Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Przecież sam sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :)

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 508,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Dzisiaj dostałem propozycję wymiany za moje GTA 4. Gość chce mi dać CoD 4 w stanie idealnym po angielsku + BioShock w metalowym pudle + Most Wanted w bardzo dobrym stanie. Cały dzień dzisiaj rozkminiałem czy sie wymienić, i nadal nie jestem pewny. Doradźcie....

Opublikowano

Hmm ja bym swoją decyzję uzależnił od tego ile grałem w bioshocka i od frajdy czerpanej z multi w codzie, a Gta IV to okrojone z mnóstwa patentów SA dziejące się w LC i w NG oprawie więc się zastanów, chociaż jeśli każde gta lykales w ciemno i sprawiało ci frajde to bierz Gta.Osobiście mam wszystkie 3 gry i wiem że jeśli w bioshock bym nie gral zbyt dużo ew. przelazł go na odwal się, a grając wcześniej w coda, a szczególnie multi to wziąłbym bio+cod

Opublikowano

twoj wybor... poczytaj sobie recki bo nie da sie za kogos doradzic co mam wybrac gta4 czy cod4 a moze ps3/x360

Opublikowano
HELP HELP :excl: Czy opłaca mi się wymienić za moje GTA IV za BioShock w metalowym pudle + CoD 4 jeśli grałem juz wczesniej w te dwie gry?? Wydaje mi się że pogram chwile, i odłożę na półkę, a póki co, jeszcze GTA sie nie nagrałem, więc chyba mi się nie opłaca...Hmm..Potem wymienie za GRID z mała dopłata. Taki mam plan..

Dzisiaj dostałem propozycję wymiany za moje GTA 4. Gość chce mi dać CoD 4 w stanie idealnym po angielsku + BioShock w metalowym pudle + Most Wanted w bardzo dobrym stanie. Cały dzień dzisiaj rozkminiałem czy sie wymienić, i nadal nie jestem pewny. Doradźcie....

Rozdwojenie jazni??

Opublikowano
HELP HELP :excl: Czy opłaca mi się wymienić za moje GTA IV za BioShock w metalowym pudle + CoD 4 jeśli grałem juz wczesniej w te dwie gry?? Wydaje mi się że pogram chwile, i odłożę na półkę, a póki co, jeszcze GTA sie nie nagrałem, więc chyba mi się nie opłaca...Hmm..Potem wymienie za GRID z mała dopłata. Taki mam plan..

Rozdwojenie jazni??

Wtedy gość proponował mi 2 gry, a teraz 3 :P:D

Opublikowano

Wymienić. Ja bym wziął bo:

1) Bioshock ma klimat

2) CoD 4 zaje.biste multi

3) Most Wanted calaka do wyciągnięcia w 5-6 godzin i jest do dziś nawet grywalny.

Nie grałem jeszcze w GTA IV, ale myślę, że to opłacalna wymiana.

Edytowane przez BartX

Opublikowano

Mi model jazdy sega rally przypominał gry z automatów z przed kilku lat . Rozumiem że to arcade ale bez przesady ... <_<

Opublikowano

Mnie się podobał, jednak IMO jego największą bolączką było to, że po po prostu cała gra opierała się na jeżdżeniu ślizgiem, bez żadnych urozmaiceń.

Opublikowano

Kup sobie jakiś fajny panel przedni albo play&charge kita :P. Ewentualnie Fable jedyneczkę. Ja bym tak zrobił :P

Opublikowano
Mam 50zl , co za to kupic :D gre czy jakis sprzet??

PGR 3 lub, tak jak powiedział qb3k, Fable jedynkę.

Opublikowano

witam

mam x-a 2 tygodnie i zastanawiam sie jakie gry nalezy posiadać tzw. must have

oczywiście gta 4 mam :P \

prosze abyscie mi cos doradzili

pozdrawiam

Opublikowano

Gearsy, CoD4, Halo3, Forza - takie tam podstawy.

Opublikowano

gears of war, cod4 ale to gdy masz live, army of two, bioshock, Burnout Paradise, crackdown,

Opublikowano

a z tych tytułów co polecacie

zastanawiam sie miedzy: army of two , bioshok , halo 3 , mass efekt ,Dark Sector, Viking: Battle for Asgard , UEFA Euro 2008 , ( i tak wszystkie z tych gier będe prawdopodobnie miał prędzej czy później :) ale doradzie ci mi co na początek musze miec

Opublikowano

Bioshock dla singla, Halo dla multi(w tym coop na splicie, sam tak grałem, dużo funu jest z gry w dwie osoby).