Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

WOTB: Commando 3 jest swietne i na 3 playerow

polecam sprawdzic

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 509,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Castle Crashers jest lepsze od Scotta i można ciorać do 4 graczy na raz.

Nie widzę jakoś Scotta na twoim MGC :whistling:

Opublikowano

Nie ma pudełkowych gier ze splitem na 3 graczy. Podobno w Halo 3 można uruchomić, nawet są filmiki w necie jak to zrobić - ja próbowałem pół godziny i ani razu nie wyszło.

Możesz sprawdzić w Halo: Reach bo w opcji "custom game" można uruchomić split na 4 graczy, może na 3 też działa.

Opublikowano
Nie widzę jakoś Scotta na twoim MGC :whistling:

Każdej arcadeówki można zassać trial ;). Po ograniu triala Castle Crashers i Scotta postanowiłem wziąć CC ;). Średnia ocen na gamerankings i gameplaye w necie, tym się sugeruję przy wyborze gry i z czystym sumieniem mogę polecić CC bo jest naprawdę świetne, a osobiście nie lubię gier arcade.

Opublikowano

Witam ponownie po okresie przerwy.

Potrzebuje gier na splitscreena, na coopa.

Mam już Gears of Wars 1,2 i 3 w preorderze

Army of Two 1, dwójka do zamówienia.

Są jeszcze jakieś ciekawe tytuły? Bo z kolegą się wciągneliśmy w gearsy...(9 rano się zaczeło, o 9 się skończyło... tj 21 ;) )

Opublikowano

Left4Dead jedynka i dwójka na pewno warte zainteresowania. Resident Evil 5 też, Borderlands jeszcze Lost Planet 2. We wszystkie warto zagrać szczególnie z drugą osobą.

Opublikowano

Co do RE5, to zagraj najpierw w demo, bo gra nie każdemu podchodzi. Mi np. się nie spodobała.

Opublikowano

- Left 4 Dead 1 i 2,

- Resident Evil 5,

- Splinter Cell: Conviction,

- Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach;

- Kane & Lynch: Dead Man, Kane & Lynch: Dog Days.

Opublikowano

Do co-op'a polecam w szczególności Splinter Cell: Conviction, na poziomie realistycznym jest całkiem wymagający i przynosi mnóstwo satysfakcji. Dead Rising 2 też ma fajnego co-op'a, ale chyba tylko online (nie jestem pewny).

Opublikowano

Polećcie mi jakąś dobrą grę z gatunku "latanych" - Ace Combat? Co w tej chwili króluje w tej kategorii? Jakoś do tej pory omijałem tego typu gry, a z braku czegoś w stylu Star Wars Rogue Squadron na tej generacji konsol jakoś zatęskniłem za lataniem.

Opublikowano

Ja grałem tylko w Ace Combat 6 i całkiem przyjemna gra, są jeszcze dwie części Tom Clency's H.A.W.X, IŁ-2 Sturmikov. Za wielu gier tego rodzaju chyba nie ma, przynajmniej ja się z większą ilością takowych nie zetknąłem.

Opublikowano

tez grałem w Ace Combat 6 - bardzo dobra grafa, intuicyjne latanie, duzo celów do trafienia w misjach, duzo samolotów w podstawowej wersji gry (jeszcze wiecej dodatkowych samolotów lub malowań w dlc - część platna), jedynie poziom trudnosci dość wygórowany, a już o niektórych archivach nie wspomne (ekstra trudne/czasochłonne)

ogólnie polecam

Opublikowano

Możesz też sprawdzić Battlestations, z tym, że tam masz również statki, łodzie podwodne itp.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co polecicie za grę dla baby? Ponieważ mojej zaczyna nudzić się Pacman i coś czuję, że jutro będę musiał wydać msp... Najlepiej arcade

PS bierz tego AC6 będę miał we wtorek można coś ugrać online jeżeli gra jeszcze żyje...

Edytowane przez FalsoVero

Opublikowano

Bierz marble blast ultra kosztuje 400msp a ma singla, multi i 3 poziomy trudności.

Opublikowano

Mnóstwo jest rożnych gier Arcade, które mogą się spodobać płci pięknej. Ja polecam Chime, świetne połączenie gry logicznej i fajnej muzyki.

Opublikowano

jaką gre wybrać kupując konsole (max 100zł) Lubie RPG wyścigi strzelanki i Fabularne

Opublikowano

Może Gears of War 1 i 2, albo Halo Reach, albo Call of Duty Black Ops, albo Dragon Age Ultimate Edition.

Opublikowano

Ja bym kupił Gears of War 1&2. Wychwycisz za 100 zł bez problemu, a nawet dużo taniej.

Opublikowano

No faktycznie z BO i DA (pierwsze jest dużo droższe, a drugie o dyszkę droższe) się zapędziłem. :P Ale reszta mieści się w cenie. Można dorzucić jeszcze Final Fantasy XIII.