Opublikowano 19 maja 200816 l Aż boje się zapytać...grałeś w Gears of War? Pewnikiem tak. Możesz jeszcze spróbować Devil May Cry 4.
Opublikowano 19 maja 200816 l Aż boje się zapytać...grałeś w Gears of War? Pewnikiem tak. Możesz jeszcze spróbować Devil May Cry 4. jasne że grałem , gierka daje rade 8) A devil may cry miałem ale nie podzeszło mi <_< Jakie są jasze perełki ?? Nie interesuja mnie wyscigowe ani sportowe gry...
Opublikowano 19 maja 200816 l Aż boje się zapytać...grałeś w Gears of War? Pewnikiem tak. Możesz jeszcze spróbować Devil May Cry 4. jasne że grałem , gierka daje rade 8) A devil may cry miałem ale nie podzeszło mi <_< Jakie są jasze perełki ?? Nie interesuja mnie wyscigowe ani sportowe gry... Jedna może byc Dead Rising pełno mordu i sieki gierka. Druga jak wyjdzie Ninja Gaiden 2 ale co do tego poczytaj sobie o Ninja gaiden Sigma lub mój post troche wyżej. Trzecia jeśli chodzi o zabijanie i mordowanie to może byc Tenchu Z Strzelalinka może jak lubisz To Halo 3. Te gry to tylko moje sugestie nie wiem czy ci coś się spodoba ale mogą byc przykładem
Opublikowano 19 maja 200816 l Co polecacie do szczelania i mordu oprócz GTA IV,Army Of Two,Bully,R6V2,CoD4 ? Kane & Lynch, ew. Stranglehold
Opublikowano 19 maja 200816 l Co polecacie do szczelania i mordu oprócz GTA IV,Army Of Two,Bully,R6V2,CoD4 ? Orange Box - nie zawiedziesz się, a jak wolisz klimaty GTA to sprawdź "Crackdown" i "Saint's Row". Przypatrz się również "Dead Rising", ale tylko jeśli lubisz walczyć z czasem. Edytowane 19 maja 200816 l przez miki77
Opublikowano 19 maja 200816 l Czy beyond good&evil za 30zł z wliczona przesyłką to dobry deal? wiem ze to gra z pierwszego x'a ale jednak bym zagral ;p czy lepej zagrac w kameo za ta kase? Edytowane 19 maja 200816 l przez bajej
Opublikowano 19 maja 200816 l Kameo to przeciętniak a BG&E to majstersztyk! Za taką kasę wciągaj śmiało.
Opublikowano 19 maja 200816 l Army of two godne wydania tych 150zł? Wiem,ze jest podobne do GOW, ale niestety girsy to dla mnie nic ciekawego i jest to nudna gra. szukam 10-ciu tanich (do 60zł) gierek z łatwym calaczkiem Edytowane 19 maja 200816 l przez 8800 GTS
Opublikowano 19 maja 200816 l Army of two godne wydania tych 150zł? Wiem,ze jest podobne do GOW, ale niestety girsy to dla mnie nic ciekawego i jest to nudna gra. szukam 10-ciu tanich (do 60zł) gierek z łatwym calaczkiem Sprawdź Fifę 06 i King Konga. Czy beyond good&evil za 30zł z wliczona przesyłką to dobry deal? wiem ze to gra z pierwszego x'a ale jednak bym zagral ;p czy lepej zagrac w kameo za ta kase? W Beyonda nie grałem, ale Kameo mogę z czystym sumieniem polecić.
Opublikowano 19 maja 200816 l Skoro GoW Ci nie podchodzi, to nawet nie spoglądaj w kierunku AoT Bez porównania do GoW. Warta jakieś 60 zł dla mnie.
Opublikowano 20 maja 200816 l Jaka jest najlepsza bijatyka na Xbox'a? Lepiej byś się spytał jakie w ogóle są Virtua Fighter 5, Dead or Alive 4 - te już wyszły, obie warte polecenia, ze wskazaniem na VFa. Niedługo wychodzi Dragon Ball więc poczekałbym i to jego własnie kupił
Opublikowano 20 maja 200816 l PES6? Pograłbym w jaką kopankę, fifę niestety sprzedałem. PESa męczyłem onegdaj dosyć długo na PCie, ale nie wiem czy jeszcze ktoś gra online i czy można jakoś sobie licencje 'podmienić'... A może ktoś sprzeda w korzystnej cenie? ;>
Opublikowano 20 maja 200816 l Polecalbym Ci najbardziej PESa6. Cena gry jest bardzo niska, a ludzi gra wciaz pelno Podmienic licencji raczej nie da rady, chyba ze na piracie...
Opublikowano 20 maja 200816 l Jeśli nie grałeś w FIFĘ 08 to bierz 08, bo to najlepsza kopanka na Xa, zaraz po niej PES6, później Euro 2008 a na końcu PES 2008
Opublikowano 21 maja 200816 l Bramka nr 2. Stranglehold po rozpoznaniu okazal się być dla mnie zbyt nużący
Opublikowano 21 maja 200816 l Stranglehold, czy Lost Planet ?? ^_^ Obie zacne ale mi bardziej podchodzi klimat Johna Woo. Pure fan + trup taczkami pada
Opublikowano 21 maja 200816 l Lost planet ma klimat i jest ogólnie cacy a Stranglehold to Max payne po japońsku który bawi się w neo Mix-Remix prawdziwy
Opublikowano 21 maja 200816 l Stranglehold na mediumie to kwestia 5-6h - wiecej niz 50 z wysylka bym nie dal za niego
Opublikowano 22 maja 200816 l HELP HELP Czy opłaca mi się wymienić za moje GTA IV za BioShock w metalowym pudle + CoD 4 jeśli grałem juz wczesniej w te dwie gry?? Wydaje mi się że pogram chwile, i odłożę na półkę, a póki co, jeszcze GTA sie nie nagrałem, więc chyba mi się nie opłaca...Hmm..Potem wymienie za GRID z mała dopłata. Taki mam plan..