Opublikowano 22 maja 200816 l Dzisiaj dostałem propozycję wymiany za moje GTA 4. Gość chce mi dać CoD 4 w stanie idealnym po angielsku + BioShock w metalowym pudle + Most Wanted w bardzo dobrym stanie. Cały dzień dzisiaj rozkminiałem czy sie wymienić, i nadal nie jestem pewny. Doradźcie....
Opublikowano 22 maja 200816 l Hmm ja bym swoją decyzję uzależnił od tego ile grałem w bioshocka i od frajdy czerpanej z multi w codzie, a Gta IV to okrojone z mnóstwa patentów SA dziejące się w LC i w NG oprawie więc się zastanów, chociaż jeśli każde gta lykales w ciemno i sprawiało ci frajde to bierz Gta.Osobiście mam wszystkie 3 gry i wiem że jeśli w bioshock bym nie gral zbyt dużo ew. przelazł go na odwal się, a grając wcześniej w coda, a szczególnie multi to wziąłbym bio+cod
Opublikowano 23 maja 200816 l twoj wybor... poczytaj sobie recki bo nie da sie za kogos doradzic co mam wybrac gta4 czy cod4 a moze ps3/x360
Opublikowano 23 maja 200816 l HELP HELP Czy opłaca mi się wymienić za moje GTA IV za BioShock w metalowym pudle + CoD 4 jeśli grałem juz wczesniej w te dwie gry?? Wydaje mi się że pogram chwile, i odłożę na półkę, a póki co, jeszcze GTA sie nie nagrałem, więc chyba mi się nie opłaca...Hmm..Potem wymienie za GRID z mała dopłata. Taki mam plan.. Dzisiaj dostałem propozycję wymiany za moje GTA 4. Gość chce mi dać CoD 4 w stanie idealnym po angielsku + BioShock w metalowym pudle + Most Wanted w bardzo dobrym stanie. Cały dzień dzisiaj rozkminiałem czy sie wymienić, i nadal nie jestem pewny. Doradźcie.... Rozdwojenie jazni??
Opublikowano 23 maja 200816 l HELP HELP Czy opłaca mi się wymienić za moje GTA IV za BioShock w metalowym pudle + CoD 4 jeśli grałem juz wczesniej w te dwie gry?? Wydaje mi się że pogram chwile, i odłożę na półkę, a póki co, jeszcze GTA sie nie nagrałem, więc chyba mi się nie opłaca...Hmm..Potem wymienie za GRID z mała dopłata. Taki mam plan.. Dzisiaj dostałem propozycję wymiany za moje GTA 4. Gość chce mi dać CoD 4 w stanie idealnym po angielsku + BioShock w metalowym pudle + Most Wanted w bardzo dobrym stanie. Cały dzień dzisiaj rozkminiałem czy sie wymienić, i nadal nie jestem pewny. Doradźcie.... Rozdwojenie jazni?? Wtedy gość proponował mi 2 gry, a teraz 3
Opublikowano 23 maja 200816 l Wymienić. Ja bym wziął bo: 1) Bioshock ma klimat 2) CoD 4 zaje.biste multi 3) Most Wanted calaka do wyciągnięcia w 5-6 godzin i jest do dziś nawet grywalny. Nie grałem jeszcze w GTA IV, ale myślę, że to opłacalna wymiana. Edytowane 23 maja 200816 l przez BartX
Opublikowano 25 maja 200816 l Mi model jazdy sega rally przypominał gry z automatów z przed kilku lat . Rozumiem że to arcade ale bez przesady ... <_<
Opublikowano 25 maja 200816 l Mnie się podobał, jednak IMO jego największą bolączką było to, że po po prostu cała gra opierała się na jeżdżeniu ślizgiem, bez żadnych urozmaiceń.
Opublikowano 25 maja 200816 l Kup sobie jakiś fajny panel przedni albo play&charge kita . Ewentualnie Fable jedyneczkę. Ja bym tak zrobił
Opublikowano 26 maja 200816 l Mam 50zl , co za to kupic gre czy jakis sprzet?? PGR 3 lub, tak jak powiedział qb3k, Fable jedynkę.
Opublikowano 26 maja 200816 l Pakiecik Forza + VP daje radę za tę cenę W każdym razie ja za tyle kupiłem.
Opublikowano 27 maja 200816 l witam mam x-a 2 tygodnie i zastanawiam sie jakie gry nalezy posiadać tzw. must have oczywiście gta 4 mam \ prosze abyscie mi cos doradzili pozdrawiam
Opublikowano 27 maja 200816 l gears of war, cod4 ale to gdy masz live, army of two, bioshock, Burnout Paradise, crackdown,
Opublikowano 28 maja 200816 l a z tych tytułów co polecacie zastanawiam sie miedzy: army of two , bioshok , halo 3 , mass efekt ,Dark Sector, Viking: Battle for Asgard , UEFA Euro 2008 , ( i tak wszystkie z tych gier będe prawdopodobnie miał prędzej czy później ale doradzie ci mi co na początek musze miec
Opublikowano 28 maja 200816 l Bioshock dla singla, Halo dla multi(w tym coop na splicie, sam tak grałem, dużo funu jest z gry w dwie osoby).