Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No właśnie, grałem w oba demka i w sumie obie gry są równie sympatyczne, nawiązują do klasyki i kosztują prawie tyle samo. Rzucę chyba monetą, bo na obie na raz szkoda mi kasy :<

Edytowane przez Red_XIII
Opublikowano

Generations ssie przy Origins. Podczas przechodzenia Raymana nieraz lezka Ci sie zakreci w oku jesli pamietasz stare platformery. Gra ryje beret i ma przecudowna grafike. Nie wahaj sie i bierz Origins dolozysz sie do lichej sprzedazy bedacej smutnym znakiem naszych czasow.

Opublikowano (edytowane)

Zgadzam się z przedmówcą. Od siebie dodam, że przechodzenie w cztery osoby nowego Raymana to czysty i nie tak bardzo odległy oldskull, gdzie do miodnego multi potrzeba było padów, a nie kabla od internetu.

Edytowane przez Humulin
Opublikowano

Rayman Origins - najlepsza gra dla paru osób ostatnio i starych i młodych, do tego piękna plus naprawdę wymagająca (poziom trudności w póxniejszych etapach bąbelkuje dzieciaki...a i stare wygi jak ja z kumplem (czasy Amigi czy Atari i gier kończonych bez kontynuacji) mają problemy.

Opublikowano

Chlopaki!

BF3 czy BC2 i chodzi mi tylko i wylacznie o multi. W BC2 zagrywalem sie calymi dniami wiem co potrafi, w BF3 gralem tylko kampanie i odrzucilem po drugiej misji.

Tak wiec ktos kto gral w obie czesci prosze o pomoc ew. jakie sa plusy minusy multi BF3.

Opublikowano

Chlopaki!

BF3 czy BC2 i chodzi mi tylko i wylacznie o multi. W BC2 zagrywalem sie calymi dniami wiem co potrafi, w BF3 gralem tylko kampanie i odrzucilem po drugiej misji.

Tak wiec ktos kto gral w obie czesci prosze o pomoc ew. jakie sa plusy minusy multi BF3.

Krótka piłka : BF3 w multi tylko na PC inaczej to się mija z celem :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jezeli chodzi o singiel to mw3, pare dni temu skonczylem singla bf3 i mega slaby ;) znaczy nie nastawiaj sie na cudy w mw3 bo tam tez bez szalu ale ogolnie mw3 bardziej grywalny, co do multi to juz indiwidualna sprawa, ja jednak jestem za codem ;)

Opublikowano

jakaś dobrą platformówkę albo inną party game co by z lubą pociupać . Obecnie gra sobie ona w Viva Pinata i już ma ponad 600 GS . Czekam na Viva Pinaty Party Animals . CoD MW 3 i fale jej póki co nie idą najlepiej , więc jakieś "kolorowe" gierki mnie interesują

Opublikowano (edytowane)

Rayman Origins, seria LEGO :D, Trine 2

Kinect Adventures, aby z lubą....

Edytowane przez Gość
Opublikowano

LEGO Indiana Jones 2 był świetny, chociaż generalnie wszystkie części są dobre, więc możesz równie dobrze brać to, co będzie tanie, albo na podstawie czegoś, co ona lubi, ale właśnie od IJ2 ekran się dzieli, kiedy się od siebie oddalamy, co jest sporym udogodnieniem.

Opublikowano

MW3 czy BF3 .... w sumie mam zamiar ograć obie gierki w najbliższym czasie . Pytanie która ma lepszego singla ? bo na dzien dzisiejszy to multi only gow3 :)

MW 3. Kupa grania, oczywiście od razu zaczynaj na Veteranie. Do tego masz Spec Opsy i Przetrwanie (fale), które również są przedłużeniem singla, także wybór jest jasny ;]

Opublikowano

Jako, że moja konsola przez ponad 3 lata swojego życia była online może z tydzień w sumie, to zupełnie nie orientuje się w tych wszystkich grach oferowanych w Marketplace. Wiem, że są gierki Indie i Arcade, a oprócz tego chyba nawet pełne wersje móżna kupić.

Sprawa jest taka: kupię sobie 2100 MSP Points, z czego 440 MSP wydam na piosenki Queen do GH, więc zostaje mi 1660 MSP do wydania. Jest coś absolutnie wartego ogarnięcia z XBLA czy jakaś szczególnie tania gra do pobrania?

Opublikowano

Jako, że moja konsola przez ponad 3 lata swojego życia była online może z tydzień w sumie, to zupełnie nie orientuje się w tych wszystkich grach oferowanych w Marketplace. Wiem, że są gierki Indie i Arcade, a oprócz tego chyba nawet pełne wersje móżna kupić.

Sprawa jest taka: kupię sobie 2100 MSP Points, z czego 440 MSP wydam na piosenki Queen do GH, więc zostaje mi 1660 MSP do wydania. Jest coś absolutnie wartego ogarnięcia z XBLA czy jakaś szczególnie tania gra do pobrania?

Jest mega dużo świetnych gier Arcade :D Proponuję Ci ułożyć sobie je na rynku wg. najwyżej ocenianch, a w 1szej 10tce, czy 20tce znajdziej coś dla siebie za 800 lub 1200 MSP. Możesz spradzić triala każdej pozycji i będziesz wiedział co Ci się podoba :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

1600 MSP to dwie gry po 800 MSP. Pełno jest takich. Ostatnio chociażby Warp i Shank 2.

Opublikowano

Chłopie dużo hiciorów jest tam. Outland, Limbo, Bastion, Torchlight, Renegade Ops, Braid, Shank, Gatling Gears, Tomb Raider GoL, Shadow Complex, Insanely Twisted Shadow Planet - tak na szybko z głowy a jest tego masa.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja zdecydowanie odradzam Shanka, jest może i niezły, ale zbyt szybko się kończy. Za to Castle Crashers, Trials HD, jakiś pack stołów do Pinball FX2, Scott Pilgrim, wymieniona już Lara Croft... najlepiej po prostu sobie przejrzyj najpopularniejsze, pościągaj jakieś triale i sprawdź, co Ci podchodzi.