Opublikowano 13 grudnia 200915 l CoD 4 czy Batman: AA? obie są w podobnej cenie więc liczy się wasza opinia co fajniejsze i co na dłużej starczy
Opublikowano 13 grudnia 200915 l CoD4 oczywiście, to jakieś nieporozumienie, że miałeś żadnego CoD na X360 Single na kilka-kilkanaście godzin, multi zależnie od uznania nawet na całe miesiące.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Dobra mam troche gotówki Co wybrać ? Batman :AA UFC - wato kupić ? jak z multi w tej grze ,jest z kim pograć Shadow Complex biorę napewno jak bedzie przecena świąteczna na 800msp
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Batman jest moim typem na grę roku, także cóż innego miałbym polecić
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Właśnie kupiłem xbox360 arcade . Niestety jakiś rok w nic nie grałem bo nie miałem żadnej konsoli . Nie śledziłem gier jakie na tą platformę wyszły więc proszę o podanie mi kilku tytułów w które mógłbym zagrać w pierwszej kolejności . Nie mają to być nowości , tylko gry które kupię na forum poniżej 100 zł . Mam już zamówione Race Driver Grid i Resident Evil 5 . Do tego wezmę też FIFA 10 , Gears of War 1 i 2 , Call of Duty : Modern Warfare 1 i 2 , Szukam gier z każdej kategorii , tylko że mają być nie dobre lecz bardzo dobre . Nie mam za dużo czasu i chcę zagrać w najlepsze tytuły . Poradźcie co wybrać . I jeszcze jedno , chyba najważniejsze . Nie gram przez net !!!
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Jak nie grałeś to jeszcze Dead Space i GTAIV obie dostaniesz pooniżej stówki.
Opublikowano 16 grudnia 200915 l A co z takimi grami jak Devil May Cry 4 i Left 4 Dead ? Świetne czy tylko dobre . No i jeszcze Need For Speed Shift . Czytam tematy o nich i nie tylko , ale trochę zaległości się uzbierało . Mam czas hehe .
Opublikowano 16 grudnia 200915 l L4D swietne ale tylko przez siec badz przynajmniej z kumplem na podzielony ekran w ostatecznosci. DMC niegralem, mozesz sprawdzic demo, Shift jest cienki mimo wysokich ocen
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Sam sie dziwie ze nie zaproponowalem tobie DMC, jak dla mnie to najlepszy slasher (ale moja opinia moze nie wydawac sie obiektywna widzac mojego avatara i nick . Tak jak napisal Scorpion, sprawdz demo i sam sie przekonaj. Edytowane 16 grudnia 200915 l przez DantePL
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Jeśli DMC gameplayowo jest podobny do 1 i 3 to mi się spodoba . Dema nie ściągnę bo mam xbox360 arcade . Tak jak pisałem szukam najlepszych gier do singia . Co do Shifta to czytałem już temat i jednym się podoba a innym nie . Wziąłem na początek Grida . Edytowane 16 grudnia 200915 l przez malin1976
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Jak nie grasz przez neta to L4D sobie odpuść bo w singlu gierka jest mizerna. Ja bym polecał Ninja Gaiden 2 zamiast DMC4, poza tym to Bioschock i Dead Space, kapitalne gry w singlu.
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Jeśli DMC gameplayowo jest podobny do 1 i 3 to mi się spodoba . Dema nie ściągnę bo mam xbox360 arcade . Tak jak pisałem szukam najlepszych gier do singia . Co do Shifta to czytałem już temat i jednym się podoba a innym nie . Wziąłem na początek Grida . Dobry wybor, lepszy od Shifta choc gry sa w tej samej dziedznie wyscigowej Edytowane 16 grudnia 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Do Forza 3 muszę mieć dysk jak się nie mylę , a kupię go dopiero za kilka miesięcy . PGR 4 lepszy czy Grid ?
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Nie musisz mieć dysku, na płycie 2 jest tylko nieco dodatkowych aut i tras. GRID: lepsza grafika, popularniejsze multi PGR4: jak dla mnie fajniejszy model jazdy, wyzwanie w postaci platyn Edytowane 16 grudnia 200915 l przez Wampis
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Test Drive Unlimited czy NFS Most Wanted? Army of Two czy Lost Planet? (jest sens grac w Army of Two w pojedynke?)
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Zdecydowanie polecam TDU - ciekawy model jazdy, duży i fajny sandbox - no chyba, że jesteś łowcą calaków to łatwiejszy jest Most Wanted.