka? Rising jakoś ostatnio i teraz ten nowy też będzie? GZ i Phantom Pain będą na X360 plus HD kolekcja. Cytuj
Les777 124 Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 A w HD kolekcji co będzie/jest? Ta kolekcja to tylko na Live w cyfrowej? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 A w HD kolekcji co będzie/jest? Ta kolekcja to tylko na Live w cyfrowej? jest w pudełku też i zawiera MGS 2&3 HD oraz Peace Walkera. Cytuj
narkkk 2 Opublikowano 24 marca 2014 Opublikowano 24 marca 2014 battlefield 4 jedyny slyszny wybor na multiplayera 1 Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Jest na X360 coś DOBREGO w klimatach Mario Kart/Crash Team Racing z miarę aktywnym online (ściganie się z komputerowymi graczami jakoś mnie nie jara) ? Cytuj
Kondeer 34 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 (edytowane) Jest na X360 coś DOBREGO w klimatach Mario Kart/Crash Team Racing z miarę aktywnym online (ściganie się z komputerowymi graczami jakoś mnie nie jara) ? Mi się nawet spodobał Sonic AllStars Racing Transformed, jeżeli masz dostęp do XBL to możesz pobrać demo i wstępnie zobaczyć czy ci się spodoba. Ale z onlinem jak jest to nie wiem... Edytowane 5 kwietnia 2014 przez Kondeer Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Sonic na kółkach jest naprawdę niezłą alternatywą do Mario Kart. I choć gra nie jest tak genialna jak kartingowy mariusz, to także daje mnóstwo frajdy. Multi online działa spoko - grałem na vicie i nie było problemów, choć od czasu do czasu, trzeba było dłużej poczekać na przeciwników. Na X360 pewno będzie jeszcze lepiej (więcej opchniętych egzemplarzy, więcej ludzi, z którymi można się pościgać). Wiem, że singiel Ciebie nie rusza, ale twórcy i tu nie zawiedli. Pokonywania kolejnych wyzwań daje mnóstwo zabawy zwłaszcza, że gra łatwa nie jest i rzuca wyzwanie graczowi. Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Ok, dzięki za sugestie, zassam demo Sonica i obadam Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Po 4 latach rozłąki zamierzam znowu kupic klocka dla swoich ulubionych serii. Planuje wziac Gears of War 1, 2 i 3 oraz Halo 3 i 4. Pojawiło się coś jeszcze godnego uwagi na multi przez ten czas? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 No Reach i Forza 4 (w Horizon nie grałem online) jeszcze bym dorzucił, ale tak to nic specjalnego bo same multiplatformy tylko zostaly ewentualnie. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 (edytowane) Warto też ograć State of Decay jak nie grałeś na piecu. Edytowane 26 kwietnia 2014 przez Darth Krizzo Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 (edytowane) Po 4 latach grania na kierownicach Logitecha chyba bym zwymiotował jakbym miał grac w wyścigi na padzie. GOW 3 daje rade czy w multi podobne cyrki jak z dwójką swego czasu? Edytowane 26 kwietnia 2014 przez maciucha Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Daje rade. Tylko klimat jakiś taki inny. A co to nie możesz podlączyć tej kiery do xa? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 No przecież xboxy nie supportują kierownic Logitecha, za co szczerze nienawidze M$. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 (edytowane) Jedyne wyjście to kupienie Logitech Drive FX lub orginalnej ms'u, nic innego niestety do x'a nie ma. Edytowane 26 kwietnia 2014 przez Darth Krizzo Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Do multi to Gears of War 3 + Halo 3/Reach/Halo 4 (w zależności od tego co bardziej do gustu przypadnie). Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Po 4 latach rozłąki zamierzam znowu kupic klocka dla swoich ulubionych serii. Planuje wziac Gears of War 1, 2 i 3 oraz Halo 3 i 4. Pojawiło się coś jeszcze godnego uwagi na multi przez ten czas? w Halo 3 ostatnio nawet troszkę pocinam i szczerze nie polecam nastawiać się na fajną zabawę w multi w 2014 roku w tej grze. Serwery może nie świecą pustkami, ale nie gra naraz jakoś strasznie dużo osób, więc dopasowanie przeciwników na porównywalnym poziomie jest praktycznie nierealne. W praniu wygląda to mniej więcej tak, że osoby z b. wysokimi rangami grają razem z początkującymi. Warto też nadmienić, że lepiej jest kupić wersje ODST jeżeli już chcesz pograć w multi Halo 3, bo bez całej masy dlc tam zawartych, nie pograsz w większość trybów. Halo 4 to straszna arcadówka, jako gra jest świetna, ale z klasycznym halo ma to niewiele wspólnego i mam wrażenie, że zamiast umiejętności liczy się w niej szczęście. Polecam obejrzeć aktualne nagrania z mistrzostw halo i porównać je sobie z mistrzostwami Halo 3. Lekko się załamałem Polecam ci Halo Reach bo zmiany wprowadzone w nim do serii nie są tak nachalne i sprawiają, że rozgrywka jest szybsza, przy czym nie traci nic z oryginalnego schematu. Po prostu zamiast biec 2 minuty żeby się gdzieś dostać, użyjesz sprintu albo jetpacka i od razu przejdziesz do strzelania 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 w Halo 3 miałem do połowy 2010 roku wykupione wszystkie map-packi więc nie wiem czy coś tam od tego czasu wyszło, żeby kupowac ODST Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Szkoda że nie kupiłeś ostatnio sezon pasa w girsach 3, była promocja za 36 złotych. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 a co daje ten season pass? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi