Opublikowano 30 kwietnia 201113 l A czy Halo z pierwszego xboxa można odpalić na 360? Jest wstecznie kompatybilny?
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l 1. Dobre RPG na X360? 2. Jeśli nigdy nie grałem w żadną Forze to lepiej brać 2 czy 3? Nie zależy mi na nowszych modelach samochodów, tylko na przyjemności jazdy.
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l 1. Fallout! 3 i NV tak samo dobre, narzuca się 3 na początek, albo PL albo GOTY z dodatkami. 2. Bez gadania 3, i tak nowsza część jest strasznie tania, a z Forzą jest jak na razie jak z Fifą, im nowsza, tym lepsza. Zmiany jeśli chodzi o grafikę, liczbę opcji, tory są akurat bardzo znaczące.
Opublikowano 1 maja 201113 l Oba nowe Fallouty przeszedłem na PC po kilka razy @down - mass effecty ssą, oblivion mnie męczył nieustannymi wrotami za każdym wzgórzem Edytowane 1 maja 201113 l przez firana140
Opublikowano 1 maja 201113 l @firana 140 Oba Mass effecty, oblivion, a poza tym jak ci niski poziom trudności nie przeszkadza to fable się kłania Edytowane 1 maja 201113 l przez Bosu
Opublikowano 2 maja 201113 l 1. Dobre RPG na X360? 2. Jeśli nigdy nie grałem w żadną Forze to lepiej brać 2 czy 3? Nie zależy mi na nowszych modelach samochodów, tylko na przyjemności jazdy. kupuj Forze 3 ponieważ to udoskonalona Forza 3
Opublikowano 5 maja 201113 l CO pierwsze ? DEAD SPACE 2 czy Bulletstorm ? 1. czy gry posiadają jakiś onlinepass ? 2. Obie sa z polskimi napisami , nawet jak zakupie je w UK ?
Opublikowano 5 maja 201113 l Mogę ci na 100% powiedzieć że Dead Space 2 ma online pass. Na resztę ci nie odpowiem...ale dodam tylko że gdybym osobiście miał wybór wziąłbym Bulletstorm.
Opublikowano 5 maja 201113 l Zależy co wolisz. Ja o wiele lepiej bawiłem się przy Dead Space, ale to dlatego, że uwielbiam survival horrory. Bulletstorm w ogóle mi się nie spodobał, bo bardziej cenię sobie fabułę i (jakiś tam) realizm od bezmyślnej jatki z nabijaniem punktów.
Opublikowano 5 maja 201113 l Dead Space 2. 1. Obie mają online pass, tyle że w BS chyba będziesz mógł grać bez niego (odblokowuje tylko dodatkowe mapy). 2. DS2 nie ma PL napisów w ogóle.
Opublikowano 9 maja 201113 l Chcę kupić jakąś fajną grę Arcade. Gatunek jest mi właściwie obojętny. Mogę wydać do 1500MSP.
Opublikowano 9 maja 201113 l Polecam Shadow Complex teraz kosztuje chyba 800msp a niejeden Retial się przy niej chowa Zresztą każda gierka Arcade ma swoje demko/triala więc obadaj i zdecydujesz czy kupić
Opublikowano 9 maja 201113 l Shadow Complex to must have z XBLA, zgadzam się. Świetnie wygląda, na długo starcza i zapada w pamięci, a model "od zera do bohatera" daje dużo frajdy przy powracaniu do wcześniejszych lokacji dopakowaną postacią.
Opublikowano 10 maja 201113 l Super street fighter 4 czy najnowszy mortal ? Jak w obu przypadkach wyglada gra online sa lagi ?
Opublikowano 11 maja 201113 l Chcę kupić jakąś fajną grę Arcade. Gatunek jest mi właściwie obojętny. Mogę wydać do 1500MSP. A ja z nowych gierek polecam genialne Might and Magic: Clash of Heroes i Dishwasher Vampire Smile. Obie wciągają mnie nosem, grywalność lepsza od niejednego pudełkowca. Obie oceniam na 10/10 (jeśli chodzi o Arcade) zaraz obok Shadow Complex
Opublikowano 19 maja 201113 l Witam. Jaką grę mi radzicie kupić? COD: MW czy Halo 3. Dirt 3 czy Driver: SF. Batman: Arkham City czy Crysis 2.
Opublikowano 19 maja 201113 l wszystko zależy od tego co wolisz, jaki styl gry bardziej preferujesz bo klimaty gier z zestawienia całkiem róźne: 1 - realne, obecne klimaty wojenne czy bardziej futurystyczne 2 - szybkie i efektowne ściganie na szutrze / śniegu / błocie / asfalcie czy miejskie widowiskowe pościgi okraszone fabułą 3 - skradanie, myślenie, planowanie i walka wręcz w przepięknym uniwersum czy napjerdalanie z karabinu w kosmitów osobiście brałbym D3 i B AC
Opublikowano 23 maja 201113 l Dobrą fabułę ma Alan Wake? Czy Final Fantasy XII dorównuje jakością fabuły poprzednim częściom?
Opublikowano 24 maja 201113 l Alan Wake? Dla mnie bardzo dobrą, ale znajdą się pewnie malkontenci, dla których to płytka historyjka, nie pozbawiona dziur. Moim zdaniem ma świetny, serialowy klimacik, zawiera dużo fajnych "przemyśleń" Wake'a w postaci znajdowanych stron maszynopisu, kilka retrospekcji, przyspieszeń oraz zwolnień akcji. Dolej do tego klimaty z, na przykład, Twin Peaks i wyjdzie ci ciekawa historia gościa nie do końca jakby panującego nad swoimi zmysłami. Ja tam polecam