Linek 187 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Kane & Lynch 2 nie polecam, bo split jest tylko poziomo i nie da się tego zmienić (w sensie, jeden ekran pod drugim) - nic przez to nie widać. Co do innych: Castle Crashers to podstawa SC Conviction ma genialnego splita, wymaga podejścia taktycznego i współpracy, wspólne rozgryzanie leveli to konkretna frajda, dodatkowo jest DLC z misjami tylko dla coopa Borderlands z dodatkami daje niezliczone godziny zabawy, szczególnie, jeśli lubicie hack'n'slashe, bo najbliżej jej do tego gatunku Portal 2 to też must-have Left4Dead ma coopa na splicie, świetna sprawa Halo (obojętnie, 3, ODST czy Reach) - co prawda fabuła to nic ciekawego, momentami jest wręcz śmieszna w próbach stworzenia epickości, ale nadrabia gameplayem, który jest genialny Kameo ma niezłego splita, ale nic porywającego Crimson Alliance jest niezłe, ale strasznie krótkie Jeśli lubicie sportowe, to polecam tryb kariery w FIFA 12 na dwóch - wspólne prowadzenie klubu, kłótnie o transfery, no i wspólna gra na boisku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Halo (obojętnie, 3, ODST czy Reach) - co prawda fabuła to nic ciekawego, momentami jest wręcz śmieszna w próbach stworzenia epickości, ale nadrabia gameplayem, który jest genialny gameplay jest niezły (głownie w multi) , ale cała otoczka tej gry, jej mitologia oraz fabuła jest mega dobra Edytowane 2 Września 2012 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
xanon21 71 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Halo 3 czy Battlefield 3?Problem dotyczy tego że jestem fanem serii Halo i chętnie bym poznał fabułe trójki żeby spokojnie zacząć grac w listopadzie w 4.Ale drugi problem dotyczy tego że również uwielbiam gry wojenne ,a wśród nich min. Battlefield? A może spokojnie odopuścić sobie Halo 3,bo słyszałem że fabuła w trójce jest najprostrza z seri?Ale nie wiem czy w tedy będzie można spokojnie grać w 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Fabuła w H3 może nie sięga głęboko ale w połączeniu z poprzednimi częściami, daje radę i wspaniale się gra odkrywając konkluzję całej serii. Dla mnie H3 bez dwóch zdań!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 warto brac fife 12 ? nie jaram sie pilka ale od czasu do czasu jak wpadnie jakis ziomek to milo jest sobie pograc pytam bo mi zostalo troche ms punktow a widze ze w grach na zadanie cena spadla dosc znaczaco fifa 13 to raczej nic nowego nie bedzie procz skladow tak czy sie moze myle ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Jeśli grasz od czasu do czasu, to wielkiej różnicy między fifami nie wychwycisz. Dla stałych graczy warto co roku zmieniać, a tak, to składy możesz sobie aktualizować ręcznie, a gameplay Ci wystarczy. IMHO zdecydowanie warto, rozrywki mnóstwo, no i dzięki silnikowi fizycznemu nie raz będziesz miał niezapomniane sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza
nihongo112 34 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 jakiś porządny splinter cell lub hitman na xboxa 360? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 SC: Conviction i Google. Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Dziś stanę się posiadaczem (ponownie) 360, jako że posiadam ps3 postanowiłem tylko szukać gier exclusivów na 360, pamiętam że seria forza, ace combat i tyle. Polećcie coś w tym temacie, do zakupu. Jesień idzie i długie wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Wiedźmin 2, Gearsy (wszystkie części), Alan Wake, Fable Edytowane 4 Września 2012 przez Look4z Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzes!ek 37 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Możecie polecić coś dobrego (strzelaniny, przygodowe) z trybem co-op dla 2 graczy na jednej konsoli ?? Dodam, że Army of Two, Call Of Duty, Left 4 Dead, Borderlands, SC: Conviction i Gears Of War już ograłem. Edytowane 9 Września 2012 przez grzes!ek*ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Wszystkie części Halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzes!ek 37 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Wszystkie części Halo. Grałem w Reach i mi nie podeszło. Edytowane 9 Września 2012 przez grzes!ek*ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 lara croft and the guardian of light Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Portal 2 - zawsze ludzie o nim zapominają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Portal 2 - zawsze ludzie o nim zapominają. +1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzes!ek 37 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 A jest jakas dobra bijatyka w stylu Def Jam Fight for NY?? I jeszcze mam jedno pytanie, a mianowicie czy w Burnout Paradise jest tryb, w ktorym za robienie kraks dostajemy medale? Nie pamietam dokladnie ale chyba w B:Revenge byl to tryb Crash Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Ale bijatyka w stylu Def Jam FFNY dlatego, że można było się bić we 4 jednocześnie, czy ze względu na stylistykę? Bo tak generalnie najbliżej tego będą wszelkie wrestlingi, no i na pewno nie bierz się za Def Jam Icon, bo jest nieporównywalnie słabsze od FFNY. Co do trybu Crash w Paradise - nie ma, za to jest (nie wiem, kto na to wpadł) możliwość po prostu odpalenia "kraksy" podczas jazdy, naciskasz bodajże LB i RB jednocześnie, fura wyskakuje w powietrze i wpadasz sobie w ruch uliczny, skacząc jak żabka, nabijając punkty. Porażka, nie ma co na to patrzeć, a miało to właśnie zastąpić genialny tryb Crash. Edytowane 15 Września 2012 przez Linek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzes!ek 37 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) Straszna ujnia, że nie ma trybu Crash :confused: chyba dam sobie spokój z tym Paradise. A co to bijatyk to właśnie chodziło mi o to, że można bić we 4 jednocześnie, bo szukam odmiany od Tekkena czy Soul Calibur. Edytowane 16 Września 2012 przez grzes!ek*ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Kupił bym sobie coś z nowości dawno nie grałem w żadną sportową grę Fifa chyba najpopularniejsza na live ? zastanawiam się nad : Fifa 12/13 Darksiders 2 -- jedynka mną pozamiatała Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Bierz FIFE 13 jak masz zamiar gra online. Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 zadnej FIFY tylko PES 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Mam 1200 MPS przeznaczone na jeden z hitów XBL - Trials Evolution, Fez, Shank 2, a może coś jeszcze innego, czego nie ma w moim gamertagu? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Bierz Trials Evolution Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Staram się unikać gier polegających na wyrabianiu czasów, choć obadałem demo i faktycznie robi wrażenie. Muszę sprawdzić jeszcze Feza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi