Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale kto gra na multi z wysokimi ustawieniami? :) Problemem tego CODa jest to ze on jest 100% portem z konsoli, rowniez z system gry online - koniec z dedykami/modami/mapami/itp. Jedyna roznica to kwestie graficzne HIGH/AA/itp i sterowanie. Ja lykam na PC, zas konsolowa po calaka bo wychodzi na "prostego" jak poprzednie CODy ;)

Opublikowano

Witam.

Mam za dużo pieniędzy i mam zamiar je przepuścić na szczytne cele, więc w ostatnim czasie bardzo zainteresował mnie Brutal Legend, DBZ: Burst limit i Tekken 6. Co by było najlepszym wyborem?

Opublikowano

Polecam najpierw Brutal Legend, przejdź i sprzedaj. Potem zaopatrz się w Tekkena, gdyż ta gra jest warta tylko multi online bądź na jednej konsoli, a wiadomo do tego zawsze znajdą się ludzie, a i gra zdąży stanieć ;)

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Nie kupuj Burst limit bo zara wycodzi nowy dragon bull

Opublikowano

Dzięki za rady panowie. Owszem, lubię metal.

Nawiasem mówiąc, Dragon ball Raiging Blast to dla mnie kupa, choć może tylko dlatego ze nic nie umiem. Z godzinę próbowałem zrobić Kame-Hame-Ha i nic.

Opublikowano

Gral ktos w Fairtytale Fights? Warto inwestowac bo moge go dostac tanio promo i troche porysowana ale oceny recenzatow mnie odpychaja - srednia 50%. Gra wyglada na oldschoolowe Final Fights tyle ze w innej sceneri, brakiem wymyslnych kombosow,itp. Taki odpowiednik Castle Crasher tyle ze w wersji pudelkowej. Wiecej od gry nie oczekuje poza funem z grania, machania mieczem i zabijania.

Opublikowano (edytowane)

Idziesz w prawo, napie rdalasz przeciwnikow, "2 ciosy" - klasyczny bitap. Predzej bym powiedzial ze to Castle Crashers w 3d, bez mozliwosci ulepszania postaci, z duza broni, 4 graczy w coop, polane cukierkowym sosem i klimatem czy nawet do Marvel UA - idziesz, naginasz w przeciwnikow, po drodze zbierasz exp, dalej idziesz, naginasz w przeciwnikow i do bossa. Tyle wynioskowalem z tych kilku minutowych filmikow i tyle oczekuje :)

Fuel tez nie byl hiciorem jak Pure czy NFS Shit - ale mimo slabych ocen gra mi sie spodobala (niefartem ze 2 dni pozniej pojawilo sie demo ;)) nie byla idelna a mial fun z jezdzenia czy scigania sie w zawalistej sceneri. Tyle oczekuje od nizej ocenianych gier - zabawy a ze to pozycja nie idealna mi to nie przeszkadza. Poczytam sobie jakies fora, moze znajde wypowiedzi graczy

Edytowane przez Scorp1on
Opublikowano

Ta gra to pastelowa zabawka, nie nazwal bym tego beat'em'upem w sensie np Final Fight.

Opublikowano

Ostatnio mam zamiar kupić sobie jakąś grę rpg na klocka, a dokładniej myślę nad Mass Effect, Fallout 3 GOTY oraz Fable II. Którą byście polecili na początek? Wiadomo że każda gierka jest spoko, ale kasę mam na razie tylko na jedną.

Opublikowano

Zastanów sie po prostu która otoczka bardziej Cię interesuje - świat bajkowy, postapokaliptyczny czy science-fiction. Obiektywnie rzecz biorąc z tej trójki Fallout jest najlepszy a Fable najsłabsze. Ze swojej strony polecam Mass Effect ;)