Linek 187 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Kupiłem znowu golda, więc możemy łoić razem w RDR Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Kiedy Ci pasi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Ja nie będę sie na razie umawiał, bo nie wiem kiedy mam czas w najbliższych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Ja tak raczej też póki co bez umawiania, ale bliżej weekendu już możemy konkretne godziny ustalać. A póki co - jak jestem online, to się odzywaj, możliwe, że akurat będę miał więcej czasu, żeby pograć Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 dobre? trudne? szukam czegoś taniego ale dobrego i trudnego, nie govno typu call of duty czy battlefield Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Stare i w singlu bynajmniej nie trudne, nawet na najwyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekUK 0 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Co wybrac? Rage czy Borderland? Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Według mnie Borderlands - to po prostu lepsza gra, daje duużo więcej zabawy, ale tylko w coopie (przy jednej konsoli, albo online), chociaż musisz lubić takie podejście, tzn. dużo zbieractwa, expowanie. Poza tym, jest tańsza. Rage jest... po prostu ok, do zaliczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 w Borderów nie grałem, ale Rage to naprawdę średni tytuł, na raz, i bez zacięcia fabularnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Bierz Borderlands. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 (edytowane) zdecydowanie borderlands wciagla mnie jak bagno mam juz 20h i koncze "fabule" a tu jeszcze dodatki do ogrania co do rage mega przyjemna gra tylko ze wlasnie na raz, na poziomie nightmare ukonczylem chyba w 12-14h cos kolo tego ale duzo zwiedzalem jezeli mozna to tak nazwac potrzebuje jakiegos w miare latwego mordobicia zeby w czasie przerwy w pracy pograc co nieco z kolegami myslalem nad def jam icon ( pare lat temu zagrywalismy sie w def jam ny na ps2) fight night 3 virtua fighter 5 soul calibur 4 ( pare lat temu zagrywalismy sie w sc3 na ps2 ) street fighter 4 jakies ufc czy wrestling to chyba wszystko z tych tanich wiadomo chodzi po prostu o proste mordobicie co by dalo duzo radochy Edytowane 25 Lipca 2012 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Od razu ci powiem skreśl z listy Def Jam Icon. Gra jest tak zamulasta i nie ma nic wspólnego z Def Jam'ami z PS2. Reszta to raczej dobre fightery, ja od siebie mógłbym dodać Tekken'a 6, pewnie wiele osób może mnie za to zbesztać, ale dla mnie seria Tekken to jedna z najlepszych, jak nie najlepsza seria mordobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Def Jam Icon - odpada (sam kiedyś zagrywałem się ze znajomymi w Fight for NY, ale Icon nam nie przypadł do gustu, przekombinowany) Fight Night 3 - dobry, ale pojedynki potrafią być przydługawe Virtua Fighter 5 - wymaga jakiegoś skilla Soul Calibur 4 - dobre, szybkie, w zasadzie taki Tekken z mieczami Street Fighter - kolejny skillowy, nie każdego przyciągnie UFC (przykładowo 2010, które chyba z 25zł teraz kosztuje) - chyba najlepszy wybór, walki mogą być skillowe, ale mogą być to po prostu szybkie klepanki, ma w sobie emocje, no i efektowne momenty, jak kończymy gościa piętą w skroń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Coś sensownego za 600 MSP (lub mniej), to ja znajdę na Marketplace? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 z nowosci to chyba walking dead part 1, z drugiej storny mozesz zatrzymac i poczekac az bedzie jakis konkretny deal of the week Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Ja też polecałbym Walking Dead ep1. Krótkie ale zayebiscie fajne i klimatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 (edytowane) Syndicate, czy GR: Future Soldier? Bardziej singiel, niż multi... Która ma lepszą fabułę? Edytowane 28 Lipca 2012 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 W GR fabuła jest bez szału, jakieś tam spiski, zamachy, organizacje; grałem w coopie i dość szybko się przestałem szczególnie interesować celem tej całej jatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 potrzebuje jakiegos w miare latwego mordobicia zeby w czasie przerwy w pracy pograc co nieco z kolegami myslalem nad def jam icon ( pare lat temu zagrywalismy sie w def jam ny na ps2) fight night 3 virtua fighter 5 soul calibur 4 ( pare lat temu zagrywalismy sie w sc3 na ps2 ) street fighter 4 jakies ufc czy wrestling to chyba wszystko z tych tanich Dodałbym jeszcze Dead or Alive 4, którego trzymam od dawna - zawsze się przydaje na szybkie partyjki w 1 VS 1. Gra już stara, bardzo tania, ale gameplay ma świetny i łatwo się wkręcić (bez konieczności uczenia się na pamięć miliona kombinacji). Oprócz tego ciekawy system przechwytów i system walki nieco inspirowany VF (z większym jajem - czyli wielopoziomowe areny, przejeżdzające samochody itp). Warto rozważyć, 20-parę zł nie majątek Czekam teraz na premierę DOA5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Kiedyś miałem RDR, przeszedłem i sprzedałem, mam tam nabitych kilka osiągnięć. Teraz kupuję wersję GOTY. Będzie mi liczyło achi od nowa dla GOTY (tak jak było w Batmanie AA) czy na konto tamtego starego RDR i oddzielnie dla UN? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Wszystko będzie razem liczone, nie ma rozdziału RDR/RDR GOTY lub RDR/UN. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Zagralbym w jakas w miare dobra gre o superbohaterach. Wyszlo cos fajnego poza Batmanem na obecna generacje? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 ten nowy spiderman wyglada spoko a takto pozostaje chyba tylko marvel ultimate alliance 1 & 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ja bym polecił X-men Origins Wolverine. Gra bardzo już stara, ale była (przynajmniej dla mnie) niesamowicie pozytywnym zaskoczeniem. PS. W sumie może być wtopa, bo jak tak się zastanawiam to nie jestem pewny czy Logan to superhero Ale jak dla mnie tak więc polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 fallout ultimate czy battlefield premium ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi