Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

@Robsonf - TT to ostatnia gra jaka bym bral na odstresowanie xD Chyba ,ze masz wrodzone zdolnosci albo lubisz dostawac po (pipi)e.

@A.L.I - no to Hitman i Splinter Cell, nic wiecej chyba nie ma.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 508,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Robsonf

Ja bardoz dobrze bawiłęm sieprzy Simsonach. Jak lubisz ten chumor to bierz w ciemno - szczegoleni jak wychaczysz za mniej niz 100 zlotych.

Opublikowano

Sory, ze pod postem, ale edycji by nie bylo widać na forum głównym.

CoD 3, czy Medal of honor Airbone?

Live odpada raczej.

Opublikowano
Sory, ze pod postem, ale edycji by nie bylo widać na forum głównym.

CoD 3, czy Medal of honor Airbone?

Live odpada raczej.

CoD3... I to zdecydowanie, MoH to syf.

Opublikowano

Ja bym polecal Skate. Zdecydowanie najbardziej zywotna i miodna z wymienionych gier.

Opublikowano

Grałem tylko w AC i Darkness. Darknes jako strzelaninka bardoz pozytywnie mnie zachwyciła. Lubię psychodeliczne motywy. AC takze abrdoz dobrze mnie porobilo ;) Teraz przechodze drugi raz. No i mysle ze AC jest lepsze, ale to zalezy od tego co kto lubi.

Opublikowano
Ja bym polecal Skate. Zdecydowanie najbardziej zywotna i miodna z wymienionych gier.

No zgadzam się, na pewno lepsza od całej masy Tony Hawków, ale potrafi nieźle człowieka sfrustrować nieraz.

Jarken, jak masz dużo cierpliwości to bierz

Opublikowano

Guitar Hero 3 czy ..Condenamed 2 ? Pierwsza czesc ethana thomasa mi sie bardzo podobala i ciagnie mnie do dwojeczki ale z drugiej strony od kilku miesiecy przesladuje mnie wizja szalenczego grania w guitar hero..jak myslicie ?

Opublikowano

Witajcie

Mam maly dylemat. Nie wiem co kupic: "Halo 3" czy "Orange Box" ??. Glowny tryb zabawy to oczywiscie Multiplayer online . Co byscie mi polecali ?? :). Licze na szybka pomoc bo jeszcze dzisiaj chce dokonac zakupu

Bog zaplac wszystkim, ktorzy pomoga

Pozdrawiam

Opublikowano
Witajcie

Mam maly dylemat. Nie wiem co kupic: "Halo 3" czy "Orange Box" ??. Glowny tryb zabawy to oczywiscie Multiplayer online . Co byscie mi polecali ?? :). Licze na szybka pomoc bo jeszcze dzisiaj chce dokonac zakupu

Bog zaplac wszystkim, ktorzy pomoga

Pozdrawiam

Cod4 :P

Ja wolę OB (kilka gier na jednej płytce) od halo ale to kwesta gustu. jeśli lubisz serię hało to wciągaj bez zastanowienia

no i obiektywnie w hała 3 multi ma masę użytkowników

Opublikowano

Command & Conquer 3/Overlord/Just Cause/Perfect Dark Zero

Opublikowano

Na pewno nie Perfect Dark Zero - gierka wogóle mnie nie wkręciła, odstawiłem po godzinei grania. Jak chcesz kupić to PM.

Opublikowano

jako fan CnC, TW za mna nie przemawia, Overloard - chodzisz i klikasz, Just Cause - fajny klon ala GTA, PDZ - za 30-35 da rade zagrac - fajna, lecz nieco wymagajaca gra (jest coop)

Edytowane przez signap

Opublikowano

Overlord albo Just Cause. PDZ ssie pałkę.

Opublikowano

Overlord - nuda, ale nie raz mnie rozbawiła :)

Just Cause - nuda, idziesz i strzelasz

W C&C3 i PDZ nie grałem, ale na twoim miejscy brałbym właśnie C&C

Opublikowano

Bierz Command and Conquer :] To swietna gierka i na pewno sie nie zawiedziesz . Reszta gier podanych przez Ciebie, to dla mnie syf ...

Opublikowano

Taka mała podpowiedź:

GameRankings.com (oceny procentowe)

Command & Conquer 3 Tiberium Wars = 81.3%

Perfect Dark Zero = 81%

Overlord = 76.6%

Just Cause = 71.8%

Ale i tak najważniejsze jaki gatunek lubisz

Opublikowano

jakis japonski horror ktos poleci ? Jesli w ogole wyszedl jakis ;f

Opublikowano