Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

te samochody-prezenty od Turn10 są tylko dla właścicieli konta VIP ?

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 504,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Myślałem, że tak. Teraz jak się spytałeś to już nie jestem pewien.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

jak nie masz lajwa, to i tak nie pobierzesz DLCków z limitki.

chyba, że mówisz o braku golda.

@Wampis

ja mam VIPa i dostaję prezenty w postaci samochodów.

jest tu ktoś bez VIPa i dostaje również 'niespodzianki' ?

Edytowane przez zimzvm

Opublikowano

ja nie mam Vip'a a dostałem 2 furki od T10. skubani mają poczucie humoru bo podesłali mi po jednym z dwóch car pack'ów. żeby odebrać i w pełni się nimi cieszyć wystarczy jedynie wykupić oba dlc :D plebs nie dostaje niczego, tylko vipy dostawały auta z wyjątkowymi malowaniami.

Opublikowano

forza 3 czy forza 2 + doa4???????

Trochę głupie pytanie ale skoro pytasz. Chyba lepiej mieć limitkę niż zwykłą wersję? Więc bierz LE

Opublikowano

Najlepsza gra sportowa ?

Mam dosyć fify 10 i jej gilczy z aczikami ,brakuje mi nerwów do tej gry już . Więc idzie pod młotek i szukam czegoś na jej miejsce . CO możecie polecić .

Byle by była grywalna no i multi dobre . Każdy sport z wyjątkiem samochodówek <_<

Opublikowano

Football Manager :potter: (nie, to nie żart)

Opublikowano

Podobno nowe NHL od EA jest bardzo, bardzo dobre.

Opublikowano

FIFA Street to gra co najwyżej dobra i tylko co najwyżej przez pierwsze kilka godzin i tylko w multi.

kompletnie nie polecam jej jako tytułu dla samotnego gracza.

Opublikowano

Podobno nowe NHL od EA jest bardzo, bardzo dobre.

no właśnie rozważam zakup NHL 10 , NBA 2k10 od K2 i NFL Madden 10 od EA ... bo prawdę mówiąc nic innego sensownego w oko mi nie wpadło .

Opublikowano

To może UFC 2009, właśnie gram i jest naprawdę prześwietnie. Tak naprawdę jedyny poważny minus do dość długie czasy ładowania, ale system walki i grafika wynagradzają to.

Opublikowano

BFBC 2 czy Final Fantasy XIII , dodam że FF bym kupił na PS3 ... bardzo lubię RPG'i jak i FPS'y i mam kompletną pustkę w głowie co wybrać , doradźcie.

Opublikowano

FFXIII :) Batelfieldy to jakies amerykanskie gówna :]

Zartuje :P ale na serio, strzelanek jest pelno, a jrpg'ow malo, wiec jak trafia sie taka perelka to mysle ze warto :D No chyba ze az tak bardzo chcesz sobie postrzelac online...

Edytowane przez Trufs

Opublikowano

BFBC2, Finale fantasy to japonskie gówna ;]

Final fantasy XIII, BFBC2 to głupia strzelanka ;)

A na serio to odpowiedz sobie na jedno, bardzo ważne pytanie, w co wolisz zagrać?

Opublikowano

pytanie retoryczne... jasne, że Dead Space.

każdy Ci to powie ; ]

RE5 to popłuczyny po niegdysiejszej wielkiej serii.

Opublikowano

Nawet nie porównuj tych gier ze sobą

RE5 zamulony shooter ,zero dynamiki ,sterowanie do bani (na trzeźwo grać się nie da , a nie sądzę abys wypił litra sam i był w stanie grać :P:) ) . Bardzo irytująca gra .

DS - ciekawy klimacjik , fajna historyjka ,dużo akcji .

Opublikowano

Ded Spejs jest o niebo lepszy. W RE5 jest Sheva <zgroza> .