ONE! 0 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 (edytowane) Nie wiedzialem gdzie napisac. Krotko: Call of Duty: MW 2 w wersji na kompa czy Xboxa? Edytowane 3 listopada 2009 przez ONE! Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Na PC pewnie ładniejsze będzie, tak jak to miało miejsce z CoD4, więc bierz PC. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Na to na czym gra Ci sie wygodniej w FPSy. Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Chyba zależy od tego gdzie masz już jakąś ekipę graczy poznanych w poprzednich CoD, czy PC pociągnie ci bez problemu grę na najwyższych ustawieniach, czy lubisz achievementy... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Ale kto gra na multi z wysokimi ustawieniami? Problemem tego CODa jest to ze on jest 100% portem z konsoli, rowniez z system gry online - koniec z dedykami/modami/mapami/itp. Jedyna roznica to kwestie graficzne HIGH/AA/itp i sterowanie. Ja lykam na PC, zas konsolowa po calaka bo wychodzi na "prostego" jak poprzednie CODy Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Ale kto gra na multi z wysokimi ustawieniami? No nie wiem, jak miodne nie byłoby multi, grafika pozostaje dla mnie istotna. Cytuj
XM1014 0 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Witam. Mam za dużo pieniędzy i mam zamiar je przepuścić na szczytne cele, więc w ostatnim czasie bardzo zainteresował mnie Brutal Legend, DBZ: Burst limit i Tekken 6. Co by było najlepszym wyborem? Cytuj
Gość Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Jak czujesz klimat muzyki metalowej, to bierz BR, IMO doskonala pozycja. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 DB to lipa, mimo ze jestem fanem. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Polecam najpierw Brutal Legend, przejdź i sprzedaj. Potem zaopatrz się w Tekkena, gdyż ta gra jest warta tylko multi online bądź na jednej konsoli, a wiadomo do tego zawsze znajdą się ludzie, a i gra zdąży stanieć Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 Nie kupuj Burst limit bo zara wycodzi nowy dragon bull Cytuj
XM1014 0 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 Dzięki za rady panowie. Owszem, lubię metal. Nawiasem mówiąc, Dragon ball Raiging Blast to dla mnie kupa, choć może tylko dlatego ze nic nie umiem. Z godzinę próbowałem zrobić Kame-Hame-Ha i nic. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Gral ktos w Fairtytale Fights? Warto inwestowac bo moge go dostac tanio promo i troche porysowana ale oceny recenzatow mnie odpychaja - srednia 50%. Gra wyglada na oldschoolowe Final Fights tyle ze w innej sceneri, brakiem wymyslnych kombosow,itp. Taki odpowiednik Castle Crasher tyle ze w wersji pudelkowej. Wiecej od gry nie oczekuje poza funem z grania, machania mieczem i zabijania. Cytuj
Gość Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=QaIZeBwLURM IMO nie warto, chyba ze za grosze. I ziomek, gdzie ty tu widzisz podobienstwo do Final Fight? Edytowane 7 listopada 2009 przez Gość Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 (edytowane) Idziesz w prawo, napie rdalasz przeciwnikow, "2 ciosy" - klasyczny bitap. Predzej bym powiedzial ze to Castle Crashers w 3d, bez mozliwosci ulepszania postaci, z duza broni, 4 graczy w coop, polane cukierkowym sosem i klimatem czy nawet do Marvel UA - idziesz, naginasz w przeciwnikow, po drodze zbierasz exp, dalej idziesz, naginasz w przeciwnikow i do bossa. Tyle wynioskowalem z tych kilku minutowych filmikow i tyle oczekuje Fuel tez nie byl hiciorem jak Pure czy NFS Shit - ale mimo slabych ocen gra mi sie spodobala (niefartem ze 2 dni pozniej pojawilo sie demo ) nie byla idelna a mial fun z jezdzenia czy scigania sie w zawalistej sceneri. Tyle oczekuje od nizej ocenianych gier - zabawy a ze to pozycja nie idealna mi to nie przeszkadza. Poczytam sobie jakies fora, moze znajde wypowiedzi graczy Edytowane 8 listopada 2009 przez Scorp1on Cytuj
Gość Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Ta gra to pastelowa zabawka, nie nazwal bym tego beat'em'upem w sensie np Final Fight. Cytuj
ubol 59 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Ostatnio mam zamiar kupić sobie jakąś grę rpg na klocka, a dokładniej myślę nad Mass Effect, Fallout 3 GOTY oraz Fable II. Którą byście polecili na początek? Wiadomo że każda gierka jest spoko, ale kasę mam na razie tylko na jedną. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Zastanów sie po prostu która otoczka bardziej Cię interesuje - świat bajkowy, postapokaliptyczny czy science-fiction. Obiektywnie rzecz biorąc z tej trójki Fallout jest najlepszy a Fable najsłabsze. Ze swojej strony polecam Mass Effect Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Ja wczoraj przeszedłem Mass Effecta i szczerze polecam! Bardziej mnie wciągnał niż np. Fallout. Fable II to też dobra pozycja, ale jak dla mnie to bardziej taki hack'n'slash niż rpg. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Ta gra to pastelowa zabawka, nie nazwal bym tego beat'em'upem w sensie np Final Fight. Zasady jak bitap zas otoczka to cukierki Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Weź sobie na początek, na rozgrzewke Fable II , bo w innej kolejności może się okazać , że nie będzie ci się później chciało grać w F2. Cytuj
Yangus 10 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 To po prostu nie kupi F2, nikt nie kaze mu w to grac. Ja na twoim miejscu kupilbym ME, zdecydowanie najlepsza gra z tego zestawu. Cytuj
DantePL 10 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Subiektywnie Mass Effect jest najlepszym rpg, to zdecydowanie moja ulubiona gra na konsole M$. Nie polecam Fable, gra jest nudna i az nadto liniowa. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 F3 Goty, ale w sumie nie wiem czy lepiej nie poczekać na wersje PL, a teraz zdecydować się na coś innego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi