Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Albert Wesker
Opublikowano

No właśnie sprawdziłem. Tak czy owak gra kupiona (107 z wysyłką). Jak mi się nie spodoba - wymienię. Proste :) Ale oceny ma tak masakryczne, że szansa na to jest mała :)

Opublikowano

Witam was!

Z gory przepraszam za prostote tytulu oraz brak polskich znakow. Aaaa tak wogole to jestem Kuba.

Nie bede duzo gmeral, walne ze tak powiem "prosto z mostu" a mianowicie szukam najbrutalniejszej gry na X360.

Nie, nie jestem 12 latkiem ktorego jara przemoc. Sprawa jest taka ze mieszkam w niemczech a tutaj co druga brutalna gra jest wpisywana na indeks i nigdzie jej nie mozna zakupic.

No i wykminilem ze moglbym sobie zamowic jakas chora gre coby kumplom pokazac co fajnego mozna dostac za granica :D

Z "zakazanych" tytulow mam ninja gaiden 2, ale chyba sa mocniejsze tytuly na rynku.

Prosze mnie nie besztac ze wpadam tak sobie tutaj i sie rzadze, poprostu myslalem ze poradze sie w najlepszym forum o grach wideo.

Pozdrawiam

Opublikowano

Condemned 2, Gears of war 2, Dead Rising, Kane&Lynch

Zalezy też co rozumiesz pod pojęciem najbrutalniejsza, bo Ninja Gaiden II oprócz wysokiego poziomu trudności i wirtualnej krwi wcale taka brutalna to nie jest.

Najlepiej to będzie jak zarzucisz im CoD WaW bez cenzury, atak na reichstag itd. To zrobi na nich wrażenie.

Opublikowano

Co do brutalności to teraz co druga gra jest taka :) a najbrutalniejsza wszechczasów to chyba zdecydowanie Manhunt 1 i 2, ale na X360 nie ma no i oczywiście seria GTA:)

Opublikowano

Viva Pinata w wersji nie-niemieckiej jest bardzo brutalna. Pewnie widziałeś ją u siebie w wersji ocenzurowanej, w której zamiast krwi i wnętrzności z zabitych łopatą zwierzątek wypadają cukierki. Do dziś mam ciary na plecach, jak sobie przypomnę straszliwą Zgorzkniałą Piniatę rozszarpującą na strzępy mojego Bunnycomba w fontannie krwi. Aż trudno uwierzyć w to, że w Niemczech i Australii zrobili z tego grę dla dzieci. TYLKO dla ludzi o mocnym żołądku. (nie bez powodu prawie na całym świecie <18+>)

Opublikowano

To wszystko zależy jakiej brutalności szukasz.

1. masakra pełna juchy i zalany krwią ekran, latające ręce, nogi, głowy no to L4D 1/2, Dead Rising, Gears of War 1/2

2. przemocy, rozbojów, chamstwa, zabijania bez powodu ot tak dla zabawy itp no to GTA4

3. a jak w klimatach wojennych no to COD:WaW

tyle z mojej strony :)

Gość Kasandra
Opublikowano (edytowane)

Zdecydowanie polecam Left 4 Dead 2

Dekapitacja, odrywanie kończyn, wyrywanie shotgunem potężnych dziur w brzuchu, obcinanie rączek i nóżek kataną, walenie kijem do krykieta w pękające główki.

Tak. Zdecydowanie L4D2 jest brutalne, a sama destrukcja przegnitego ludzkiego ciała jest oddana z najwyższym pietyzmem.

left4dead2_1a.jpg

Edytowane przez Kasandra
Opublikowano (edytowane)

SIEMKA! PODAJCIE JAKIES NAZWY GIER NA XBOXA 360 GDZIE WYSTEPUJA CYCKI(NAJLEPIEJ DUZE)???Z GORY DZIEKI ZA ODP.POZDRO!!!

Edytowane przez Turok
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Razem z kumplem mamy ochotę na coś z ARCADE na co-op'a, co byście polecili??? Może byc nawet jakiś staroć, jeśli chodzi o arcade to praktycznie w nic oprócz BF nie grałem.

Edytowane przez SierraPL
Opublikowano

Jo, calkiem fajnie gralo sie z kumplem w ZA, ale tez fajne bylo Arkadian Warriors, choc chyba nie kazdemu moze przypasic ta gra :P

Na arcade co-op jest chyba dosc duzo chodzonych beat'em up-ów, moze Zolwie Ninja czy cos podobnego?