Opublikowano 6 maja 200816 l @Robsonf - TT to ostatnia gra jaka bym bral na odstresowanie xD Chyba ,ze masz wrodzone zdolnosci albo lubisz dostawac po (pipi)e. @A.L.I - no to Hitman i Splinter Cell, nic wiecej chyba nie ma.
Opublikowano 7 maja 200816 l Robsonf Ja bardoz dobrze bawiłęm sieprzy Simsonach. Jak lubisz ten chumor to bierz w ciemno - szczegoleni jak wychaczysz za mniej niz 100 zlotych.
Opublikowano 9 maja 200816 l Sory, ze pod postem, ale edycji by nie bylo widać na forum głównym. CoD 3, czy Medal of honor Airbone? Live odpada raczej.
Opublikowano 9 maja 200816 l Sory, ze pod postem, ale edycji by nie bylo widać na forum głównym. CoD 3, czy Medal of honor Airbone? Live odpada raczej. CoD3... I to zdecydowanie, MoH to syf.
Opublikowano 11 maja 200816 l Eee tam. Mi się obie podobały:) jakby co to mam MoH Airborne w folii do sprzedania. jakby co PM ;]
Opublikowano 11 maja 200816 l Ja bym polecal Skate. Zdecydowanie najbardziej zywotna i miodna z wymienionych gier.
Opublikowano 11 maja 200816 l Grałem tylko w AC i Darkness. Darknes jako strzelaninka bardoz pozytywnie mnie zachwyciła. Lubię psychodeliczne motywy. AC takze abrdoz dobrze mnie porobilo Teraz przechodze drugi raz. No i mysle ze AC jest lepsze, ale to zalezy od tego co kto lubi.
Opublikowano 11 maja 200816 l Ja bym polecal Skate. Zdecydowanie najbardziej zywotna i miodna z wymienionych gier. No zgadzam się, na pewno lepsza od całej masy Tony Hawków, ale potrafi nieźle człowieka sfrustrować nieraz. Jarken, jak masz dużo cierpliwości to bierz
Opublikowano 12 maja 200816 l Guitar Hero 3 czy ..Condenamed 2 ? Pierwsza czesc ethana thomasa mi sie bardzo podobala i ciagnie mnie do dwojeczki ale z drugiej strony od kilku miesiecy przesladuje mnie wizja szalenczego grania w guitar hero..jak myslicie ?
Opublikowano 12 maja 200816 l Jeżeli masz chęć kupienia GHIII - zrób to ! Inaczej Twoje życie legnie w gruzach przez tę rządzę
Opublikowano 12 maja 200816 l Witajcie Mam maly dylemat. Nie wiem co kupic: "Halo 3" czy "Orange Box" ??. Glowny tryb zabawy to oczywiscie Multiplayer online . Co byscie mi polecali ?? . Licze na szybka pomoc bo jeszcze dzisiaj chce dokonac zakupu Bog zaplac wszystkim, ktorzy pomoga Pozdrawiam
Opublikowano 12 maja 200816 l Witajcie Mam maly dylemat. Nie wiem co kupic: "Halo 3" czy "Orange Box" ??. Glowny tryb zabawy to oczywiscie Multiplayer online . Co byscie mi polecali ?? . Licze na szybka pomoc bo jeszcze dzisiaj chce dokonac zakupu Bog zaplac wszystkim, ktorzy pomoga Pozdrawiam Cod4 Ja wolę OB (kilka gier na jednej płytce) od halo ale to kwesta gustu. jeśli lubisz serię hało to wciągaj bez zastanowienia no i obiektywnie w hała 3 multi ma masę użytkowników
Opublikowano 14 maja 200816 l Na pewno nie Perfect Dark Zero - gierka wogóle mnie nie wkręciła, odstawiłem po godzinei grania. Jak chcesz kupić to PM.
Opublikowano 14 maja 200816 l Command & Conquer 3/Overlord/Just Cause/Perfect Dark Zero jako fan CnC, TW za mna nie przemawia, Overloard - chodzisz i klikasz, Just Cause - fajny klon ala GTA, PDZ - za 30-35 da rade zagrac - fajna, lecz nieco wymagajaca gra (jest coop) Edytowane 15 maja 200816 l przez signap
Opublikowano 15 maja 200816 l Command & Conquer 3/Overlord/Just Cause/Perfect Dark Zero Overlord albo Just Cause. PDZ ssie pałkę.
Opublikowano 15 maja 200816 l Overlord - nuda, ale nie raz mnie rozbawiła Just Cause - nuda, idziesz i strzelasz W C&C3 i PDZ nie grałem, ale na twoim miejscy brałbym właśnie C&C
Opublikowano 15 maja 200816 l Bierz Command and Conquer :] To swietna gierka i na pewno sie nie zawiedziesz . Reszta gier podanych przez Ciebie, to dla mnie syf ...
Opublikowano 15 maja 200816 l Command & Conquer 3/Overlord/Just Cause/Perfect Dark Zero Taka mała podpowiedź: GameRankings.com (oceny procentowe) Command & Conquer 3 Tiberium Wars = 81.3% Perfect Dark Zero = 81% Overlord = 76.6% Just Cause = 71.8% Ale i tak najważniejsze jaki gatunek lubisz