Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Jak dla mnie GRID z tych wymienionych.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 508,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano
Paradise ladniejsze od PGR 4.

Kłamiesz. :P

Popatrz sobie na liczne szczegóły w PGR4, przepiękne trasy, budynki, auta. Nie uświadczysz tego w Paradajsie. Po wielu godzinach spędzony z tymi grami od strony graficznej imo PGR4 jest znacznie lepszy.

Edytowane przez jasiopatryk

Opublikowano

Mnie sie wydaje, ze nie, ale na bank jest mniej plastikowy.

Opublikowano

Mam 900 MSP na jaką gierkę arcade przeznaczyć tę punkty? Myślałem o Sekretach Małpiej Wyspy. Co będzie najlepszym wyborem?

Opublikowano

Oj, duzo jest gier w cenie 800msp i to fajnych, mozesz sprobowac wziasc jakies 2 "klasyki" (nie mam na mysi Galagi czy Just) lecz np. Assault Heros, DOOM (jesli nie masz problemow z blokada ;))

Opublikowano

Dokup sobie te 300 punktów i będziesz miał na Battlefielda, z którym spędzisz mnóstwo godzin :) Jak nie zależy Ci na achievementach to obczai też kilka tytułów z Community Games (wkrótce będzie ich przecena, gry będzie można dorwać nawet za 80 MSP), polecam w szczególności Kodu.

Opublikowano

Shaun White fajne jest?

Opublikowano

Mechanika coś pomiędzy THPS a skate. Ja osobiście całkiem dobrze się bawiłem, chociaż dosyć szybko to odsprzedałem ze względu na bugi i nudną karierę (polega ona na zbieraniu monet).

Szukam jakiejś fajnej gry z co-opem co bym mógł z kuzynem przejść. Coś żeby było jak Gearsy, ale żeby drugi gracz mógł mieć trochę niższy poziom trudności ;) Myślę nad Army of Two na przykład. Jest coś jeszcze w tym stylu?

Opublikowano
Dokup sobie te 300 punktów i będziesz miał na Battlefielda, z którym spędzisz mnóstwo godzin Jak nie zależy Ci na achievementach to obczai też kilka tytułów z Community Games (wkrótce będzie ich przecena, gry będzie można dorwać nawet za 80 MSP), polecam w szczególności Kodu.

Tyle, że ja już mam Battlefielda.

Edytowane przez Mango0700

Opublikowano
Szukam jakiejś fajnej gry z co-opem co bym mógł z kuzynem przejść. Coś żeby było jak Gearsy, ale żeby drugi gracz mógł mieć trochę niższy poziom trudności ;) Myślę nad Army of Two na przykład. Jest coś jeszcze w tym stylu?

coop split czy online? HALO 3 np

Opublikowano

CoD 5 czy 2? Tylko single player!

Opublikowano

Dziwny wybór nieco, cena nie gra roli? Weź CoD5 bo to gra na dzisiejsze standardy, CoD2 to już raczej klasyk, dla fanów serii którzy jeszcze nie zagrali albo amatorów łatwych calaków.

Opublikowano

Chcę pograc w strzelankę w klimacie IIWŚ, w CoD3 już grałem, a MoH podobno odstaje. Chodzi mi o czystą grywalnośc, akcję. Oprawa sprawą drugorzędną, chyba, że CoD2 ostro odstaje od dzisiejszego poziomu

Opublikowano

Z singla to najlepsze i tak było 4. Ale 5 też nie jest złe. Z grafiką jednak jest spora różnica, o ile w 2 będzie to wada, to 5 potrafi naprawdę ładnie wyglądać.

Jeszcze możesz popatrzeć po tematyce, z tego co pamiętam w 2 masz Ruskich w zimowym Stalingradzie i Brytyjczyków w Afryce, + jakieś walki w Niemczech; 5 to wojna na Pacyfiku, dżungla i japońskie pałacyki, z drugiej strony zdobywanie Niemiec od wschodu, walki w Berlinie i samym budynku Reichstagu (ciekawa misja).

Opublikowano
coop split czy online? HALO 3 np

Split. Halo właśnie przeszliśmy razem już kiedyś w jeden wieczór, było fajnie i dlatego chcę coś nowego.

Opublikowano
Chcę pograc w strzelankę w klimacie IIWŚ, w CoD3 już grałem, a MoH podobno odstaje. Chodzi mi o czystą grywalnośc, akcję. Oprawa sprawą drugorzędną, chyba, że CoD2 ostro odstaje od dzisiejszego poziomu

CoDy tylko od Infinity Ward ;] Ja gram w dwojke i nie wiem, jak moglem to przegapic. Swietna gra, dajaca duzo satysfakcji, a na veteranie wymagajaca :) I o to chodzi.

Edytowane przez [InSaNe]