Opublikowano 29 kwietnia 201014 l ponoć sama gra jest znacznie lepsza niż to, co prezentowało demo. prawdopodobnie sam niedługo to twierdzenie sprawdzę, gdyż demo mimo wszystko przypadło mi do gustu. myślę, że o zawodzie na miarę Dark Sector (zbieżność pierwszego członu mam nadzieję przypadkowa) nie ma co mówić.
Opublikowano 8 maja 201014 l Mam pytanie jeżeli mam BF : Bad Company 2 warto kupić CoD : Modern Warfare 2 (Zależy mi bardziej na multi)? Edytowane 8 maja 201014 l przez LUDY1559
Opublikowano 8 maja 201014 l Jak dla mnie obie gry to must have, więc warto. W BC2 jest lepsza ogólna rozwałka i klimat pola bitwy, nie tylko strzelanie, ale też pojazdy; w rushu front się przesuwa, a mapa niszczy. W MW2 jest klasycznie, od początku do końca ten są obszar, ale zaletą jest obecność trybu search&destroy z jednym życiem na rundę i podkładaniem bomby, dużo bardziej taktycznego niż klasyczne deathmatche. Poza tym kosztem pojazdów, bronie są ładniej odwzorowanie niż w BC.
Opublikowano 9 maja 201014 l Co jak co, w każdej grze można się nieźle strachu najesc, np. straszenie nagłym dźwiękiem, albo ogólnie czymś nagłym
Opublikowano 10 maja 201014 l HALO ODST masz tam wszsytko co wyszło na obecną chwilę do HALO a dorwiesz za 50zl grę . I multi jest świetne
Opublikowano 11 maja 201014 l Red Dead Redemption / Just Cause 2 / Alan Wake najlepsza gra na bardzo długie wakacje ?
Opublikowano 11 maja 201014 l Red Dead Redemption / Just Cause 2 / Alan Wake najlepsza gra na bardzo długie wakacje ? Jeśli to faktycznie ma być jedna gra na całe wakacje, to z podanych przez Ciebie liczy się tylko Just Cause 2
Opublikowano 11 maja 201014 l Dobre, najlepiej stare (żeby były tanie), gry na coop na jednej konsoli. Ewentualnie coś przeciwko sobie, ale naprawdę dobrego (wyścigi i sportowe odpadają, chyba, że jakiś skate, czy coś).
Opublikowano 11 maja 201014 l Jest coś fajnego za 400MSP na marketplace? Jak tak to co? Geometry Wars. Sam się ostatnio ponownie wciągnąłem, a kupiłem to w 2006. Linek, Gearsy już miałeś raczej?
Opublikowano 11 maja 201014 l Red Dead Redemption / Just Cause 2 / Alan Wake najlepsza gra na bardzo długie wakacje ? Ja bym wybrał RDR. Alan za krótki, a Just Cause zbyt monotonne.
Opublikowano 12 maja 201014 l 1600 MSP do wydania. Za arcade'ów mam tylko hexica i uno Możecie coś dobrego polecić ? Myślałem nad Trials HD i Shadow Complex. Ale czekam na propozycje. W sumie to może coś dobrego na Indie Games by się znalazło ? Wtedy to parę pozycji mógłbym łyknąć Edytowane 12 maja 201014 l przez Pchela
Opublikowano 12 maja 201014 l Pchela Shadow Copmlex ,BF1943 ,Toy Soldiers (bardzo dobre podchodzi nieco strategią ),Splosion Man (zręcznościówka ,dość trudna )
Opublikowano 12 maja 201014 l Jest coś fajnego za 400MSP na marketplace? Jak tak to co? masz stare gry segi - sonic 1,2,3 i golden axe, imo warto. Brain challenge jak lubisz (pipi)y, zuma tez jest spoko. Bo dooma i wolfensteina u nas niestety nie kupisz a szkoda ;f
Opublikowano 12 maja 201014 l Pchela Trials HD jak najbardziej polecam. Świetna gra która z czasem wymusza masterowanie skilla więc jak lubisz takie coś bierz śmiało. za 1600 możesz jeszcze pobrać obie części Worms'ów.
Opublikowano 12 maja 201014 l Witam panowie, pożyczyłem od kumpla Elite'a, jeszcze będę go miał jakiś czas. Miałem kiedyś własną konsolę, ale mało gier przeszedłem, raczej gustowałem w muzycznych. Przeszedłem GTA, CoD'y, BiA:HH, Batman i coś tam jeszcze znanego. Chciałbym kupić sobie ze trzy gry, na razie mam pomysł, aby kupić: - Skate 2, demko '3' mi się w (pipi) podoba, ale '3' jest za droga. - Epizody z LC, można przygarnąć za 65 zeta No właśnie i mam jeszcze smaka na jedną grę, możecie coś polecić? Zakres szeroki, może oprócz RPGów i Halo i GoW'ów, średnio lubię fantastyke. PS. Tylko single, nie mam live'a! (szkoda kasy na odbiornik, bo kablami za dużo ciulania) Z góry dzięki!
Opublikowano 12 maja 201014 l Kup dwie części gears of war 1600 MSP do wydania. Za arcade'ów mam tylko hexica i uno Możecie coś dobrego polecić ? Myślałem nad Trials HD i Shadow Complex. Ale czekam na propozycje. W sumie to może coś dobrego na Indie Games by się znalazło ? Wtedy to parę pozycji mógłbym łyknąć TRIALS HD- kupilem w niedziele i powiem ci, ze gra jest za(pipi)ista. A jesli nie bedziesz mial na co wydac pozostalych 400MSP, to kup sobie dodatek do trialsa
Opublikowano 12 maja 201014 l @a1ntex Jeżeli długo zamierzasz mieć tego Elite bierz Fallouta 3 - fakt, jest to RPG, ale świetna zabawa dla jednego gracza gwarantowana. Podchodziłem ciut sceptycznie do tej gry, ale okazała się strzałem w "10". Tak właściwie też mam Elitkę pożyczoną Ech, zapomniałem, polecam też Mirrors Edge, dość tanio można dostać. Edytowane 12 maja 201014 l przez Andreal
Opublikowano 12 maja 201014 l MASS EFFECT jedna z NAJLEPSZYCH serii tej generacji. Mirror's Edge ma masterski klimacik. Calkowicie niepodobne do niczego. Platformowka w FPS. Halo3 ma ciekawy single. Crackdown jest dosc stare, ale napewno grywalne. To takie polaczenie GTA i Prototype w sumie Oczywiscie obydwie czesci Gears of War, bo sa poprostu morderczo grywalne.