Opublikowano 25 marca 200817 l Dzięki za opinię. Będę się czaił na SKATE'a. Gearsy, Fifę 08 i Halo3 już mam:) myślałem o skacie, ale lepiej zapytać ludzi i wysłuchać opinię pozdrawiam
Opublikowano 25 marca 200817 l myślałem o skacie, ale lepiej zapytać ludzi i wysłuchać opiniępozdrawiam Na pewno Ci sie spodoba, na baaaardzo długie godziny miodnego grania
Opublikowano 25 marca 200817 l skate wymiata na całej linii!! bierz bez zastanowienia....wymieniłem go na orange box i żałuję, skate był o wiele lepszy
Opublikowano 25 marca 200817 l Burnouta Oczywiscie mowie o OEM, chociaz w pudelku tez da rade wyrwac jak sie postarasz. Edytowane 25 marca 200817 l przez Owiec
Opublikowano 28 marca 200817 l assasins creed czy niestabilny bully? Nie mam ani neta, ani dysku by go połatać.
Opublikowano 28 marca 200817 l single oraz split w Def Jam Icon jest fajny? DJFFNY byla najlepszym mordobiciem na X1 - gra nadal jest taka samo mimo powazniejszych zmian?
Opublikowano 28 marca 200817 l @signap - ICON a FFNY ,to dwie zupelnie inne gry ,nie maja ze soba nic wspolnego oprocz nazwy, sciagnij demo to zobaczysz o czym mowie, sam do niej podszedlem sceptycznie i 80%gry tak przeszedlem, potem jak zaczalem jazyc o co kaman z blokiem i reversalami, gra stala sie nawet niezla, ale jednak nie to samo.
Opublikowano 28 marca 200817 l assasins creed czy niestabilny bully? Nie mam ani neta, ani dysku by go połatać. moim zdaniem Bully
Opublikowano 28 marca 200817 l Właśnie tak się zastanawiam. Podobno AC staje się strasznie schematyczne, jednak ten klimat średniowiecznej Jerozolimy mnie przyciąga. Bully też zapowiada(ł) sie kozacko, ale nie lubię sie frustrować i rzucać padem.
Opublikowano 28 marca 200817 l A ja jak najbardziej polecam AC. Przeszedłem, bardzo dobrze się bawiłem, mogę sprzedać za 115zł bdb stan <_<.
Opublikowano 29 marca 200817 l Imo brać AC : Gra po paru godzinach staje się dość schematyczna jednak jeżeli w niej zasmakujesz to spędzisz z nią wiele , wiele godzin wspaniale się bawiąc . Warto kupić choćby po to żeby zobaczyć parę fajnych patentów <_< ( tłum, uciekanie po dachach itd. itp.) .
Opublikowano 29 marca 200817 l AC jest naprawdę fajną i wartą do kupienia gierką. Bardzo mi się podobała!!
Opublikowano 31 marca 200817 l CoD4 vs. Bioshock vs. Burnout:P vs. Table Tennis vs. Bully vs. coś co mnie zajmie na długie godziny online/offline, whatever. Odczuwam za(pipi)isty głód grania i muszę mieć coś co naprawdę mnie wciągnie. Edytowane 31 marca 200817 l przez qb3k
Opublikowano 1 kwietnia 200817 l CoD4 i Burnout. Bioshock to "tylko" singleplayer, a te dwa tytuly wystarcza na bardzo dlugo. Edytowane 1 kwietnia 200817 l przez w07t3k
Opublikowano 1 kwietnia 200817 l Najlepiej od razu 3 pierwsze. A jak nie to CoD 4, z drugiej strony Bioshock jest niesamowity i jezeli chcesz wymistrzować gierkę to Bioshocka bierz w ciemno :>.