frankfuter 82 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 8 godzin temu, MierzejX napisał: Wszystko co wymieniłeś mieści się w kategorii "z Japonii". Sprecyzuj czego oczekujesz Na liście zabrakło kilku innych fajnych tytułów jak: Resonance of Fate, czy chociażby FFXIII. Jestem świadomy że to gry z Japonii, nie mam czasu na ogranie wszystkiego i chciałem zdecydować się na 1-2 gry. Miałem styczność z RoF (miałem dosyć w 1/3 gry za dużo grindu) i ff13 (chwilę pograłem i olalem bo liniowe, ale jeśli ciekawa fabuła jest to może sprawdzę). 7 godzin temu, blantman napisał: lost odyssey polecam najlepsze z tych co wymieniłeś W drugiej kolejności eternal sonata ale gorsze zdecydowanie od lost odyssey. Reszty bym nie ruszał. Dzięki :* 5 godzin temu, Schranz1985 napisał: A ja bym wolał eternal sonatę. Piękna szopenowa nuta i fajny system walki. A w ogóle to i tak najlepiej nowego dragon teścia bierz Pokoncze essentiale na x360 i wtedy wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Rof platynę wbiłem na tamte czasy ale raczej dziś bym nikomu nie polecił tej gry.Jak lubisz ciut swobody i nie grałeś to ff12 będzie dobrym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Elo, ponieważ robie kolekcje gier życia (w programiku Launchbox, polecam), gry przenośne odpalam na 3DSie, gry z PlayStation, PS2, na PS3, a niedawno kupiłem xboxa series, to chciałbym zrobić sobie takie małe Top10 z xboxa Classic, czy x360. Wymóg to taki by gra była na liście wstecznej kompatybilności . Jakie gry, typu exy warto kupic? Jak wyszła nowsza wersja to raczej ją ogram w nowszej wersji, np Fable, wyszło odnowione na x360. A jedynka Gears of War na Xone. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Xbox 360: - Halo 3 - Fable 2 - Gears of War 2 i 3 - Ace Combat 6: Fires of Liberation - Halo Reach - Forza Horizon - Banjo Kazooie: Nuts&Bolts - Lost Oddysey - Wiedźmin 2 - Halo Wars Xbox One: - Master Chief Collection (gdzie jest remake Halo 2 i zremasterowane pozostałe 4 pierwsze odsłony) - Sunset Overdrive - Ori and the Blind Forest - Ori and the Will of the Wisps - Sea of Thieves - Gears of Wars Ultimate Edition - Gears of War 4 - Gears 5 - Forza Horizon 2, 3 i 4 - Quantum Break Xboxa Classic się nie podejmę bo raczej słabo znam tę konsole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi