Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 504,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Zdecydowanie Dead Space, AoT to nie ta liga, LP jest juz stare.

Opublikowano

Szukam gier w które można pykać w co-op. oprócz: Resident, Army of Two, Left4Dead, Gearsy i 50cent. W Call of Juarez się da ?

Opublikowano

Halo 3, Halo 3: ODST. Co-op nawet dla 4 graczy.

Opublikowano

stary ale jary crackdown ma też dobrego co-pa przez xbl.

Opublikowano

Marvel Ultimate Alliance 1 i 2 mają co opa i naprawdę fajnie sie w to gra :)Kane and Lynch ma co opa i to jedyna gra którą przeszedłem z kumplem w całości w jeden weekend tak nas wciągnęła.

Opublikowano

Od siebie na co-opa polecam Hordę z Girsów 2 lub Firefight z Halo 3: ODST. Misje specjalne z Modern Warfare 2 też są bardzo wciągające.

Opublikowano

Sa 2gie czesci AoT'a i L4D moze nie grales :P

Z pelnych tytulow przychodzi mi namysl tylko Rainbow Six, ale jest jescze pelno gier arcade a coop typu: Arkadian Warriors, Castle Crashers, rozne beat'em upy typu Ninja costam itp ;P

Opublikowano

Dante's Inferno czy Bayonetta ??. A moze obie ??, taka opcja tez wchodzi w gre :)

Opublikowano

Jak lubisz japonskie klimaty to polecam Ci Bayonette, a jak chcesz podrobke(ale dobra) God of War`a to bierz Dante`s Inferno

Opublikowano

Najlepiej ograj sobie oba demka z Live'a jak masz możliwość. Generalnie, jeśli Cię stać i masz czas to kup obie gry, jeżeli masz wybrać jedną, zdecydowanie Bayo

Edytowane przez B0dz1o

Opublikowano

A jak jest z tym Left 4 Dead 2, grają Polacy na XBL, łatwo złapać ustawkę?

Bo czy warto to nawet nie pytam :)

I praktycznie to samo pytanko o Borderlands, grają Polacy?

Edytowane przez Jordan23Carolina

Opublikowano

weź Prototype - jest krótki, szybko przejdziesz i wymienisz na RF : ]

Opublikowano

Zdecydowanie Red Faction 3, no chyba ze wolisz slashera z dynamiczna akcja niz sandbox

Opublikowano

Przeciez Protek to tez sandbox :P Wybor miedzy slasherem a strzelanka tpp i miedzy klimatami - Mars lub NY :P Wybor twoj. Poogladaj filmiki, recki poczytaj itp :) Jest demko RF mozesz obczaic.

Jordan: z praktyki nie wiem, ale te gry sa raczej popularne, w szczegolnosci L4D wiec pewno latwiej czy trudniej znajdziesz polakow do grania :P

Opublikowano

Mam nietypowe pytanie. Jaka gra wykorzysta najwiecej z mocy konsoli? Assasin 2 będzie dobry?

Chodzi o to, że konsola wróciła z serwisu i miała dziwne zawieszki momentami w Brutal Legend. Chciałbym na czymś sprawdzić czy znów zaraz będzie serwis czy to tylko chwilowe zawieszki.

Opublikowano

Nie miałem jeszcze okazji zagrać w pełną wersję Bad Company.Zastanawiam się, czy poczekać na BC2, czy już teraz kupić BC.Dobry jest na multi?

Opublikowano

Mam nietypowe pytanie. Jaka gra wykorzysta najwiecej z mocy konsoli? Assasin 2 będzie dobry?

Chodzi o to, że konsola wróciła z serwisu i miała dziwne zawieszki momentami w Brutal Legend. Chciałbym na czymś sprawdzić czy znów zaraz będzie serwis czy to tylko chwilowe zawieszki.

Może MW2? Normalnie działa bardzo płynnie, więc łatwo sprawdzić czy czasem nie zwalnia.

Opublikowano

Hmm, ogólnie to gram offline i nie wykorzystam w pełni potencjału gry. A czy Assasin 2 nie jest dość wymagajacy dla konsoli?

Ogólnie to śmieszna sprawa z tym jest bo w GoW nic mi się nie kaszaniło tylko w brutal legend.

Opublikowano

Nie miałem jeszcze okazji zagrać w pełną wersję Bad Company.Zastanawiam się, czy poczekać na BC2, czy już teraz kupić BC.Dobry jest na multi?

Zależy od podejścia. Jeśli chcesz hardkorowo pogrywać, to bierz preorder dwójki. Jeśli interesuje Cię czysty fun to już teraz możesz się zaopatrzyć w jedynkę, bo jest naprawdę dobra, tyle że już ciężko będzie nadrobić straty do najlepszych. Z drugiej jednak strony zauważyłem, że sporo osób rzuciło się ostatnio na jedynkę.

Opublikowano

straty do najlepszych ? w jakim sensie ?

ja się na ten przykład ostatnio za BFBC zabrałem i gra mi się naprawdę przyjemnie. single daje radę, a multi to sama przyjemność... pomimo, że gram tak naprawdę sam. dużo bardziej podoba mi się od MW2. BFBC traktuję głównie jako rozgrzewkę przed BFBC2.