Zephi 0 Opublikowano 9 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2008 (edytowane) Czesc. Uwielbiam PESa, na moim psp gralem w PES6 praktycznie ciagle. Chcialbym wiec kupic PES2008 na x0, lecz tu rodzi sie dylemat: jest przeciez masa innych swietnych gier do ktorych ciagnie mnie strasznie. Gears of War, Mass Effect, Lost Planet, TDU, DMC, PGR4 to te glowne tytuly. Mam do wydania 150zl, oczywiscie bede kupowal uzywane gry wiec starczy mi na jedna dobra lub dwie kupione okazyjnie. Tak, wiem ze PES w tym roku nie jest uber, jednak nie zmienia to postaci rzeczy ze jest nadal swietna gra a fifa po prostu mi nie pasuje. Co do typow, ktore preferuje: xboxa mam od niedawna a na komputerze gram tylko w csa wiec nie mam jakis scisle sprecyzowanych ulubionych. (Posiadam juz Coda4, Skate z tych nowszych, prosze ich nie uwzgledniac ) Jakies rady? Edytowane 9 marca 2008 przez Zephi Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 10 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2008 TDU+Lost Planet dostaniesz za jakies 110-120zl, dozbierasz od nowa troche na PESa ,zanim je przejdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Zephi 0 Opublikowano 10 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2008 A nie lepiej kupic Mass Effect jakas okazja + tdu a potem dozbierac? To chyba mi na dluzej starczy. Jak dlugie jest lost planet? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 10 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2008 Singleplayer w Lost Planet peka po 6-7 h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 10 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2008 W TDU po jakis 30 ,jesli masz zamair zrobic wszystko :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 11 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2008 Optymista. 30 h to chyba na singla. a co z online? Kolejnych kilka-naście godzin można dorzucić, choć teraz ciężko o graczy, wszyscy na Burnouta się przesiedli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 11 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2008 Jednak dosyc nie dawno go robilem ,to wiem A co w online jest do roboty - 30wyscigow to godzina ustawiona, a reszty i tak nie zrobisz ,bo jest chora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zephi 0 Opublikowano 11 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2008 (edytowane) Kurcze ciagnie mnie strasznie do jakiejs porzadnej singlowej gry, zeby sobie usiasc i w spokoju pograc, czerpiac z tego duzo rozrywki... Jakby nie patrzyl w tym momencie wygrywaja Mass Effect, TDU i PES2008. Mass Effect jest dlugie, ciekawe i ladne, TDU to szybkie samochody - czyli to co lubie (swoja droga demo bardzo mi sie podoba ), a PES2008 to pilka nozna, czyli kolejna rzecz ktora lubie. Mysle, ze narazie najlepszym wyborem bedzie Mass Effect, urodzinki 15 marca, wiec prawdopodobnie wroce z kolejnym dylematem Edytowane 11 marca 2008 przez Zephi Cytuj Odnośnik do komentarza
Victorino 0 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 (edytowane) Polecam ci TDU. Ta gra jest jak porządny RPG, ja mam ok 80h na liczniku (gamescore 930/1000) Mnie wessała od momentu zakupu, masa wyścigów, ogromna przestrzeń, no i możesz sobie dla przyjemności pojeździć po wyspie. Pozdrawiam Edytowane 12 marca 2008 przez Victorino Cytuj Odnośnik do komentarza
kulizacja 0 Opublikowano 14 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2008 Ja proponuje Mass Effect + ... PES6 , a to ze względu na bardzo dobry multi na Livie. Wciąż masa osób gra w PESa6 przez sieć a to względu na dopieszczoną rozgrywke bez lagów i problemów które występują w wersji 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 Mam zawsze pod koniec miesiąca stały przypływ gotówki (100zł). I mam problem . Czy jak dostanę kasę teraz pod koniec marca to sobie kupić jakąś grę (nawet nie wiem jaką, ale chodzi mi po głowie TDU, Table Tennis i parę innych) czy może odłożyć sobie i pod koniec kwietnia kupić GTA . GTA i tak kupię jak nie po premierze to miesiąc po, ale nie wiem czy opłaca mi się brać zaraz po premierze... Później może być odrobinę tańsza i pojawi się więcej opinii czy jest warta kupna. Najgorsze jest to, że cierpię na brak gier i korci mnie żeby coś sobie niedługo kupić. Miech w oczekiwaniu na GTA i trzymanie kasy to może być trochę ciężko bez grania . Czyli doradźcie- kupić coś teraz i potem GTA w okolicach maja, czy brać GTA od razu po premierze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 790 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 ...pojawi się więcej opinii czy jest warta kupna. Żartujesz?! Na Twoim miejscu poczekałbym jeden miesiąc bez nowej gry, po to, aby zakupić GTA w dniu premiery. Jak można wątpić w wielkość tej gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 Wiesz no wszystko może się zdarzyć . Grę i tak na pewno kupię, ale przezorny zawsze ubezpieczony (tak to sobie tłumaczę ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 Wyczytałem, że PES2008 na X360 jest najbardziej dopracowaną wersją spośród wszystkich wersji. Czy warto jednak kupić ją patrząc na pada, którym będę musiał operować? Przejściówki do Dual'a 2 są drogie jak jasna cholera, a korci mnie szarpnąć w nowego PES'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pijany 0 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 Przeciez pady od X360 maja poprawione, lepsze rozmieszczenie przyciskow niz poprzednik. Teraz nie widze powodow dla ktorych gra w PES'a na padzie od 360 byla gorsza niz na DS... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 Chciałbym sobie w jakąś grę popykać dłuższy czas, czasami zeby sie wyluzowac, czasami zeby pograc bardziej hardkorowo. Co byście mi polecili z tytułów poniżej: - skate. - NBA Street Homecourt - Naruto: Rise of the Ninja - Ninja Gaiden: Black Wiem, że do NG:B potrzeba naprawdę dużo samozaparcia i cierpliwości, ale jednak go uwzględnie Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 sakte nie polecam- jedna z najbardziej denewujących gier Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 Bierz skate, bo ta gra to sam miód jeżeli chociaż odrobinę jarasz się skateboardingiem. Możesz albo sobie pofreeskate'ować bez nerwów sam albo na LIVE'ie, skręcić jakiś film albo hardkorowo postrzelać comobsy na spot battle. Świetnie symulujący jazdę na desce gameplay, świetna grafika, ogromne miasto, myliony miejscówek, dobre multi. To jedna z moich ulubionych gier, o ile nie ulubiona . Wiem, że przez długi czas będę do niej wracał, a drugą część kupię na bank. Zresztą zajrzyj do działu skate na tym forum w dziale Xbox 360. Tam Ci wszystko wyjaśnimy . Homecourta nie bierz, bo jest nudny . Mało rodzajów wsadów i strasznie monotonna rozgrywka- dostajesz boisko, pokonujesz xxx zespołów, dostajesz boisko, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 Bierz skate'a. Mam ta gre z pol roku i to, ze gram w nia po dzien dzisiejszy o czyms swiadczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 W takim razie kupię Skate'a, od razu, kiedy będę mógł, a co do NG:B poczekam na nadarzającą się okazje Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 Army of Two vs Vegas 2... Co lepiej wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
lampard114 0 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 Army of Two vs Vegas 2... Co lepiej wziąć? CoD4 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 Bierz skate'a. Mam ta gre z pol roku i to, ze gram w nia po dzien dzisiejszy o czyms swiadczy Dobrze gada, polać mu! PS. Zawsze chciałem to powiedzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza
kulizacja 0 Opublikowano 15 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2008 Wyczytałem, że PES2008 na X360 jest najbardziej dopracowaną wersją spośród wszystkich wersji. Czy warto jednak kupić ją patrząc na pada, którym będę musiał operować? Przejściówki do Dual'a 2 są drogie jak jasna cholera, a korci mnie szarpnąć w nowego PES'a. Może i jest najbardziej dopracowana , ale online występują lagi i wogule jakioś tak niepłynnie chodzi i pod tym względem PES6 góruje. Jeżeli nie masz zamiaru grać na Livie , bierz 2008. Co do pada mnie się wygodniej gra na padzie od 360 (analogiem gram) , ale to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 16 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2008 call of juarez - halo 3 - orange box ;] Co mi da najwiecej funu? Call of juarez gralem na pc demo, ale komp troche słaby wiec cieło i troche mnie odrzucilo od tej gry, ale tak czytam pozytywne opinie na forum i sie zastanawiam Z halo miałem minimalna stycnosc - kilka godzin w cz1 i kilka minut w cz3... HL - tylko podstawka, ktora bardzo milo wspominam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi