m0rr0s 3 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 (edytowane) Kwestia gustu. Np. FF 7,8 czy 9, ale zawsze wnerwiały mnie losowe walki, szukanie drogi gdzieś itp. Przeszkadzały mi w delektowaniu się fabułą. A 13 dla mnie jest arcydziełem (tak samo jak 7,8 i 9), jedyny słaby punkt dla mnie to Gran Pulse, który przechodziłem półtora miesiąca. Poza tym jest bardzo dobry system walki i niezbyt wymagające elementy chodzone. Można się w pełni delektować fabułą. Edytowane 26 grudnia 2011 przez m0rr0s Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 Taa fabuła. Rzadka jak kupa ;] Cytuj
hiteck 0 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 Shift 2 czy Forza 4? Wiem, że ta od Microsoftu jest grą większą i bezdyskusyjnie lepszą dla fanów motoryzacji, ale ja takim nie jestem. W F3 grałem na średnich ustawieniach (nie pchałem się w żadne suwaczki, cyferki itd.) i czerpałem z tego fun. Interesuję mnie ściganie się na ładnych torach i pooglądanie przy tym ładnych modeli samochodów i kokpitów (tu plus dla Forzy) z dodatkiem efektów graficznych, dźwiękowych (tutaj Shift 2 - wyścigi nocą itd.), wszystko w realistycznej "otoczce". Cytuj
Linek 187 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 Bez żadnego zastanowienia - Forza 4. Shifta 2 możesz sobie od kogoś pożyczyć, albo kupić, jak stanieje do np. 30 zł, jako ciekawostkę, odskocznię, bo sama gra może i by była niezła, ale ma niezwykle wkurzający i nieudany model jazdy, a wiadomo, że to najważniejszy element każdej samochodówki. Cytuj
leh 0 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 (edytowane) PGR 3 czy PGR 4 ? Nie grałem w żadną część z serii ( dawno temu na DC w MSR ) Edytowane 27 grudnia 2011 przez leh Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 PGR4 to legenda. Wiesz co masz zrobić Cytuj
leh 0 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Więc nie nie stracę pomijając trójkę/nie jest warta uwagi? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Jak nie zagrasz w PGR3 przed PGR4 to już raczej w ogóle nie zagrasz. Z drugiej strony, tak jak na pewno warto zaznajomić się z serią, nie widzę powodu, by nie zdecydować się na najnowszą część. Czyli jak jedna to nowsza, ale przy obecnie śmiesznych cenach można też pograć sobie w obie. Cytuj
byq.mistrz 0 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Która część serii Call of duty ma najciekawszy tryb gry split screen offline? chodzi mi o wspolną grę w 4 osoby ze znajomymi na jednej konsoli. pod uwagę biorę MW, MW2, BO, MW3. Cytuj
m0rr0s 3 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Btw. kiedy można się wg was spodziewać spadku cen MW3 do ok. 100 zł za nówkę? Słyszałem, że ponoć jest ogólne niezadowolenie z multiplayera, więcy myślałem, że nie potrzyma ceny zbyt długo. Co sądzicie o kampanii Single Player? Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 (edytowane) Black Ops miała świetną i imo najlepszą kampanię ever, ale Modern Warfare 3 też daję radę Oczywiście uwzględniając to, że znasz wcześniejsze losy kapitana Price'a i reszty teamu Generalnie kupa zabawy i nie wierz w pierdzielenie, że gra jest na 5 godzin. Na Veteranie grałem 8,5 godziny, a do tego jeszcze są świetne Spec Opsy (w teamie lub samemu) oraz coś ala horda (czy firefighty z Halo) z GoW 3, także w singlu jest naprawdę mnóstwo zabawy. Generalnie gra moim zdaniem jest warta swojej ceny. Ja kupiłem ją za 169zł i są to bardzo dobrze wydane pieniądze. Edytowane 27 grudnia 2011 przez [InSaNe] Cytuj
Skaterka885 0 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Szukam gierki, które była by na dłużej, gatunek nie jest ważny. W planach mam zamiar kupna Skyrim'a jak tylko trochę stanieje Cytuj
m0rr0s 3 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 (edytowane) A Black Ops jest również takie efekciarskie i podniecające jak MW2? Czy inne? Może się zdecyduję, jak jest po 6 dych używka, to mogę kupić na kilka godzin świetnej gry. Losy teamu pricea znam doskonale, Mw2 przechodzę 4 raz i jaram się tylko trochę mniej niż za pierwszym razem. @up Final Fantasy XIII- grałem od czerwca do listopada . Ale dużo przerw miałem przez nudny 11 rozdział. Just Cause 2 Mass Effect 1 i 2 (najlepiej po kolei) Burnout Paradise też nie jest krótki Fallout 3 z misjami pobocznymi Edytowane 27 grudnia 2011 przez m0rr0s Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 (edytowane) Więc nie nie stracę pomijając trójkę/nie jest warta uwagi? Trójki nie mam, ale podejrzewam, że jest z nią podobnie jak z większością serii wyścigowych, że w kolejnej części dostajesz w gruncie rzeczy to samo co w poprzedniej + dodatkowe zmiany itp. To nie jest tak jak z grami fabularnymi, że każda część to osobne doznanie. Szukam gierki, które była by na dłużej, gatunek nie jest ważny. W planach mam zamiar kupna Skyrim'a jak tylko trochę stanieje World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets Edytowane 28 grudnia 2011 przez DonSterydo Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 Szukam jakiejś gry która ma fajny i długi single, nie mam Golda, nie mam internetu na tyle szybkiego żeby ściągać dodatki, chodzi mi po prostu o solidną grę single. Na razie szykuję się na Skyrim'a , ale coś innego godnego uwagi polecacie? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Fallout 3/New Vegas Red Dead Rademption Mass Effect 1 + 2 - grałem bez dodatków i niczego mi nie brakowało Na Skyrima też mam apetyt, ale to dopiero "za kilka gier" Cytuj
Skaterka885 0 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Więc nie nie stracę pomijając trójkę/nie jest warta uwagi? Trójki nie mam, ale podejrzewam, że jest z nią podobnie jak z większością serii wyścigowych, że w kolejnej części dostajesz w gruncie rzeczy to samo co w poprzedniej + dodatkowe zmiany itp. To nie jest tak jak z grami fabularnymi, że każda część to osobne doznanie. Szukam gierki, które była by na dłużej, gatunek nie jest ważny. W planach mam zamiar kupna Skyrim'a jak tylko trochę stanieje World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets W poker'a za dobra nie jestem Poszukam jeszcze :S Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Fallout 3 może starczyć na baaardzo długo. Ja miałem ponad 90h a jakbym wszystko pozwiedzał to ze 150h. Mass Effecty na długo jak robisz wszystko - świetne gry. Dragon Age Origins - też koło 70 h miałem. Burnout Paradise z aktualizacjami (restart) - to też żywotna gra. Do Skyrima się przymierzam, ale pewnie dopiero na gwiazdkę 2012 tyle gier do ogrania.... Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 (edytowane) A Black Ops jest również takie efekciarskie i podniecające jak MW2? Czy inne? Może się zdecyduję, jak jest po 6 dych używka, to mogę kupić na kilka godzin świetnej gry. Losy teamu pricea znam doskonale, Mw2 przechodzę 4 raz i jaram się tylko trochę mniej niż za pierwszym razem. @up Final Fantasy XIII- grałem od czerwca do listopada . Ale dużo przerw miałem przez nudny 11 rozdział. Just Cause 2 Mass Effect 1 i 2 (najlepiej po kolei) Burnout Paradise też nie jest krótki Fallout 3 z misjami pobocznymi Dla mnie Black Ops to najlepszy singlowy CoD w historii serii Ale ja jestem maniakiem klimatów Zimnej Wojny Kennedy, McNamara, Castro, Reznov, za(pipi)isty Jason Hudson (z głosem Eda Harrisa)... W każdym razie grzech w to nie zagrać, marzę o Black Ops 2 w podobnych klimatach i z tymi samymi bohaterami. Singiel w Black Ops miażdży wszystkie poprzednie, zaraz za nim jest CoD 4: Modern Warfare Ps. Aż zachciało mi się jeszcze raz przejść Black Ops Edytowane 31 grudnia 2011 przez [InSaNe] 1 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 ' timestamp='1325370984' post='2534775'] A Black Ops jest również takie efekciarskie i podniecające jak MW2? Czy inne? Może się zdecyduję, jak jest po 6 dych używka, to mogę kupić na kilka godzin świetnej gry. Losy teamu pricea znam doskonale, Mw2 przechodzę 4 raz i jaram się tylko trochę mniej niż za pierwszym razem. @up Final Fantasy XIII- grałem od czerwca do listopada . Ale dużo przerw miałem przez nudny 11 rozdział. Just Cause 2 Mass Effect 1 i 2 (najlepiej po kolei) Burnout Paradise też nie jest krótki Fallout 3 z misjami pobocznymi Dla mnie Black Ops to najlepszy singlowy CoD w historii serii Ale ja jestem maniakiem klimatów Zimnej Wojny Kennedy, McNamara, Castro, Reznov, za(pipi)isty Jason Hudson (z głosem Eda Harrisa)... W każdym razie grzech w to nie zagrać, marzę o Black Ops 2 w podobnych klimatach i z tymi samymi bohaterami. Singiel w Black Ops miażdży wszystkie poprzednie, zaraz za nim jest CoD 4: Modern Warfare Ps. Aż zachciało mi się jeszcze raz przejść Black Ops A możesz napisać co takiego świetnego jest w singlu BO ze tak Ci zapadł w pamięć ? Jak dla mnie to nie ma w nim nic ciekawego a tym bardziej momentów zapadających w pamieć . Co innego w CoD4 i misja w Czarnobylu ... proponuje zagrać jeszcze raz w 4 bo to najlepszy singiel ze wszystkich CoDów . Cytuj
Juventusek 3 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 ---> Andreal polcam 13 "fajnala" bo po pierwswze słiczna giera/długa jak chcesz zrobić wszystko. wciaga i nie nudzi no i oczywiście Dragon Age 1, klimat Tolkien fantasy Skyrim/Oblivion to must have Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 Akurat ja nie poszukuję na razie gier A tak na marginesie DA1 darowałem sobie po jakichś 40h, przestała mi sie podobać... FF XIII nie pasi mi w ogóle, nienawidzę tych cholernie dłużących się walk i braku możliwości przewinięcia oglądanej po raz setny animacji ( jedyne FF jakie przeszedłem to XII, ale czasy były inne) Cytuj
Juventusek 3 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 Start potem Back i scenki znikają w oku mngnienia Cytuj
Linek 187 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 @Juventusek Akurat FF13 bym nie polecał nikomu - okropnie rozwleczona, ograniczona i po prostu nudna. Gdzie tu rpg? To powinno być nazwane filmem interaktywnym i byłoby spoko, od razu każdy by wiedział, czego się spodziewać, a tak, to przypadkiem można się naciąć. A DA1 to w sumie lepiej na PC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi