[InSaNe] 2 477 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Fallout bez żadnych wątpliwości. Mówi to weteran Bad Company 2 i miłośnik Falloutów Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 przekonałeś mnie biore fallouta a premium po wypłacie dopiero hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Modern Warfare 3/Battlefield 3? Jak wygląda single a jak multi? W której z gier, co jest lepsze? Prosiłbym o jakieś plusy i minusy obu trybów obu gier Z góry dzięki ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opinia weterana Bad Company 2 Ja wziąłbym Modern Warfare 3. Świetny, intensywny, miodny singiel - oczywiście od razu przechodzić na Veteranie, który nie jest trudny i znacznie wydłuża zabawę. Spec Opsy - samemu lub w kooperacji, czysty miód. Tryb przetrwanie, czyli taka jakby horda - też mnóstwo godzin grania, czy to samemu, czy w kooperacji. Multiplayer w CoD zna chyba każdy. Tutaj albo się lubi, albo nie lubi. Małe mapy, często się ginie, non stop akcja. Błyskawiczne wczytywanie gry, szybkie wyszukiwanie meczów. Battlefield 3. W to ostatni raz grałem w połowie listopada. Średni singleplayer, dla mnie był trochę nudny. Parę misji kooperacyjnych, też nie porywają. Multiplayer, który uwielbiałem zmienił się znacznie i mi do gustu nie przypadł. W BC 2 przegrałem mnóóóstwo godzin, tak jak i w dodatek Vietnam. Tutaj nie mogłem się wciągnąć. Irytowało długie wyszukiwanie meczów, wywalanie z nich, olbrzymie mapy, na których biegałem i widziałem czasami jednego kolesia przez 5 minut. Teraz może jest inaczej... Ogólnie polecam Modern Warfare 3. W singlu to kupa zabawy, a i multi wiecznie żywe. Jak wyszedł MF 3 i BF 3, to ja, gość, który nie lubił multiplayera w CoDzie przerzucił się na niego i rozegrał znacznie więcej meczów niż w Battlefielda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Orientujecie się czy są na klocka jakieś przygodówki point and click oprócz Gray Matter? Najlepiej w wersji PL. Dawno nie grałem w takie gierki i naszła mnie ochota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 na XBLA znajdziesz Axel & Pixel. sympatyczna i przyjemna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Sherlock Holmes Versus Jack the Ripper. Średniak, łatwy calak, jak ktoś lubi ten typ gier, to zagrać można. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 The Secret of Monkey Island 1 i 2 na Arcade obowiązkowo Nawet, jak się kiedyś grało Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 L.A. Noire to mechanicznie typowy point`n`click. Gameplayowo gra najbliżej jest Phoenix Wrightowi chyba. Oczywiście polecam, bo gra jest bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) No ale jeśli chciał "najlepiej w wersji PL" to znaczy, że nie jest dobry z inglisza, więc na pewno LA Noire odpada, bo by się przy niej wynudził, nie łapiąc pełni tekstów i fabuły. To jest gra, przy której ludzie nie znający bardzo dobrze angielskiego dużo tracą, widzę to po znajomych. Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez Linek Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) LA Noire grałem i zrozumiałem 99%. Chodzi mi o klasyczne pnc typu Syberia czy Broken Sword, bo LA to każdy zna Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez Il Brutto Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Walking Dead, Monkey Island 1 i 2 a tak to raczej pecet pozostaje do tego.... Wbrew temu co wszędzie pisząten gatunek nie umarł i na piecu trzyma się całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
nihongo112 34 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Poszukuje gier z dwóch (w sumie 3 gatunków): 1) Gra w klimatach "Gladiatora", "Spartakusa" itp. co by można się bezstresowo ponaparzać 2) podobnie jak wyżej, ale w klimatach rycerzy, smoków itp (oblivion?) 3) zombie (zajawka po walking dead) jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza
nihongo112 34 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 hej mam prośbę do was o propozycje gier, które powinienem nadrobić. konsole kupiłem jakieś 2 lata temu i nie grałem w wiele pozycji, a teraz chciałbym skorzystać z nadmiaru pieniędzy i kupicilka staroci. grałem w: halo 3 bioshock orange box forza motorsport crackdown assasins creed gatunki dowolne jazda z propozycjami Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 2) Skyrim, Wiedzmin 2, Dark Souls, Dragon Age 3) Dead Rising, Left 4 Dead, Cytuj Odnośnik do komentarza
nihongo112 34 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 co do punktu 3- w dead rising grałem a w l4d (z tego co oglądałem) strasznie nie podobała mi się szybkość zombie- w filmach, serialach czy komiksach zazwyczaj są one powolne i nie myślą, a w grze biegają jak poj**ane i do tego są inteligentne. Nie ma tu klimatu zombie wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Dead Island? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/xbox360?view=condensed&sort=desc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Alan Wake, Gears of War 1-3, Forze 4, Limbo, Shadow Complex, Halo Reach, Wiedzmin 2, Trails Evolution Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 do punktu 1 pasuje conan ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Mam dylemat, zacząłem grać na Assasin's Creed, właściwie dopiero początek, jak na razie gra mnie nie zachwyciła. Problem polega na tym, że uwielbiam crpg, ale jednocześnie mam mało czasu na granie (standard). Mam do wyboru: AC (1, 2, Brotherhood, Revelations), Kingdoms of Amalur i zastanawiam się nad zakupem Divinity II (z dodatkiem). O Skyrim nawet nie myślę, bo życia mi zabraknie. Jest jeszcze co prawda New Vegas Ultimate Edition, ale chyba na razie nie będzie dla mnie dostępne. Wiedźmin 2 też ciągnie do trzeciego przejścia, tym razem na mrocznym poziomie. Pytanie - co mi z tego wszystkiego zajmie najmniej czasu? Wiem, głupie to troszkę, ale niech się ktoś określi... Oczywiście AC to nie rpg, ale akurat mam, więc wpiąłem w temat. Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) AC pierwszy z 10h i pęka (bez zbieractwa) . AC II jest na 20 h, Brotherhood z 12h i Revelation z 15h. W KoA i Divinity nie grałem, ale obstawiam, ze zajmie więcej czasu. Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No to może faktycznie najpierw cykl AC trzeba przejechać, zwłaszcza że od dłuższego czasu to planowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ja bym nie radził robić takiego maratonu z AC bo na dłuższą metę to jest nudne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zagraj w jedynke potem ogarnij dwójke, która jest mistrz ( jest sequelem idealnym, mase nowych rzeczy, fajne miasta, znakomity klimat) a potem zrób sobie przerwe chyba, że Cie nie zmęczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi