Opublikowano 27 lutego 201015 l Myślałem, że tak. Teraz jak się spytałeś to już nie jestem pewien. Edytowane 27 lutego 201015 l przez Wampis
Opublikowano 27 lutego 201015 l limitke moge miec za 35 euro, a zwykla za 21 http://www.thehut.com/games/platforms/xbox-360/forza-motorsport-3-limited-edition/10052845.html chyba wybiore ta zwyka wersje, bo nie mam liva i nie ciagnie mnie do grania online. dzieki wielkie za pomoc.
Opublikowano 27 lutego 201015 l jak nie masz lajwa, to i tak nie pobierzesz DLCków z limitki. chyba, że mówisz o braku golda. @Wampis ja mam VIPa i dostaję prezenty w postaci samochodów. jest tu ktoś bez VIPa i dostaje również 'niespodzianki' ? Edytowane 27 lutego 201015 l przez zimzvm
Opublikowano 27 lutego 201015 l ja nie mam Vip'a a dostałem 2 furki od T10. skubani mają poczucie humoru bo podesłali mi po jednym z dwóch car pack'ów. żeby odebrać i w pełni się nimi cieszyć wystarczy jedynie wykupić oba dlc plebs nie dostaje niczego, tylko vipy dostawały auta z wyjątkowymi malowaniami.
Opublikowano 2 marca 201015 l forza 3 czy forza 2 + doa4??????? Trochę głupie pytanie ale skoro pytasz. Chyba lepiej mieć limitkę niż zwykłą wersję? Więc bierz LE
Opublikowano 5 marca 201015 l Najlepsza gra sportowa ? Mam dosyć fify 10 i jej gilczy z aczikami ,brakuje mi nerwów do tej gry już . Więc idzie pod młotek i szukam czegoś na jej miejsce . CO możecie polecić . Byle by była grywalna no i multi dobre . Każdy sport z wyjątkiem samochodówek <_<
Opublikowano 6 marca 201015 l FIFA Street to gra co najwyżej dobra i tylko co najwyżej przez pierwsze kilka godzin i tylko w multi. kompletnie nie polecam jej jako tytułu dla samotnego gracza.
Opublikowano 6 marca 201015 l Podobno nowe NHL od EA jest bardzo, bardzo dobre. no właśnie rozważam zakup NHL 10 , NBA 2k10 od K2 i NFL Madden 10 od EA ... bo prawdę mówiąc nic innego sensownego w oko mi nie wpadło .
Opublikowano 7 marca 201015 l To może UFC 2009, właśnie gram i jest naprawdę prześwietnie. Tak naprawdę jedyny poważny minus do dość długie czasy ładowania, ale system walki i grafika wynagradzają to.
Opublikowano 7 marca 201015 l BFBC 2 czy Final Fantasy XIII , dodam że FF bym kupił na PS3 ... bardzo lubię RPG'i jak i FPS'y i mam kompletną pustkę w głowie co wybrać , doradźcie.
Opublikowano 7 marca 201015 l FFXIII Batelfieldy to jakies amerykanskie gówna :] Zartuje ale na serio, strzelanek jest pelno, a jrpg'ow malo, wiec jak trafia sie taka perelka to mysle ze warto No chyba ze az tak bardzo chcesz sobie postrzelac online... Edytowane 7 marca 201015 l przez Trufs
Opublikowano 7 marca 201015 l BFBC2, Finale fantasy to japonskie gówna ;] Final fantasy XIII, BFBC2 to głupia strzelanka A na serio to odpowiedz sobie na jedno, bardzo ważne pytanie, w co wolisz zagrać?
Opublikowano 7 marca 201015 l pytanie retoryczne... jasne, że Dead Space. każdy Ci to powie ; ] RE5 to popłuczyny po niegdysiejszej wielkiej serii.
Opublikowano 7 marca 201015 l Nawet nie porównuj tych gier ze sobą RE5 zamulony shooter ,zero dynamiki ,sterowanie do bani (na trzeźwo grać się nie da , a nie sądzę abys wypił litra sam i był w stanie grać ) . Bardzo irytująca gra . DS - ciekawy klimacjik , fajna historyjka ,dużo akcji .