Opublikowano 14 marca 201114 l @cankus szczerze polecam black ops bo podobnie jak ty przed premiera mialem mega obawy do tej gry a jednak multi mnie pochlonelo non stop gram tdm, s&d i hardcorowe odmiany ( pozatym jak ci jakims cudem nie podejdzie to i tak pozbedziesz sie jej bez problemu) co do homefront to trzeba czekac az sytuacja sie rozwinie nie ma co brac w ciemno
Opublikowano 15 marca 201114 l Co do CoD:BO to jest tam jakiś onlinepass aby móc grać w multi ? bo mam na oku używkę po dobrej cenie tylko nie wiem jak z tym kodem .
Opublikowano 18 marca 201114 l Piszesz o BC1 ? ... to chyba nie grałeś w tą grę jeśli uważasz ze multi jest tam lepsze niż w CoD ... Jeśli piszesz o BC2 to mam już calaka i ponad 250 h w grze ...
Opublikowano 18 marca 201114 l Jest inne niż w CoD, czy lepsze to kwestia gustu. BC1 miało bardzo dobre multi, bolączką było złe wyważenie siły broni (ale wystarczyło grać tymi lepszymi żeby się nie przejmować), zaletą świetne mapy i masa ciekawych odznak motywujących do gry. No i szczególnie po premierze zniszczalność robiła wrażenie.
Opublikowano 24 marca 201114 l Ja wybrałbym Crysisa. Lepsza grafika, więcej możliwości taktycznych w singlu, bardzo fajne multi, które mi osobiście pasuje lepiej niż CoD.
Opublikowano 24 marca 201114 l Ja jakbym miał wybór brałbym, Crysis 2. Po demce multi wrażenia są całkiem pozytywne. Filmiki z singla też wyglądają nieźle. Co do Black Ops zaś, to singiel jest mocno średni, tak wnioskuję po opiniach znajomych i swojej własnej (chociaż nie przeszedłem całej gry). Multi jest całkiem ciekawe, ale myślę że w Crysis 2 i tak lepsze.
Opublikowano 24 marca 201114 l Ja szukam arcadowych wyścigów, ładnie wyglądających, solidne multi, ciekawe tryby itp. Co polecacie?
Opublikowano 24 marca 201114 l NFS: Hot Pursuit, Burnout Paradise - nie za nowa ale dobra i tania. Do tego może Split Second. Ale ja bym brał NFS. Jak możesz to ściągnij demko każdej i zobacz, która ci najbardziej odpowiada.
Opublikowano 31 marca 201114 l Zdecydowanie PGR4. Najwięcej trybów zabawy, zróżnicowanie, motocykle, genialny model jazdy. Do tego zmienne warunki pogodowe i przepiękna grafika. Najlepsze wyścigi tej generacji
Opublikowano 1 kwietnia 201114 l GT5 od razu. Przecież widzisz że owiec podał same arcadówki a forza to raczej się do nich nie zalicza. Sam się zastanawiam czy nie kupić PGR4, czasem mnie nachodzi ochota na pościganie się
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l To jeszcze i ja mogę potwierdzić - PGR 4 to naprawdę świetna gra z cały czas fajną grafiką, ekstra modelem jazdy i różnorodnymi trasami. Można ją kupić za grosze, więc aż grzech nie spróbować.
Opublikowano 6 kwietnia 201114 l Crysis 2 vs Homefront Od razu mówię że jestem fanem takich gier jak battlefield czy call of duty i głównie gram online.
Opublikowano 11 kwietnia 201114 l Warto zainwestować w Singularity? Kojarzy mi się z Bioshockiem, którego uwielbiam i nie lubię bezmyślnej młócki - ważna jest fabuła Spodoba mi się ta gra?
Opublikowano 11 kwietnia 201114 l Powinno ci się spodobać. Liga niżej od Bioshocka, ale to wciąż fajny shooter nastawiony głównie na scenariusz. Ma parę ciekawych momentów.
Opublikowano 12 kwietnia 201114 l Przeszedłem Castlevanię LoS oraz Enslaved i nadal brak mi podobnego typu gry. Co kupić? Dante Inferno?
Opublikowano 12 kwietnia 201114 l Dante's Inferno, Darksiders, Bayonetta, Devil May Cry 4, Ninja Gaiden II. Ostatnie trzy to czyste japońskie slashery. DI i DS to taki action-adventure. Ogólnie wszystkie dobre(no... tylko DI to solidny średniak), wybierz tą która najbardziej odpowiada ci klimatem. Edytowane 12 kwietnia 201114 l przez Crying_Wolf
Opublikowano 12 kwietnia 201114 l Nie musisz pisać jak laikowi. DMC i NG nie lubię, na Bayonette szkoda mi kasy. We wszystkie te tytuły już grałem zresztą. Zatem DS czy DI?