Gość DonSterydo Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 FEZ to świetna giera, ale jednak bym polecał Trials Evolution. Czyste emocje i tyle godzin gry ile zapragniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Mark of the ninja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Ograłem wczoraj demo MotN, dziś doszły do tego FEZ i Shank 2. Ostatecznie padło na Trials:E i uważam, że był to najlepszy wybór. Trasy są mega mocne, a żyłowanie wyników to nieskończone pokłady miodu. Dzięki za podpowiedzi. W nastepnej kolejności zapewne sięgnę po FEZa. Edytowane 21 Września 2012 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ja polecam Deadlight. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Zdecydowanie bierz FEZa w następnej kolejności - jest przegenialny i daje ogrom godzin gameplayu. A co do Trialsa - IMHO jedynka jest w topie gier na XBLA, ale Evolution to już absolutnie numer 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bosu 15 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jakiś fajny pomysł na lajtowe gierki z serii nie nudzących się po ograniu singla/multi? Najlepiej coś w stylu Fify / Mortal Kombat / Halo (jakoś ta gra mi się nie nudzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Lajtowe gierki? W Saints Row 3 gra się przyjemnie i łatwo, a po przejściu trybu fabularnego jest sporo do roboty w mieście. Burnout Paradise jest też niewywymagajacy, a można spedzić sporo czasu zarówno w singlu, jak i w multi. Ale napisz może dokładniej o co chodzi. Edytowane 23 Września 2012 przez Wampis Cytuj Odnośnik do komentarza
Bosu 15 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) O gry do których mogę przysiąść raz na tydzień pograć 30 min, nie czuć konieczności dłuższej gry a zarazem nie znudzić się po 2 miesiącach, czyli właśnie chociażby taka fifa. Fajnie jak by jeszcze miały split screena, ale to nie jest główne kryterium Wybacz, może w pierwszym poście, troszkę zbyt niedokładnie opisałem o co mi chodzi. Edytowane 23 Września 2012 przez Bosu Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 No to Saints Row 3 pasuje idealnie, możesz też się zainteresować Just Cause 2, poza tym może jakaś z serii LEGO - wszystkie są takie, że możesz usiąść na chwilkę, zrobić jakiś postęp i wrócić do niej po jakimś czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 hej mam ochotę na jakiegoś fpsa na weekend zastanawiam sie nad RAGE albo borderlands 2 co lepsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Osobiście RAGE odradzam,wynudzilem się przy tej grze strasznie. Jeżeli masz kogoś do coopa bierz Borderlands 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 odstrasza mnie ten komiksowy świat w borderlands , ciekawa kampania jest w rage ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) BL2 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Rage nawet jak grasz sam Edytowane 24 Września 2012 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) RAGE fajne, ale ponoć od drugiej połowy to nawet odwrócone miejscówki dają jakbyś w je.bane wyścigi grał xd bl 2 all the way Edytowane 24 Września 2012 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
nihongo112 34 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Jaka gra urwie mi łeb na wysokości kolan pod względem graficznym? Edytowane 25 Września 2012 przez nihongo112 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Red Dead Rademption - świetne odwzorowanie świata, gra świateł i cieni, wyraziste i wcale nie sztuczne postacie. Mnie osobiście zachwyciła pod względem grafiki oraz fabuły. Wiedźmin 2 - to samo co wyżej Mirrors Edge - jedna z piękniejszych (na swój sposób) gier. Edytowane 25 Września 2012 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jeżeli chodzi o tę grafikę to: Crysis 2, Rage, Alan Wake, Gears of War 3, Forza Motorsport 4 - to takie typowe eye candy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Jeżeli chodzi o tę grafikę to: Crysis 2, Rage, Alan Wake, Gears of War 3, Forza Motorsport 4 - to takie typowe eye candy. Weź wywal z tej listy AW bo w zestawieniu z resztą gier z tej listy niska rozdziałka trochę za bardzo rzuca sie w oczy. Ja oprócz tych które wypisał Don polecam RDR ,Just Cause 2 no i Wiedźmina 2 Edytowane 25 Września 2012 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
warmc 0 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Zdecydowanie polecam RDR Edytowane 25 Września 2012 przez warmc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jeżeli chodzi o tę grafikę to: Crysis 2, Rage, Alan Wake, Gears of War 3, Forza Motorsport 4 - to takie typowe eye candy. Weź wywal z tej listy AW bo w zestawieniu z resztą gier z tej listy niska rozdziałka trochę za bardzo rzuca sie w oczy. Efekty w 100% to wynagradzają. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 No niby racja ale jak ktoś ma pypcia na punkcie rozdziałki to może go odrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 No niby racja ale jak ktoś ma pypcia na punkcie rozdziałki to może go odrzucić. Tak samo jak Rage z powodu tragicznie niskiej rozdzielczości tekstur albo Wiedźmina 2 z powodu sporego pop-up'u. Ale generalnie wszystkie te gry powodują ogólny opad szczeny Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Też bym stawiał na GoW3 (całość robi wrażenie), Forzę 4 (detale samochodów są niesamowite, szczególnie fani motoryzacji to docenią) i Alana Wake (etapy dzienne wyglądają przeciętne, ale światło rozpraszające mrok jest zrobione po prostu rewelacyjnie). Poza tym ponad przeciętną wybijają się gry z serii Assassin's Creed, Batman AA/AC. A L.A. Noire mimo średniej ogólnie grafiki, ma chyba najlepsze ruchy postaci i zdecydowanie mimikę twarzy. Co do Mirror's Edge - stylistyka i kolory nadal robią wrażenie, choć niestety detale w nowych grach wyglądają lepiej. Połączenie intensywnych barw i bieli warto zobaczyć, ale np. dłonie bohaterki zdradzają wiek gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dodałbym do tej listy trzecią część Max Payne. Przywiązanie uwagi do detali w każdym z odwiedzanych miejsc zachwyca. Rewelacyjna animacja oraz wykonanie głównej postaci. Dodatkowym plusem jest muzyka(!), klimat oraz zdecydowane adresowanie tej gry dla dorosłych. Jest także Rayman Origins, który jajca urywa w każdej kategori - o ile szuka się platformera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Proszę o coś dłuższego do singla, gdzieś do 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi