Trufs 1 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Ale nie ma wyboru postaci, klasy i czarow ;P btw. jest tez Marvel Ultimate Alliance - z wyborem superbohatera, doladowywaniem statystyk do umiejetnosci i levelami moze w niego pogram Dzieki za propozycje, lookne recki i pomysle ;p Ale dalej pozostaje drugie pytanie - czy jest gra typu FFT na x360? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 (edytowane) Final Fight Trylogy = FFT? Na moje oko MUA to bardziej takie konsoloe RPG (Sacred 2) niz gra w stylu DMC Edytowane 4 grudnia 2009 przez Scorp1on Cytuj
miki77 16 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 (edytowane) Raczej chodzi mu o Final Fantasy Tactics Edytowane 4 grudnia 2009 przez miki77 Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 o właśnie. zapomniałem o MUA2. demko zapowiada naprawdę solidną grę. do tego dwie kampanie, dla każdej ze stron 'konfliktu'. czekam aż stanieje i też to biorę. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 No tak pisalem juz wczesniej ze chodzi mi FF tactics... albo Onimusha Tactics z gba Tez bardzo mi sie podobal. Nie pisalem ze chodzi mi tylko o gry jak DMC, tylko wlasnie cos pomiedzy nim, a rpgiem, czyli taki mix jak MUA - troche bicia, troche rozwoju postaci Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Batman AA, Borderlands, czy może poczekać aż stanieje któryś z listopadowych hitów? (CODMW2, Dragon Age, L4D2 i Assasin 2) Cytuj
miki77 16 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Batman to must-have, więc najpierw zakup nietoperka, a potem całą resztę Cytuj
Rokita 0 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 (edytowane) jestem posiadaczem X'a od wczoraj ale nie mam jeszcze żadnej gry i zastanawiam się nad kupnem pierwszej. Moje pytanie zatem - jaka? Chciałbym, żeby miała możliwość gry w sieci, żeby było sporo ludzi w nią grających i najlepiej żeby to był jakiś shooter. No i żeby nie była za droga, czyli mega nowości odpadają Edytowane 5 grudnia 2009 przez Rokita Cytuj
miki77 16 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 @Rokita: Jak będziesz chciał grać w Halo, to zacznij od "jedynki", żeby przejść historię chronologicznie Ewentualnie możesz brać ODST, bo fabuła jest to spin-off dość mało związany z przygodami Master Chiefa, a na dodatek posiada kompletny multiplayer z H3. Możesz także zakupić któreś Girsy (ponownie proponowałbym chronologię, z tym że pomimo tego, iż w jedynce multi było lepsze, nie ma już tam takich tłumów jak w dwójce), Left 4 Dead (jak lubisz kooperację), CoD4 (dalej dużo osób podobno gra, pomimo wyjścia sequela) lub zestaw The Orange Box (Half-Life 2 + dwa dodatki, Portal i świetny multiplayer w postaci Team Fortress 2, do którego potrzebne jest jednak mocniejsze łącze - 1mb to minimum). Cytuj
[InSaNe] 2 510 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Kup ZESTAW - Gears of War + Gears of War 2. Jak dobrze poszukasz, zmieścisz się w kwocie 100zł ;] Cytuj
Rokita 0 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 A czy nie będzie problemu z tymi grami jeśli nie mam dysku? Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Bedzie chyba tylko taki ze nie sciagniesz zadnych mapek, bo nie bedziesz mial gdzie Cytuj
Rokita 0 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 a to spoko, bo myślałem, że może trzeba będzie ściągać jakieś updaty albo patche a właśnie nie będę miał gdzie Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 No do gry online patche tez sa potrzebne, ale jak masz pamiec wewnetrzna czy memorke to powinno raczej wystarczyc. Update'y nie sa zbyt duze. Cytuj
Mustang 1 777 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 (edytowane) jestem posiadaczem X'a od wczoraj ale nie mam jeszcze żadnej gry i zastanawiam się nad kupnem pierwszej. Moje pytanie zatem - jaka? Chciałbym, żeby miała możliwość gry w sieci, żeby było sporo ludzi w nią grających i najlepiej żeby to był jakiś shooter. No i żeby nie była za droga, czyli mega nowości odpadają Moim zdaniem najlepsze gry na X360 to: - FPS na multi: CoD4 (jak nie miałeś nadrób zaległości), MW2, CoD:WaW jeśli jesteś fanem II wojny; Halo ODST też jest dobre, jeśli lubisz futurystyczne bronie i szybką rozwałkę - na single player: CoD4, GoW 1/2 (multi fajne, ale kuleje trochę od strony technicznej w 2) - RPG: Fallout 3 - wyścigi: Forza 3 - RTS: Halo Wars Edytowane 5 grudnia 2009 przez Wampis Cytuj
Rokita 0 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Dzięki za odpowiedzi. Na chwilę obecną zdecydowałem się na Gears of War, CoD: WaW i CoD:MW. A dalej w kolejności... Borderlands Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 jaką gre ARCADE polecicie ? czy w najbliższym czasie ma wyjsc jakiś dobry Arcade ? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Polecam Shadow Complex i Battlefielda 1943. Z przyszłych premier warto wspomnieć o Alien Breed i Serious Sam. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 gra ktoś jeszcze w Battlefielda 1943? Cytuj
Mustang 1 777 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Miesiąc temu odpaliłem wieczorem i był pełny serwer. Z tego czego nie masz to polecam Shadow Complex, Trials HD, Castle Crashers, Pinball FX, Geometry Wars 1/2, odświeżone CoD1 (ale jest blokada). Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Grają jeszcze w Battlefielda 1943.i to sporo ludzi bo to dobre multi jest , z singla to Shadow Complex kapitalne gra a za kilka dni Alien Breed, giera zapowiada się świetnie i będzie COOP co mnie najbardziej cieszy. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 (edytowane) Grałem wczoraj w Battlefielda arcade, ludzi bylo duzo, gralo sie od strony technicznej dobrze, tylko gameplay-owej troche srednio, juz mnie troche znudzil - te same 3 mapki (+ jedna tylko do latania) i pelno biegania po mapie zanim dojdzie sie do punktu zapalnego ... teraz czekam az przyjdzie mw2 ... Z arcade polecam: Castle Crashers, Geometry Wars, Small Arms, Arkadian Warriors, Trials i ofc Shadow Comlex Edytowane 7 grudnia 2009 przez Trufs Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Shadow Complex to zaiste rewelacyjna gra, ale bardzo niewiele oferuje w kwestii replayability. wiem to po sobie, po prostu nie mogę się zebrać i przejść grę przynajmniej na minimalista, a co dopiero tłuc do 50 poziomu rozwoju postaci. natomiast Castle Crashers posiada tak ogromne pokłady miodu, że każde kolejne przejście jest równie przyjemne co poprzednie. ogromna w tym zasługa w możliwości kooperacji. o Trials HD już wiele napisałem. ta gra po prostu kopie zadek i posiada tony miodu. poziom frustracji w trakcie jest również wysoki, ale wpływa on ogromnie na motywację, która jest tym większa, im dłużej grasz. Przejazd najtrudniejszych tras daje masę satysfakcji. pozostałych gier, które podał Trufs, nie znam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi