Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

kurcze wzięłam tego metal geara bo mi się podobało pudełko :sorry: . trudno.  Wzięłam lego i gearsy 1 jeszcze. Także już więcej gier nie kupuje  :/

Weź jeszcze Skyrim GOTY i 200h masz z głowy, po co się rozdrabniać.

Zapomniałem o takim doskonałym tytule jak Fallout New Vegas (oczywiści wersja GOTY), tej gry nie można nie przejść.

Edytowane przez Andreal
Opublikowano

Wiedźmin 2 >>>>>> gierki o których pisze Adnreal ;)

mnie osobiście mało która gra w(pipi)iła tak bardzo jak wiedźmin 2. fabuła jeszcze dawała radę, ale tej drewnianej parodii gameplayu to nie mogłem zdzierżyć kompletnie

Gość ladygaga
Opublikowano (edytowane)

wczoraj odpalony Metal Gear Solid V Ground Zeroes, dodatkowo w pudełku był kod na Phantom Pain. Grafika super, dobra skradanka. mi tam się podoba. 

wiedźmin 2 mi się nie podoba, może kiedyś kupię ale 1 mnie znudziła okrutnie.

Edytowane przez ladygaga
Gość ladygaga
Opublikowano (edytowane)

przeszliśmy w co-op kampanię w judgement  :sorcerer:  a teraz przechodzimy halo reach. Jak narazie najlepsza gra - ubaw po pachy jak się wozimy buggy i da(pipi)emy, eksplodujemy.  :whistling:

W judgement był boski bug. Żeby konsola troche mogła "odsapnąć" to ciała zabitych szarańczy znikają po jakimś czasie, no ale sytuacje gdzie jeden Pan szarańcza był niematerialny i stał - a potem nagle zmniejszał swoje rozmiary i zniknął jak hologram star wars po skończeniu nadawania  :negative:

Edytowane przez ladygaga
  • 2 tygodnie później...
Gość ladygaga
Opublikowano

Możecie podrzucić jakieś źródło gdzie sprzedają klucze do gier na xbox 360 ? Generalnie spodobało mi się halo wars 1 i szukam (w marketplace kosztuje chyb 60 zł), ale może gdzieś taniej da się dorwać ?

Gość ladygaga
Opublikowano

A jest jeszcze coś sensownego w kategorii rts na xbox 360 ? (oprócz halo wars) ?

• 1 miesiąc temu...
Gość ladygaga
Opublikowano

Skorzystałam z promocji wiosennej na xbox live, i wzięłam Wiedźmina 2. Jedyna mi się nie podobała, ale 2 jest znacznie lepsza. Kurcze, kolorowa śliczna grafika, ciekawe questy i fabuła, ciągle się coś dzieje. Dopiero miałam walkę z potworem rzecznym we Flotsam, jestem zadowolona. Jedynie wkurzają loadingi, jest to bardzo irtytujące oraz sterowanie między mapą,ekwipunkiem.

Dużo jeszcze mi zostało gry ? Jestem w momencie gdy geralt poszedł z triss po różę pamięci i po kąpieli  :/  :diablo:

Gość _Be_
Opublikowano

Dużo

Bo to koniec pierwszego aktu a jest ich trzy. Do tego gre nalezy przejść dwa razy różnymi ścieżkami.

• 4 tygodnie później...
Gość ladygaga
Opublikowano (edytowane)

Jestem 2 akcie, nie będę spoilerować, gra jest o wiele lepsza od 1, jedyną wadą jaką odczuwam to żmudne łażenie z punktu A do punktu B i czasem można się zgubic i nawczytywac głupich chatek, lokacji. Minimapa też pokazuje do d.... cel, nie zważając na poziomy (parter,podziemie) i można zabłądzić. 

Grafika tez mi się podoba, zresztą mam tyle gier na 360 do ogrania że mała głowa  :sorcerer:

Edytowane przez ladygaga
Gość ladygaga
Opublikowano

nie mam nic przeciwko bo fabuła jest na tyle ciekawa że jeszcze jestem w stanie przełazić kawałek drogi, ale minimapa to jedno wielkie nieporozumienie, i to jest niestety kwestia czysto programistyczna. 

Doczytywanie tekstur to chyba urok 360.

Jestem na 2 akcie i przynoszę pare zabawek do Filipy dla Saskie. Więcej nie mówię żeby nie spoilerować komuś.

• 4 tygodnie później...
Gość ladygaga
Opublikowano (edytowane)

Obcy Isolation na 360 jest znośna ?   Już kupiłam.

A Halo 4 wersja pudełkowa, wiecie gdzie można to jeszcze kupić ? 

Edytowane przez ladygaga
  • 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 28.01.2019 o 21:57, frankfuter napisał:

Mam ochotę na coś z Japonii:

- Eternal Sonata

- Infinite Undiscovery

- Lost Oddysey

- Blue Dragon

Co polecacie co odradzacie ?

lost odyssey polecam najlepsze z tych co wymieniłeś

W drugiej kolejności eternal sonata ale gorsze zdecydowanie od lost odyssey. 

Reszty bym nie ruszał. 

• Dzięki 1