Opublikowano 8 lipca 201014 l Najlepsze z tego co tylko na X360 wyszło? Crackdown 1/2, PGR4, Forza 2/3, Halo 3/ODST/Wars, Alan Wake, GoW2
Opublikowano 8 lipca 201014 l Na pewno GoW1 i 2, Fable 2, PGR3 i 4, Mass Effect 1 i 2, wszystkie Halo. Możesz też ewentualnie zainteresować się choćby Forzą, Alanem, Left 4 Dead, czy Crackdownem.
Opublikowano 8 lipca 201014 l miały być exclusive bo jak coś nei jest to pewnie w to grąłem już na PC ( Mass Effect , L4D ) :] Halo nie cierpie . Forze albo Alan Wake - pewnie cos z tego wybiore ;] thx
Opublikowano 12 lipca 201014 l Łojezu. Toś pytanie zadał, Canaris. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_games Jak możesz zobaczyć, exclusivy (nie semi-exclusivy) na Xboxa to w większości średniaki albo gry, o których nikt nie słyszał. Dlatego fajnie by było, gdybyś zmienił pytanie na ,,exclusivy i semi-exclusivy''. 1. Mass Effect 2 2. Mass Effect 3. Forza 3 4. Forza 2 5. Crackdown 6. Gears of War 7. Metro 2033 8. Call of Juarez 9. Project Gotham Racing 4 10. Project Gotham Racing 3
Opublikowano 12 lipca 201014 l + Kameo, Banjo, dużo RPGów (jRPGów), Dead or Alive 4. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_games_exclusive_to_a_seventh_generation_console Edytowane 12 lipca 201014 l przez Jordan23Carolina
Opublikowano 13 lipca 201014 l Dobry j-rpg lub rpg plx. Eternal Sonatę, FF XIII i Fallouta 3 mam. Obliviona ograłem na kompie. A, właśnie. Zapomniałem. I tani ! ;p Tales of Vesperia. Rewelacyjna gra.
Opublikowano 14 lipca 201014 l Z symulatorów samolotowych jest choćby IŁ, z arkadowych Ace Combat albo HAWX. Jeśli chodzi o pociągi to coś kojarzę nazwę Train-AX, czy jakoś tak, ale nie jestem pewien, czy o to chodzi.
Opublikowano 15 lipca 201014 l Istnieje jakaś gra w realiach II Wojny w której gramy po stronie niemieckiej? Nie lubię alianckich klimatów.
Opublikowano 15 lipca 201014 l po zastanowieniu strzelę bloodrayne i wolfenstein Edytowane 15 lipca 201014 l przez Kakko40i4
Opublikowano 17 lipca 201014 l Xbox Live Arcade: Potrzebuje dlugiej, wymagajacej gry, ktora nie bedzie popierdulka, a dobra pozycja na poziomie. Padlo na dwie gry: - Castle Crashers - Shadow Complex O pierwszym slyszalem wiele "oh" i "ah" i "ojejcia", ale tak naprawde mam wrazenie, ze ta gra w singlu lezy i dosc szybko sie konczy. Drugie wyglada bajecznie i slyszalem porownania do Metroida 2D nawet co dla mnie automatycznie jest wyznacznikiem najwyzszej jakosci. Ktora gra i dlaczego? Edyta: w grach lubie takie rzeczy jak levelowanie/upgrade'y (jak w Castlevani czy Metrodzie co pozwala na odkrycie nowych miejsc) i eksporacje. Castlevania odpada, bo mam gre i mam z nia problemy natury technicznej. Edytowane 17 lipca 201014 l przez MakaPL
Opublikowano 17 lipca 201014 l Obie. Ale w sumie teraz SC jest bardziej opłacalny, CC miało coopa (no tu w końcu byś kogoś znalazł) i multi (pewnie ktoś gra, ale cudów bym się nie spodziewał). Tymczasem SC to tylko single, więc z biegiem czasu nic nie stracił. Graficznie rzeczywiście miło zaskakuje (szczególnie światło i woda), a kompletowanie ekwipunku jest satysfakcjonujące (od zera do superbohatera, czyli od pistoleciku do nieskończonych rakiet i od prostych podskoków do cudów na linach i jetpacku).
Opublikowano 17 lipca 201014 l Czyli Shadow jest taki jak szukalem Dziekuje uprzejmie za rade i oczywiscie plusik leci
Opublikowano 18 lipca 201014 l W CC grałem jakieś pół roku temu i niestety strasznie mało osób było na co-opie
Opublikowano 19 lipca 201014 l Poszukuję gry dla dwojga (narzeczeństwo), żeby fajnie pobawić się przy niej razem. Z tego co wiem, są pewne warunki. Odpadają: - wykur... shootery - klimaty S-F Może być coś arcadowego, platformówka, jakieś "adventure" z zagadkami, survival, ale bez ciągłej jatki
Opublikowano 19 lipca 201014 l Ja bym polecił gry z serii Lego, szczególnie pierwszego Jonesa, Star Wars lub Harry Potter.
Opublikowano 20 lipca 201014 l - Fable II - Castle Crashers - South Park Tower Defense - DeathSpank - Lara Croft and the Guardian of Light (premiera niedługo) Chyba, że gry z XBLA odpadają
Opublikowano 22 lipca 201014 l Może jakiś racer ? Pure ? Burnout ? Bijatyka ? Tekken, Street Fighter ? Heavy Rain ? Możesz pomyśleć z wybranką nad wybraniem jakiejś akcji, bo przecież każda akcja jest ważna dla fabuły...no het ? Może jakaś ,,sportówka'' ? Trudne pytanie zadałeś. Mam nadzieję, że mój post jakąś odpowiedzią będzie ?
Opublikowano 24 lipca 201014 l Mam pytanie. Nigdy mnie nie ciągło do takich gierek, ale pod wpływem dema ostatnio nosze się z kupnem Mass Effect. I tu mam pytanie. Grałem w demo 2ki. Czy dużo stracę omijając jedynkę? A jeżeli zdecyduję się granie po kolei to czy jedynka jakoś szczególnie odstaje od 2, graficznie, gameplayowo? Jeżeli ktoś już o to pytał to sorki...