Zdunek 1 121 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 kornixxx, CB'owi najbliżej do Fuzon Frenzy 2, o którym pisałem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ograłem Borderlands 2 więc pora na coś nowego co proponujecie /polecacie . Interesują mnie tylko nowości ost. miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 -Forza Horizon -Assasins Creed 3 -XCOM -Far Cry 3 (niebawem) -Halo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Hitmana nowego bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 zdecydowanie H4, nie wiadomo jeszcze jak hitman wypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja ograłem X-com i Halo 4. Obie mogę polecić. Zalezy czego szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 co wybrać do rozgrywek sieciowych ? Halo 4 ( nigdy nie grałem w poprzednie części) czy BO 2 ?. BF 3 już przynudza i nawet dodatki tego nie zmienią ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Ograłem Borderlands 2 więc pora na coś nowego co proponujecie /polecacie . Interesują mnie tylko nowości ost. miesięcy weź Dishonored Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 co wybrać do rozgrywek sieciowych ? Halo 4 ( nigdy nie grałem w poprzednie części) czy BO 2 ?. BF 3 już przynudza i nawet dodatki tego nie zmienią ;/ A czego oczekujesz po multi? Szybkich killi czy wymagających? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 wejśc na godzinę może dwie i postrzelać, coś niewymagającego wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 wejśc na godzinę może dwie i postrzelać, coś niewymagającego wybieram Black Ops 2 ewentualnie MW3 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Hitman czy Halo 4 chodzi mi o kampanie singlową. Nie liczy się długość a grywalność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Hitman to tylko single, więc narzuca się jako lepszy wybór. W Halo 4 jeszcze nie grałem, ale to zapewne kolejny bardzo dobry shooter. W Hitmanie jednak trzeba kombinować, skradać się, zabijać, jest kilka możliwych dróg, fajne dialogi postaci do posłuchania, zróżnicowane lokacje i ogólnie ciekawe sytuacje. Jak nie liczyć multi, to na pewno Hitman. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jeśli podoba Ci się seria Halo, to nie masz nad czym się zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 (edytowane) Jeśli podoba Ci się seria Halo, to nie masz nad czym się zastanawiać. kupiłem hitmana w wersji pc a halo 4 zakupie na x'sa na gwiazdkę i problem sam się rozwiązał Edytowane 28 Listopada 2012 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Hej szukam najlepszej gry na kinect cos ala fitness gdzie mozna spalić dużo kalorii i fajnie ćwiczenia żeby były ;] zastanawiam się nad Kinect Training polecacie coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Panowie z innej beczki, bo może tutaj szybciej ktoś podpowie. Jaki poziom trudności atakować w FEAR 3? Dwójka na normalu była prosta jak drut- więc przelazłem na hardzie. Grał ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Hej szukam najlepszej gry na kinect cos ala fitness gdzie mozna spalić dużo kalorii i fajnie ćwiczenia żeby były ;] zastanawiam się nad Kinect Training polecacie coś innego ? Your Shape Fitness Evolved ewentualnie Nike+ Kinect Training. Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Red Dead Redemption już za mną . Piękne zakończenie . Teraz tak sobie myślę nad Dead Space 2 bo jedynka mnie wciągnęła do tego stopnia że zagrałem na niemożliwym . Rzadko wybieram najwyższy poziom trudności . Brać czy jednak to już nie to samo co jedynka ? Bo w kolejce już czekają Batman Arkham City i Gears of War 3 hehe Tylko SINGIEL jakby co !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pewnie ze brać DS2 jak jedynka się podobała to dwójeczka również podejdzie ... ale w mej ocenie DS2 nieco "słabszy" klimacik ma . Ale gierka BDB Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Mój brat aktualnie przechodzi DS2 i twierdzi że klimacik jest jeszcze lepszy niż w 'jedynce'. Jest sporo jakiś chorych sytuacji. Myślę że możesz spokojnie brać. Ja osobiście przeszedłem na razie tylko początek i muszę przyznać że jest mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Envikon 44 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Jedynce bliżej do survival horroru (przynajmniej na początku), a dwójka bardziej typowy szoter. Co możecie polecić na dwa pady? Sportówki odpadają. Lego też. Co sądzicie o Port Royale 3? Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Envikon Cytuj Odnośnik do komentarza
Bosu 15 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jedynce bliżej do survival horroru (przynajmniej na początku), a dwójka bardziej typowy szoter. Co możecie polecić na dwa pady? Sportówki odpadają. Lego też. Co sądzicie o Port Royale 3? Ostatnio z tym samym zamierzeniem kupiłem Mortal Kombat. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Envikon 44 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Dobra myśl. A jak wypada w zestawienu z innymi fajterami? Do MK mam sentyment z racji stareg mortala, w którego nawalałem jeszcze na PC ale jak kupować to od razu coś dobrego. To jeszcze spytam o gry arcade jak i bardziej rozbudowane tytuły jakie można ściągnać z Liva. Co polecacie? Grałem tylko w Alan Wake nightmare i walking dead. Szukam tego typu produkcji. Było jeszcze coś o jakiejś katastrofie w mieście ale średnie. Edytowane 17 Grudnia 2012 przez Envikon Cytuj Odnośnik do komentarza
Bosu 15 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dobra myśl. A jak wypada w zestawienu z innymi fajterami? Do MK mam sentyment z racji stareg mortala, w którego nawalałem jeszcze na PC ale jak kupować to od razu coś dobrego. To jeszcze spytam o gry arcade jak i bardziej rozbudowane tytuły jakie można ściągnać z Liva. Co polecacie? Grałem tylko w Alan Wake nightmare i walking dead. Szukam tego typu produkcji. Było jeszcze coś o jakiejś katastrofie w mieście ale średnie. Dla mnie chyba najlepszy fajter tej generacji, a jak masz sentyment to tym bardziej się polubisz z odświeżonym Mortalem. Co do gier arcade to z tym o katastrofie, podejrzewam, że myślisz o I am alive, ale od siebie polecę ci coś zupełnie w innym stylu - Castle crashers, szczególnie że szukasz produkcji na dwa pady Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi