KIELiCH 81 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Ale trzeba mieć postacie na podobnym levelu, bo w innym razie jedna przykładowo rozwala wszystko od razu, ale nie dostaje w zasadzie expa, albo druga leveluje w mgnieniu oka, ale siedząc z tyłu, bo i tak od razu by zginęła. Bardzo dobre dodatki? Ten z zombie jeszcze jest ok, ma fajny klimat nawet, ale np. arena Moxxie to jest jakaś padaka totalna, no chyba, że ktoś lubi grać bez przerwy kilka godzin i wybijać takich samych przeciwników. Z kolei w General Knoxx to można zwariować jeżdżąc w te i wewte pustą autostradą. Oczywiście to subiektywna opinia i mój punkt widzenia, ale Borderlands kupiłem zachęcony świetnymi opiniami i naprawdę się zawiodłem. Grałem też całkiem sporo coopa z kolegą i zgodnie stwierdziliśmy, że nuda. A te mnóstwo broni to też jest trochę lipa, bo gra tylko łączy losowo celownik, body, wykończenie, speciala i losuje staty. Znajdzie się potem jedną dobrą i ogląda dziesiątki fajnie wyglądających broni po przeciwnikach, które maja skopane kompletnie staty. Zgadzam się z tą opinią (nie licząc DLC bo nie grałem i nie chcę ) Dead Island jest grą zaprojektowaną we w miarę podobnym systemie/szkielecie rozgrywki i bawiłem się 100x lepiej - nawet wbiłem calaka, a Bordera ledwo skończyłem - grałem też w coop i niczego to nie zmieniło. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Ja Borderlands przeszedlem w singlu. I zrobiłem wszystkie questy. I sie nie nudziłem. Wszystko zależy od tego czy Ci sama gra podejdzie, mi się bardzo spodobała, więc nawet 'nudna' wersja bawiła mnie bardzo Cytuj
m0rr0s 3 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Uwielbiam Morrowinda, Oblivion nie przypadł mi do gustu. Polubię Skyrima? Cytuj
qb3s 0 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Witam co polecacie z akcji przygody? mam dużo zaległości. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 zjedź kilkanaście tematów w dól. topic o co-opie jest. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Gra z kooperacją? Ja w co-opie chyba najlepiej bawiłem się w Resident Evil 5. Ale oprócz tego polecam Gears of War lub Splinter Cell: Conviction. + jeżeli lubisz FPSy to jest cała masa z trybem co-op Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Jak co-op to RE 5 i Gears of War. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Osobiście nie grałem, ale widziałem Portal 2 w kooperacji w akcji, jak ktoś lubi pogłówkować zamiast rozpieprzać wrogów - polecam. Cytuj
Gość Pawlo Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Resident Evil 5 czy Splinter Cell: Conviction - któa gra lepsza jeśli chodzi o co-op na jednym ekranie? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 RE5, jest przede wszystkim dłuższą grą. W SC tryb kooperacyjny trwa jakieś 4-5h + oddzielny tryb fabularny Fishera. Cytuj
chlewik12 24 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 jeszcze mógłbym dodać do coopów CODy MW2, MW3 i black ops - spec opsy w tych grach to cudo, tyle że jak chcesz je tylko szybko przejść na easy to w sumie możesz sobie darować. ale jak chcesz po 3 gwiazdki w każdej misji to minimum po kilkanaście godzin w każdej grze spędzisz. z tym że dla mnie najlepsze to mw2 i mw3, w black ops przegięli z poziomem trudności (chyba że grasz we 4 z ogarniętą ekipą, ale i tak jest hard). no i bonusowo masz bdb singiel i ew. multi (też możliwość coopu na splicie np w TDM). ofc można te misje grać samemu. a no i jeszcze army o two (obie części) też niezły coop Cytuj
rosomaq 15 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Polecam DEUS EX, dla osób które cenią skradankowy klimat a'la MGS, fajną historię i klimaty cyberpunk! Gra daje mnóstwo satysfakcji i cholernie wciąga! Cytuj
Linek 187 Opublikowano 18 stycznia 2012 Opublikowano 18 stycznia 2012 (edytowane) Kolejny nie ogarnął tematu. Tutaj ludzie pytają o to, jaką grę wybrać, a nie spamujemy sobie polecaniem gier, o których i tak każdy wie, że są dobre. A jeśli chodzi o coopa w splicie - Borderlands, SC Conviction, Army of Two obie części, Portal 2, Gearsy... trochę jest ciekawych. Wszystkie, które wymieniłem są przyjemne, a wybór już zależy od tego, co lubicie. SC to wiadomo - skradanka, nie polecam jeśli grasz z kimś mało ogarniętym w celowaniu na padzie, bo przydaje się szybkie precyzyjne celowanie; Portal 2, to jak ktoś parę postów temu napisał - dla lubiących pokombinować, pomyśleć; Gearsy to raczej znasz - szarobure strzelanie do potworów ; Borderlands to ciekawe połączenie h'n's ze strzelanką, sporo godzin dobrej zabawy, no a Army of Two najbliżej do Gearsów, tylko jest bardziej żywo, no i walczymy z ludźmi - zdecydowanie polecam. Edytowane 18 stycznia 2012 przez Linek Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Ej, czemu nikt Halo nie polecił do co-opa, jak ktoś nie chce wszystkich części ogrywać w celu zaznajomienia fabuły warto spróbować sił w Reach. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 No ale Halo na single/coop jest mocno średnie IMHO. Tzn. ok, faktycznie, też mam ograne, ale z przeklikaniem tych filmików, bo to, że wszystko ma tam być epickie, jest po prostu śmieszne. Halo bardziej się nadaje do wspólnej gry na multi (w sensie razem na splicie grać po necie), wtedy jest mnóstwo zabawy, to fakt. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 Zastanawiam się nad jakąś gierką na multi coś dla balansu dla GoW3 ... W sumie to wyboru za wielkiego nie ma : MW3 BlackOps BF3 Coś jeszcze jest godnego uwagi ? W sumie do BO najbliżej raz ze cena za grę normalna ,2 multi już kiedyś ogrywałem i wiem czego się spodziewać Cytuj
qb3s 0 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 Bierz MW3 świtny singiel i multi istny majstersztyk. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 Zdecydowanie BF3 do multi jezeli masz z kim pograc. Jezeli nie to bierz Black Opsa. MW3 to pomyłka IMO Cytuj
qb3s 0 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 (edytowane) Black Ops stolec bo robiło go Treyarch rozgrywka jak z Coda WaW. Zależy co kto lubi. Zawsze jest z kim pograć tylko trzeba znalźć kogoś hehe. Edytowane 29 stycznia 2012 przez qbes Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 ja również polecam BF'a. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 mw3 jest mega slabe, mapy sa chu*owe po prostu + pelno osob z heartbeat sensor + inne dziwne wynalazlki, black ops ma duzo lepsze multi, mapy i caly czas gra pelno osob ( sam jakis czas temu wrocilem do multi BO) co do bf3 to zupelnie inne multi niz cod zalezy kto co lubi, halo jeszcze daje rade Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi