Andreal 2 123 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Skyrim? Fallout New Vegas Ultimate Edition? Edytowane 1 Października 2012 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wiedźmin 2, trylogia Mass Effect. Jeśli lubisz jRPG, to FF XIII, Eternal Sonata, Lost Odyssey. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Wiesiek to jakieś 60h na dwa (konieczne, by poznać historię) przejścia, jak już liczymy do 100h to faktycznie cała trylogia Mass Effect. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Skyrim? Fallout New Vegas Ultimate Edition? Skyrima za 100 zł to nawet ciężko używanego dostać Gra trzyma cenę na poziomie 130-140 zł. Jesli lubi jRPG, to polecam Resonance of Fate ~ 60h. Edytowane 2 Października 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 <facepalm> a ja przeczytałem: coś do 100h (godzin)... Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 @Don Niby Skyrim trzyma cenę ale za te 140pln masz kilkaset godzin zabawy więc jednak warto troszkę dopłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja tylko stwierdziłem fakt, że za 100 zł Skyrima nie kupi Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Bierz trylogie ME, pozniej Wieska, a na koncu Skyrima, ktory do tego czasu pewnie mocno stanieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Bierz trylogie ME, pozniej Wieska... Odradzam ODWROTNĄ kolejność. Po ograniu Wiesława Mass Effecty mogą się wydawać paskudnymi średniakami z kiepsko poprowadzoną wielowątkową fabułą. :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Hmm a jeśli nie rpgi? Gier sportowych też mam na chwilę obecną dość Myślałem nad red dead redemption ale to raczej krótsza gra? Chociaż w sumie mógłby być wiedźmin 2, waham się między tymi dwoma tytułami aktualnie Edytowane 3 Października 2012 przez Hide999 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Dobra, kupiłem Wiedźmina za 60 zł edycję rozszerzoną w bdb stanie. Chyba się opłaca? Edytowane 3 Października 2012 przez Hide999 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) RDR nie jest krótszą grą, jeśli ci podejdzie klimat GTA na dzikim zachodzie to spędzisz z nią duuuużo godzin. Zaliczenie podstawki na 100% to jakieś 40-50 godzin z tego co pamiętam. Kup wersję GOTY albo kup Undead Nightmare bo to chyba najlepsze DLC jakie wyszło Edit: Ale mam wyczucie czasu Edytowane 3 Października 2012 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ale dzięki, bo w najbliższych dniach kupię kolejną grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nawet taki kolo jak ja potrafi docenić miód RDRa, a serią GTA gardzę. Bradzo fajny w tej grze jest on-line. Free For All potrafi zdenerwować bo jak jeden kolo się na Ciebie uweźmie to potrafi ścigać Twoją postać przez całą mapę, aż mu się nie znudzisz, ale jest tryb misji, są mecze, jest Undead Nightmare - grania na całe mnóstwo godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Dobra, kupiłem Wiedźmina za 60 zł edycję rozszerzoną w bdb stanie. Chyba się opłaca? Dość dobra cena, chociaż na allegro nówki można taniej spotkać. Gra warta każdej złotówki. W lubelskim MM znalazłem ostatnio kolekcjonerke za niecałe 170. Edytowane 3 Października 2012 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Nówki są tańsze, ale raczej tylko w postaci kodu zdrapki. Pudełkowe nie są aż tak tanie. A przyjemniej mieć komplet na półce, ze wszystkimi dodatkami, a nie kawałek kartki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Jest sens kupować Borderlands 2 bez kontaktu z pierwszą częścią? Fabuła odgrywa tam ważną rolę? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 fabuly praktycznie nie ma w borderlands wiec smialo mozesz atakowac 2 ewentualnie kupic borderlands 1 goty, obadac czy taki typ gry odpowiada + duzo osob dalej gra online i dopiero lyknac czesc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Co polecacie na pierwszy ogień: Darksiders 2 Borderlands 2 Fifa 13 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 FIFA 13 lub jak masz kogoś do coopa to borderlands 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Ile zajmuje przejście borderlands 2 ? +60h ? Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ostatnio zraziłem się do serii Mass Effect . Nie podeszła mi za bardzo jedynka . Może od dwójeczki mogłem zacząć hehe . Cóż ... Teraz czaję się na Red Dead Redemption ale zastanawiam się też nad Assassins Creed . I tu tego tak dużo że nie wiem od której części zacząć hehe . Tylko mi nie piszcie że w każdą mam zagrać bo jedynka podobno monotonna strasznie . No i Batman Arkham City ale z tym poczekam jak się koło 60 zł za używkę trafi Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Ostatnio zraziłem się do serii Mass Effect . Nie podeszła mi za bardzo jedynka . Może od dwójeczki mogłem zacząć hehe . Cóż ... Teraz czaję się na Red Dead Redemption ale zastanawiam się też nad Assassins Creed . I tu tego tak dużo że nie wiem od której części zacząć hehe . Tylko mi nie piszcie że w każdą mam zagrać bo jedynka podobno monotonna strasznie . No i Batman Arkham City ale z tym poczekam jak się koło 60 zł za używkę trafi Jeżeli jesteś jakimś ortodoksem pod względem zaczynania danej serii od pierwszej części (np. ja mam na tym punkcie bzika, że nie ruszam sequeli jeżeli fabuła jest w jakiś sposób ze sobą powiązana) to zaczynaj od 'jedynki'. A jeżeli nie przywiązujesz do tego większej wagi to ja bym 'jedynkę' Asasyna olał. Jest dość nudny, fabuła nie jest porywająca. No i gra jest dość krótka, a zadania poboczne to już zupełna porażka. Tragedii nie ma, ale myślę że śmiało możesz łykać od razu Asasyna 2. PS. Mojemu bratu nawet nie chciało się przechodzić całego Edytowane 25 Października 2012 przez barcelona fan Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Właśnie wziąłem sobie Red Dead Redemption . Następny będzie Assassin i myślę że zacznę od dwójki . A te inne Revelations i Brotherhood są fabularnie powiązane z jedynką i dwójką ? A o jedynce poczytam sobie Gersów też od dwójki zacząłem i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 wszystkie assasiny są ze sobą powiązne więc lepiej zacząć od jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi