Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

nfs carbon czy pro street?

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 508,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

master, szczerze to odpuść sobie oba tytuły i rozejrzyj się za innym racerem ;)

Opublikowano

Dobra sportówka ?

FNR4

UFC 2009

NBA 2K10

to chyba wszystko na czym można oko zawiesic ?

Opublikowano

az takie zle te nfsy? Bo szukam jakiegos taniego racera z wesolym modelem jazdy bo burnout sie skonczyl. Generalnie jestem tak denny w wyscigi ze w td:u chyba nie udalo mi sie ani razu wejsc w zakret w demie.

Opublikowano

No zle, jedynie stary Most Wanted ma dobry gameplay, fajny model jazdy, ucieczki przed policja, ciekawy ost. Watpie aby na rynku byly dema Carbona badz PS ale mozesz sprawdzic. Osobiscie bym wzial Most Wanted bo kosztuje grosze i daje naprawde niezly fun choc to taki staroc na start 360.

Opublikowano

master, w akcie desperacji można w nie pograć ale to już naprawdę ostateczność kiedy nie ma nic innego. myślałeś może nad PGR4? widziałem że tylko w trójkę grałeś. gra warunki spełnia, ma fajny model jazdy a teraz nawet nówki chodzą za śmieszne pieniądze :)

Opublikowano

nom PGR4 warte rozważenia. no i sama gra naprawdę świetna i co ważne - nie postarzała się za bardzo.

mam nawet jedną na zbyciu w stanie w zasadzie idealnym, za 35 mogę puścić : ]

Opublikowano

w sumie racja, obczaje demo jak łaskawie router odzyskam albo kabla z 10 metrow kupie.

Opublikowano

PGR4 jest bardzo dobry, zostawili przyjemny model jazdy z 3 i poprawili grafikę, a także dodali zmienne warunki pogodowe. Warto zagrać.

Opublikowano

Cześć, mam pytanie, który zestaw Guitar Hero wybrać? World Tour , Metallica czy 5? chodzi mi o zestaw gitara+gra, i przy okazji nie wiecie ile takie cos w mediamarkt kosztuje?

Opublikowano

Jak jesteś fanem Metallici to oczywiście GH:M jak nie to GH 5. World Tour jest dosyć nudny i prosty.

Opublikowano

Cześć, mam pytanie, który zestaw Guitar Hero wybrać? World Tour , Metallica czy 5? chodzi mi o zestaw gitara+gra, i przy okazji nie wiecie ile takie cos w mediamarkt kosztuje?

GH: Metallica! \m/ Nauczysz się dobrze solówki grać przy tym ;) Ew. jeśli nie lubisz Metallici, to weź GH5. World Tour to kupa - parę kawałków do zagrania, reszta... :F

Opublikowano

A jeszcze wróce do tych NFSów, jak na tle innych NFSów wypada ProStreet? i jak ogólnie wypada ProStreet na tle PGR4/MCLA/Grida, bardzo cieńko?

zaje biscie cieniutko

Opublikowano

cos z dobra, niebanalna fabula? zastanawiam sie nad orange boxem ale nie zbyt lubie takie kosmiczne klimaty

Opublikowano

gralem w obie