Mustang 1 718 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 GoW3 jest na tyle udany, że zdecydowanie trzeba go kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Left 4 Dead 2 czy Dead Island GOTY ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Left 4 Dead 2 czy Dead Island GOTY ? Ja bym brał Dead Island. Super Street Fighter IV Arcade Edition czy Street Fighter x Tekken ? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Left 4 Dead 2 czy Dead Island GOTY ? Mi bardziej podpasowal L4D2, glownie dlatego, ze byla mozliwosc pogrania w coopie na dzielonym ekranie. Brak tej funkcji uwazam za najwiekszy minus Dead Island. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Także jestem za L4D2, ale to zależy czy będziesz miał ekipe do grania bo gra stricte nastawiona na co-op. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Panowie, dużo stracę kupując używanego Batmana AC bez kodu na CW? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Hehe bierz odemnie : D Misje takie sobie i bardzo krótkie. Ale jednak moim zdaniem chamska zagrywka, że wycieli to z fulla Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Panowie, dużo stracę kupując używanego Batmana AC bez kodu na CW? Szukaj z kodem. Kobieta Kot jest świetna i dodaje smaczku grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Hehe bierz odemnie : D Misje takie sobie i bardzo krótkie. Ale jednak moim zdaniem chamska zagrywka, że wycieli to z fulla Widziałem na gametrade, że jakiś bartezoo dodał B:AC na sprzedaż i tak mi się skojarzyło z tym forum, wchodzę na PT i faktycznie Jak będzie mi odpowiadał taki stan rzeczy to kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Czy ktoś grał w "Tales of Vesperia" i mógłby doradzić czy warto? Gra do tanich nie należy, demo było fajne, ale czy całości bliżej do "Eternal Sonata" czy "Lost Odyssey"? A może ktoś grał w "Last Story" (Wii) i mógłby porównać? Chcę jRPGa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Nawet się nie zastanawiaj. Dobra historia i główny bohater o kodeksie moralnym i wizji sprawiedliwości bliskim przeciętnemu zjadaczowi chleba Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 No, może jak ktoś lubi jrpg, to będzie spoko, bo mnie po niewiele ponad godzinie gry znudziło do tego stopnia, że raczej do tego nigdy nie wrócę. Bardzo podobne do innych gier z serii "Tales of..." więc jeśli podoba Ci się jakakolwiek z nich, to ta również Ci podejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Demo Tales było b. przyjazne, choć fabuły to tam raczej nie było. Graliście może w "Last Story"? Nie wiem, czy kupić "Last Story" czy "Talesy"..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Nie poznasz fabuły 40h RPG'a po godzinnym demku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 To wiem, dlatego pytam Pogooglałam, chyba jednak wezmę Last Story. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Panowie, zostało mi 900 MSP i chciałbym kupić jakaś grę Arcade, ale zupełnie nie miałem z nimi kontaktu (poza Uno i CastleCrashers to tylko dodatki kupowałem), więc co byście polecili za 800msp (nie chce dokuipować na 1200), jestem starszej daty więc jakby co to jakieś remake klasyków są jak najbardziej ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) Beyond Good and Evil HD Żeś z tą starszą datą przesadził Edytowane 12 Lipca 2012 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 CO polecacie na urlop ... myślałem o jakimś FPS i multi ale tu pole wyboru ogranicza się w sumie do CoD : Black Ops ,MW3 ... BF3 odpada z różnych względów ... nie bedę tu bluźnił na tą grę a ciśnie się wiele na usta .. W sumie szukam gierki od 100zl z grywalnym multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) A musi to być FPP? Bo jeśli chodzi o gierki z grywalnym multi, to ja proponuję Red Dead Redemption, które jest po prostu genialne. Edytowane 14 Lipca 2012 przez Linek Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) Z Cod'ów brałbym tylko Black ops'a to ostatni cod który ma grywalne multi i do tego świetnego singla. W multi MW3 panuje kompletny chaos a mapki są wielkości.. do tych z MW3 trzeba nowej skali. Edytowane 14 Lipca 2012 przez Darth Krizzo Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Mam RDR ... no i jakoś szybko mnie nudzi nie wiem .... singla przeszedłem raz i w odstawkę . Bedę musiał zrobić drugie podejście do singla .... który nie jest zły ale schemat z GTA z punktu A do B z czasem dobija nudą i rutyną . Multi szału nie robi szczególnie teraz jak jesteś zielony z podst. bronią a reszta graczy jakieś dopakowane złote bronie gdzie ci Heda sprzedają z drugiego konca mapy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Przysiądź do multi do misji coop, albo w tym free mode bez pvp znajdź gang i porozbijajcie parę kryjówek, to szybko wyexpisz. Poza tym RDR w mutli najlepszą zabawę daje właśnie w coopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Grałem niedawno i pustawo było na multi w RDR. No chyba, że jakiegoś dodatku nie miałem mimo wersji GOTY albo jakiś inny problem. Niemniej ciężko było mi znaleźć ludzi do gry, zagrałem dosłownie parę meczyków z niewieloma graczami i odpuściłem. Równocześnie przyznaję, że gdyby miał z kim grać, to na pewno byłoby fajnie. Ostatni Ghost Recon ma niezłe multi, choć bez współpracy z towarzyszami może nieco znudzić albo raczej frustrować (przejmowanie punktów bez wsparcia to syzyfowa robota prowadząca do pikującego w dół ratio; teamy są często nierówne pod względem umiejętności i nawet dobra gra jednej osoby nic nie pomoże). Niemniej jeśli rywalizacja jest wyrównana, to gra się przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Wampis jak chcesz to możemy pykąć w RDR misjie co-op bo sam bym je sprawdził chętnie. GT jak coś wiesz gdzie jest : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 jak cos tez jestem chetny na co-op w rdr Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi