Janush 224 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Jakie 3 gry polecacie na sam początek mojej przygody z xboxem ? Najbardziej lubię gry przygodowe i strzelanki. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Gears of War 1/2, CoD4, Fable 2 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Może zamiast fable 2 kupić halo 3? Cytuj
Mustang 1 777 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) CoD 4 lub 5 albo poczekać na MW2, Gearsy 1 lub 2, Halo 3 może być jak lubisz tego typu strzelanki na multi, Fallout 3, BF: BC (jeśli wolisz multi z pojazdami), Dead Rising, Mirror's Edge (to nieco kontrowersyjny wybór, ale jak dla mnie ta gra była czymś zupełnie nowym i świeżym, jak lubisz masterowanie etapów i satysfakcję po zaliczonym po wielu próbach speedrunie, to bierz). Masz z czego wybierać. Jakbym miał brać tylko 3 to CoD4 (świetne multi "chodzone"), BF:BC (coś innego, bo multi z pojazdami) i Fallout 3 (dla odmiany rewelacyjny single na kilkadziesiąt godzin). Edytowane 4 października 2009 przez Wampis Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Ja bym kupił trzy zupełnie różne gry. Bez sensu jako trzy pierwsze gry kupić trzy FPSy. Więc tak: - Gears of War - klasyk, najważniejsza gra na 360 i ciągle jedna z najlepszych. Warto od niej zacząć przygodę z 360. - Mass Effect - genialny rpg, świetna fabuła, universium, system. Wciąga na wiele, wiele godzin - PGR4 - wyścigi, bez nich posiadanie konsoli jest bezsensowne. Forza jest świetna, ale król jest jeden Co najważniejsze, wszystkie te gry są megatanie i kupisz je po 40-50 zł. 1 Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Hoho , chłopie to masz z czego wybierać . Prócz tych co koledzy wyżej wymienili , od siebie polecam: Prince of Persia - prosta, przyjemna giera , baśniowa przygoda z Zakościelnym w roli głównej (za grosze) Orange Box - 5 gier w 1. Wyniesie cię ok. 10zł za gre. Na pewno się nie zawiedziesz. Dead Space - mimo , że nie horror , dla fanów mocnych wrażeń pozycja obowiązkowa. GTAIV - nie rozumiem fenomenu , ale GTA Ninja Gaiden II - kozak slasher , jak chcesz sobie troche nerwów popsuć polecam ! (poziom trudności - mega hardcore) a tak poza tym za to: Assassin's Creed , Bioshock , RE5 , The Darkness , Godfather II . Cytuj
Janush 224 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Dzięki za pomoc. Biorę cod 4, gears of war 2 i pgr 4. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Gearsy bierz jedynkę. Bez sensu jest zaczynać sagę od środka Cytuj
Janush 224 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 A w jedynce jest horda? Cytuj
Mustang 1 777 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Nie pisałeś nic o wyścigach, ale PGR4 rzeczywiście jest dobrym wyborem. Poza tym inne dobre wyścigi to GRID (przyjemnie wyważony między arcade a symulacją model jazdy, świetna grafika i multi pełne graczy), Forza (choć chyba warto już zaczekać na 3, na pierwszy rzut oka zapowiadającą się na polepszoną szczególnie pod względem grafiki) i Midnight Club LA (najlepsza propozycja jeśli chodzi o gry w klimacie nielegalnych wyścigów, tuningu, itp.). Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 w GRID nadal dużo osób po sieci jeździ ? Cytuj
Mustang 1 777 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Tak, nawet dzisiaj z grupą Polaków grałem. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 ale to mówisz o braku problemów w ustawkach, czy że nie ma problemu ze znalezieniem rankingowych wyścigów ? Cytuj
Mustang 1 777 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Normalne wyścigi jeździłem. Chodziło mi o to, że jeździ tyle osób (kilkanaście lobby pełnych graczy), że nawet Polacy się trafiają. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 - PGR4 - wyścigi, bez nich posiadanie konsoli jest bezsensowne. Forza jest świetna, ale król jest jeden LOOOoooOOOl wtf Ja nie lubie wyscigow, jedynie troche w burnouta pogralem bo to zupelnie cos innego niz te forze i pegiery i nawet jakbym go nie mial to nigdy w zyciu bym nie pomyslal ze bezsensownie posiadam konsole xd. Sa rozne gusta wiec nie pisz takich smialych tez kolejnym razem plz Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Nie ekscytuj się tak ;] W dawnych czasach istniało kilka "żelaznych" gatunków, dla których kupowało się konsole (wyścigi, bijatyki, platformówki) i do tego właśnie chciałem nawiązać. Kolega mógł powiedzieć, że wyścigi go nie interesują i tyle, ale zrobił wręcz przeciwnie, kupił polecany przeze mnie tytuł. Zero kategorycznych osądów i oceniania kogokolwiek czy czegokolwiek Cytuj
canuks 63 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 FIFA 10 -warto kupić ? oceny zbiera bdb min 9.0 /10 duzo się rózni od fify 2009 ? w prawdzie poprzednie wydanie miałem pograłem ,gra dobra ,ale jakoś mnie nie powaliła na kolana . jakieś konkretne zmiany względem poprzedniego wydania ? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 JBC jest demo na XBL. Podobno duzego skoku nie ma względem poprzedniej części, ale jednak lepsza Jak masz kase na teraz i nie wiesz co kupic, ja bym bral JBC to w media markt bedzie wersja z piłką abibosa gratis Cytuj
canuks 63 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 w demko pograłem ,fakt róznicy względem fify 09 wielkiej nie widzę. kasę mam ale trzymam na MW2 ,jakoś wydawać 170zl na fifkę mi się nie usmiecha tym bardzie ze wielkich nowości w niej nie ma . ale jak bym dorwał gdzieś za 120-130zl to na pewno kupie . Bo pograć w kopaną czasami sie chce Cytuj
Mauy 0 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 Jakie gry polecacie na dwa pady? Takie z best of the best coopów. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 FIFA 10 -warto kupić ? oceny zbiera bdb min 9.0 /10 duzo się rózni od fify 2009 ? w prawdzie poprzednie wydanie miałem pograłem ,gra dobra ,ale jakoś mnie nie powaliła na kolana . jakieś konkretne zmiany względem poprzedniego wydania ? Proponuje poczytac temat o FIFA 10 - najlepiej kilka ostatnich stron. Sporo osob po dluzszym ograniu edycji 10 jest zawiedzionych i mowi wrecz o kroku wstecz w stosunku do 09. Ja sam sobie jakos radze...ale tez powoli zaczynam sie wkurzac na random i wiele innych wpadek w tej produkcji... Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 9 października 2009 Opublikowano 9 października 2009 (edytowane) @Mauy do listy Mikiego dodam jeszcze Left 4 Dead. Edytowane 9 października 2009 przez zimzvm Cytuj
kiseki 794 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Ultimate Alliance 2 (w jedynke nie grałem) też dobre na coopa-z-siedzącym-obok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi