Mustang 1 777 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 MW2 jak nastawiasz się na multi, bo dla singla się nie opłaca szczególnie. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 jakis rpg w stylu chrono trigger etc? (expienie, masterowanie jednostek, zeby wszystkich rozpitalac na hita itd.) Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Odwieczne pytanie : Fifa czy PES ? Chodzi mi o to która lepsza (mniej lagów, większu fun) po sieci. Oczywiście mówimy tu o wersjach z 10 w tytule Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Jest co jeszcze na 360 gdzie liczy sie to co my stworzymy? Mam na mysli Banjoo Nuts and Bolts - tam robimy pojazdy do wyscigow czy konkurencji, gra byla dla mnie zayebista i jednym lepszych exow na 360. Jest cos jeszcze takiego z wersji plytowych bo strasznie brakuje mi robienia czegos wlasnorecznie Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 (edytowane) Przychodza mi tylko na mysl gry, gdzie mozesz robic plansze i potem po niej jezdzic np. Trails albo robic mapy np. w Halo3... Ale chyba nie o to Ci chodzilo... na DS jest Drawn To Life, gdzie rysujesz siebie, chmurki, swoja bron itp. ale nie wiem czy masz DS'a Edytowane 29 listopada 2009 przez Trufs Cytuj
miki77 16 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Na płytkach raczej nic takiego nie znajdziesz, najbliżej tego byłoby Kodu z Indie Games. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 W sensie robic cos by pojsc dalej w trybie "campaign" niz tylko dla siebie porobic mapki do H3 czy trasy w Trials. Cos jak stara Trackmania - masz kilka drozek mete na drugim koncu i masz zbudowac trase by zdobyc medal ktory da ci nastepna mape. W Banjo budowalo sie pojazdy by miec nastepne zadania. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Wiem o co Ci chodzi, ale chyba nic takiego nie ma na x0, wiec zasugerowalem cos zblizonego... Takie cos co bys chciał to Scribllenauts, gdzie sie przyzywa przemioty wpisujac je w notatniku, laczac z innymi itp i uzywajac do przejscia plansz... ale to tez na DS Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Szkoda :C, chyba poszukam jakiejs dlugiej gierki na grudzien bo nic ciekawego poza byc moze Sabotazysta nic nie ma o ile ten nie okaze sie kolejnym Mercenaries 2 - mysle nad Oblivionem. Dropy fpsow mocno wkurzaja? Patche, instalacja na dysk poprawia to? Tytul ma ponad 90% srednia ocen ale tej wady nie wybaczam ale jako ze to jedna z pierwszych gier moge na to oko przymknac Cytuj
Mustang 1 777 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Mi tam nie przeszkadzało, a grałem w czasach bez instalowania gier. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 fifa dzienki za odpowiedź ale kupiłem pes 10 a to dlatego że przynajmniej jakieś wyzwanie (w fife to już wyjadacz byłem) nowa mechanika etc. i do tego 0 lagow online (po 10 meczach ) Cytuj
opall 4 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 (edytowane) Szkoda :C, chyba poszukam jakiejs dlugiej gierki na grudzien bo nic ciekawego poza byc moze Sabotazysta nic nie ma o ile ten nie okaze sie kolejnym Mercenaries 2 - mysle nad Oblivionem. Dropy fpsow mocno wkurzaja? Patche, instalacja na dysk poprawia to? Tytul ma ponad 90% srednia ocen ale tej wady nie wybaczam ale jako ze to jedna z pierwszych gier moge na to oko przymknac Oblivion rules... nie grałeś - musisz mieć. Kropka. EDIT: w dodatku teraz wersje GOTY można mieć za jakies 70 zł a podstawke to chyba nawet za 30-40 zł kupisz. Edytowane 30 listopada 2009 przez opall Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Oblivion jest fajny, ale jedna wada eliminuje tą grę całkowicie jako rpg - świat rozwija się razem z Tobą. Działa to tak, że na pierwszym levelu możesz byc mistrzem areny, bo przeciwnicy też będą słabi, a na 50 levelu nawet spotkani w lesie bandyci mają magiczne zbroje, miecze i walą fireballami. Koszmar Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Wlasnie troche lipa z tym, nigdy takie cos mi sie nie podobalo - rozwiazanie z Borderlands bylo spoko, stare swiaty mialy slabszych przeciwnikow, dalsze mocniejszych. Ew im dalej tym trudniej ale z biegiem czasu nastepna kraina bedzie latwiejsza bo masz tam juz 20lvl a przeciwnicy sa z 19. Pomysl i zobaczymy czy wziasc to na swieta Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 UFC Undisputed 2009 warto brać? czy jakiś inny tytuł podobny jest dostępny? Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Jest jakis prosty i przyjemny hack and slash + rpg ? Cos w stylu Fable 2, ktory bardzo mi sie spodobal. Wybor roznych czarow, rozne klasy, umiejetnosci, bronie itp. W sacred tylko sie naciska na atak i sam koles atakuje? To chyba nie dla mnie A moze jakis taktyczny rpg? Typu Final Fantasy Tactics na ds ? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 hack n slash ? demo Bayonetta ; ] a tak poza tym, to nie znam żadnych znamienitych reprezentantów tego gatunku na konsoli spod znaku zielonego X... nad czym sam ubolewam. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 (edytowane) A to nie bardziej cos w stylu DMC i NG? Takie gry tez sa fajne, ale wolalbym jednak cos bardziej rpg-owego z levelami, nowymi czarami, umiejetnosciami, tak jak Fable ;P Ale nie w stylu DA, czy Obliviona... Moze zle sie wyrazilem z tym h&s rpg.. w kazdym razie chodzi mi o cos podobnego do Fable2 ... action rpg? Edytowane 4 grudnia 2009 przez Trufs Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 to przede wszystkim gra w stylu DMC. przyznaję, propozycja nie była poważna, ale w tej grze tylko o to przecież chodzi... o hack 'n slash ; ] pomimo niekoniecznie dobrej stylistyki, ta gra to zaiste przednia sieczka. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Jest chyba tylko Kingdom Under Fire: Circle of Doom. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 to przede wszystkim gra w stylu DMC. przyznaję, propozycja nie była poważna, ale w tej grze tylko o to przecież chodzi... o hack 'n slash ; ] pomimo niekoniecznie dobrej stylistyki, ta gra to zaiste przednia sieczka. Ale mi chodzi o cos pomiedzy h&s a rpgiem, a nie stricte h&s Choc jak bedzie full to moze lookne Miki77: dzieki za propozycje, lookne recki Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Trufs Conana może looknij. nie wiem czy idealnie spełnia Twoje warunki ale się łapie w to a sama gra nawet taka przyjemna kiedy wycinasz całe stada przeciwników. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Ale mi chodzi o cos pomiedzy h&s a rpgiem, a nie stricte h&s Choc jak bedzie full to moze lookne Wolverine, jest demko, jest sieczka, krew, zdobywanie expa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi