Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Dzięki za opinię. Będę się czaił na SKATE'a. Gearsy, Fifę 08 i Halo3 już mam:) myślałem o skacie, ale lepiej zapytać ludzi i wysłuchać opinię

pozdrawiam

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 504,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano
myślałem o skacie, ale lepiej zapytać ludzi i wysłuchać opinię

pozdrawiam

Na pewno Ci sie spodoba, na baaaardzo długie godziny miodnego grania :)

Opublikowano

skate wymiata na całej linii!! bierz bez zastanowienia....wymieniłem go na orange box i żałuję, skate był o wiele lepszy :)

Opublikowano

a w co juz grales?

Opublikowano

Burnouta :);) Oczywiscie mowie o OEM, chociaz w pudelku tez da rade wyrwac jak sie postarasz.

Edytowane przez Owiec

Opublikowano

do 8 dyszek to Dead Rising najlepiej.

Opublikowano

assasins creed czy niestabilny bully? Nie mam ani neta, ani dysku by go połatać.

Opublikowano

single oraz split w Def Jam Icon jest fajny? DJFFNY byla najlepszym mordobiciem na X1 - gra nadal jest taka samo mimo powazniejszych zmian?

Opublikowano

@signap - ICON a FFNY ,to dwie zupelnie inne gry ,nie maja ze soba nic wspolnego oprocz nazwy, sciagnij demo to zobaczysz o czym mowie, sam do niej podszedlem sceptycznie i 80%gry tak przeszedlem, potem jak zaczalem jazyc o co kaman z blokiem i reversalami, gra stala sie nawet niezla, ale jednak nie to samo.

Opublikowano
assasins creed czy niestabilny bully? Nie mam ani neta, ani dysku by go połatać.

moim zdaniem Bully

Opublikowano

Właśnie tak się zastanawiam. Podobno AC staje się strasznie schematyczne, jednak ten klimat średniowiecznej Jerozolimy mnie przyciąga. Bully też zapowiada(ł) sie kozacko, ale nie lubię sie frustrować i rzucać padem.

Opublikowano

A ja jak najbardziej polecam AC. Przeszedłem, bardzo dobrze się bawiłem, mogę sprzedać za 115zł bdb stan <_<.

Opublikowano

Imo brać AC : Gra po paru godzinach staje się dość schematyczna jednak jeżeli w niej zasmakujesz to spędzisz z nią wiele , wiele godzin wspaniale się bawiąc . Warto kupić choćby po to żeby zobaczyć parę fajnych patentów <_< ( tłum, uciekanie po dachach itd. itp.) .

Opublikowano

AC jest naprawdę fajną i wartą do kupienia gierką. Bardzo mi się podobała!!

Opublikowano

CoD4 vs. Bioshock vs. Burnout:P vs. Table Tennis vs. Bully vs. coś co mnie zajmie na długie godziny online/offline, whatever. Odczuwam za(pipi)isty głód grania i muszę mieć coś co naprawdę mnie wciągnie.

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

CoD4 i Burnout. Bioshock to "tylko" singleplayer, a te dwa tytuly wystarcza na bardzo dlugo.

Edytowane przez w07t3k

Opublikowano

Najlepiej od razu 3 pierwsze.

A jak nie to CoD 4, z drugiej strony Bioshock jest niesamowity i jezeli chcesz wymistrzować gierkę to Bioshocka bierz w ciemno :>.