hayami 18 Opublikowano 24 maja 2011 Opublikowano 24 maja 2011 (edytowane) "Czy Final Fantasy XII dorównuje jakością fabuły poprzednim częściom", cóż jak dla mnie jest lepszy od poprzednika ale nikt nie musi się z tym zgazać, poza tym ma bardziej dojrzały klimat [muza, postaci, system]w stylu Vagrant Story, wielu się z tym nie zgadza ale radzę tą grę wziąć na celownik , 120 h mojej zabawy nie oddam za żadne skarby świata a ledwo liznąłem tą grę moja rekomendacja w 100% Co do Alan Wake, zgadzam się z moim przedmówca, brać i grać, oryginalna i klimatyczna i zajefajna gra. Edytowane 24 maja 2011 przez hayami Cytuj
m0rr0s 3 Opublikowano 24 maja 2011 Opublikowano 24 maja 2011 Zdecyduję się najpierw na finala, jakoś mnie bardziej ciągnie. No i cena kusi. 70 zł nówka Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 24 maja 2011 Opublikowano 24 maja 2011 (edytowane) A czy Ty przypadkiem nie miałeś na myśli FFXIII a nie XII ? Bo po pierwszej godzinie z FFXIII można się porzygać Zresztą XII na PS2 to też syf. Z dobrych jRPG polecam Resonance of Fate, Lost Odyssey i Tales of Vesperia. W przypadku tych gier na 90% żadna Cię nie zawiedzie. Edytowane 24 maja 2011 przez donsterydo Cytuj
m0rr0s 3 Opublikowano 24 maja 2011 Opublikowano 24 maja 2011 Słyszałem, że długo się rozkręca, ale ponoć warto poczekać. Za tę cenę.. Rzeczywiście dałem za mało I w nazwie. Cytuj
hayami 18 Opublikowano 24 maja 2011 Opublikowano 24 maja 2011 (edytowane) A czy Ty przypadkiem nie miałeś na myśli FFXIII a nie XII ? Bo po pierwszej godzinie z FFXIII można się porzygać Zresztą XII na PS2 to też syf. Z dobrych jRPG polecam Resonance of Fate, Lost Odyssey i Tales of Vesperia. W przypadku tych gier na 90% żadna Cię nie zawiedzie. Mylisz się nawet nie wiesz jak bardzo, co do Lost odyssey no cóż przetrwałem pierwszą płytę tej kaźni i połowę drugiej , dla mnie porażka ale nie powiem że syf, Vesperia zgoda wymiata bez 2 zdań ale nie wypowiadaj się na temat FF13 którego jak widać nie skończyłeś bo dajesz ocenę na podstawie pierwszej godziny która jest jaka jest jednym się podoba innym nie. Resonance nie znam. FF12 syf no cóż masz rozumiem silną wole że przetrwałeś ta grę i mówisz o niej syf. Edytowane 24 maja 2011 przez hayami Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 25 maja 2011 Opublikowano 25 maja 2011 Dobra gierki na nerd-pochlej party? Poza rockbandami itd bo nie mamy instrumentow w tym momencie. I zawsze sie konczy grajas w fife, left 4 dead albo fight nighta xD Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 25 maja 2011 Opublikowano 25 maja 2011 Left 4 Dead 2 :potter: albo Modern Warfare 2 na splicie dla 4 i z ustawieniami: bez radaru i one hit one kill. Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 28 maja 2011 Opublikowano 28 maja 2011 kup sobie halo :biggrin: stare czasy Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 28 maja 2011 Opublikowano 28 maja 2011 W trójkę można grać nawet w czwórkę (osób - bo głupio to zabrzmiało) na jednym TV. Emocje, bluzgi i salwy śmiechu gwarantowane. Do dziś pamiętam kilka tekstów i śmiesznych sytuacji. Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 29 maja 2011 Opublikowano 29 maja 2011 Jakaś gra z 2011(nie sportowa, nie wyścigi, nie bijatyki) bym mógł pograć offline? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 30 maja 2011 Opublikowano 30 maja 2011 Gra z dobrą fabułą i akcją coś co przykuję uwagę i grać się bedzie z zapartym tchem ... co polecacie ? Jest takie coś ? byle nie RPG Cytuj
m0rr0s 3 Opublikowano 30 maja 2011 Opublikowano 30 maja 2011 (edytowane) Mass Effect 2. Niby RPG, ale tak na prawdę nie RPG, praktycznie się nie odczuwa elementów rpg. Mirrors Egde. Trochę średniawka, ale za tę cenę warto. Edytowane 30 maja 2011 przez m0rr0s Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 30 maja 2011 Opublikowano 30 maja 2011 chyba bóg cie opuścił że mówisz Mafia bierz mass effect Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Uuu...ciężko coś takiego znaleźć, nie jestem pewien czy w ogóle coś takiego jest na Xbox'a. Wiem że w Vanquish można ustawić sobie japoński dubbing z ang. napisami, ale to nie jest gra "anime". Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Skontaktuj się z userem o nicku Ping. Jeżeli coś takiego istnieje na X360 to On powinien o tym wiedzieć Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 (edytowane) ...(jasne chodzi mi o gre bez blokady regionalnej z jasnych powodow) praktycznie niemożliwe, nie spotkalem sie zeby produkcja typowo na rynek JAP miala dostepny region PAL, zdaza sie ze US daja i w tym daja napisy angielskie ale PAL nie spotkalem... wiec nie dosc ze bedzie ciezko taka gre dorwac to jeszcze zeby region miala PAL to graniczy z cudem (ale pewne jest ze jak bedzie dostepny region PAL to na pewno beda napisy angielskie dostepne) Edytowane 1 czerwca 2011 przez Juchy Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Czy w starsze czesci Pesa nadal mozna grac online ? 2011 nie chce, nie podoba mi sie. Na PS2 gralem w 06 i 2009, obie byly ok. Zastanawiam sie nad 2009 i 2010. Grac bede zarowno offline jak i online w multi. I czy gra jeszcze ktos w Gearsy 1 ? Dwojka jest slaba, a w cos trzeba grac do premiery trojki ;] Cytuj
heaverq 4 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 (edytowane) Ja mam ciężki orzech do rozgryzienia... DNF czy L.A Noire? Po zagraniu w demo tego pierwszego mam spore wątpliwości czy się pakować w księcia. Edytowane 6 czerwca 2011 przez heaverq Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 I czy gra jeszcze ktos w Gearsy 1 ? Dwojka jest slaba, a w cos trzeba grac do premiery trojki ;] W GoW1 ciągle nie ma jakiś wielkich problemów ze znalezieniem gry. Gra jeszcze trochę osób w tym i Polacy. A ja szukam jakiejś gierki z ciekawym multi, która nie jest FPS'em. Mam zamiar sobie kupić Bad Company 2 i to mój ostatni FPS na jakiś czas. Bijatyki, sportówki i wyścigi raczej odpadają (chyba że istnieją jakieś z naprawdę ciekawym trybem multi) bo gry tego typu lepiej się gra na splitscreenie. Istnieje taka gra? Oczywiście pomińcie już Gears of War bo tam mam przegrane już trochę godzin . Cytuj
canuks 63 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 (edytowane) Hmmm Seria Halo ,pomijając ODST . Co do BC2 to świetny tytuł szczególnie jak masz znajomych do gry .Jednak proponował bym poczekać na BF3 . No chyba ze to pilna sprawa to łykaj BC2 . Jeśli chcesz coś z coopem na multi to Red Dead Redemption ,ale schemat rozgrywki identyczny jak w GTA IV . NikoBe Gow 3 nie kupujesz ? Edytowane 6 czerwca 2011 przez canuks Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Gearsy3 oczywiście biorę, ale tak się zastanawiałem czy nie ma czegoś jeszcze ciekawego do multi oprócz FPSów i GoW'a. A BF3 sobie odpuszczam na razie, nie mam kasy na nowości (oczywiście dla GoW3, zrobię wyjątek), a BC2 jest już w całkiem przystępnej cenie. Red Dead to bardziej dla singla mnie interesuje, a szukam takiej gierki głównie do multi. Chyba nie ma takiej gierki, pamiętam że Lost Planet miało znośne multi, ale teraz już nikt w to nie gra. I Red Faction Guerilla, pamiętam po demce że multi było całkiem wesołe, może bez większego polotu, ale latanie z młotkiem i zrzucanie przeciwnikom sufitów na głowy było dość zabawne. A ma ktoś może tę wyścigówkę blur? Gra w to ktoś? Czy serwery już świecą pustkami? Cytuj
ash77 3 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 W blura grają ludzie jeszcze. Może nie jest ich dużo ale spokojnie można pograć. Srednio widze 200-400 osób a multi jest tak poukładane w tej grze, że spokojnie wystarczy (czytaj dużo aut na trasie nawet max ok 16-20) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi