Envikon 44 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dzięki wielkie Widziałem kiedyś demko CC ale całkowicie mi to z głowy wyleciało. Tak to było I am alive. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Szukam jakiejs dobrej platformowki typu Ratchet czy Jack&Dexter! Co polecacie, moze byc stare! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Może to nie są typu R&A ale od siebie polecam Limbo i Raymana Origins Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Limbo mi nie podeszlo a Rayman-a skonczylem na PSV Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Hmmm...jeżeli myślisz o platformówkach 3D to Xbox jest raczej marną platformą do tego. Do głowy przychodzą mi dwie. Banjo-Kazooie: Nut's and Bolts i deBlob 2. No oprócz tego może coś z serii Lego? Albo może Skylander's, seria gier w świecie Spyro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Dzieki, sprawdze wszystkie propozycje! Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 kameo mozna wyrwac za grosze Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Tylko nie kupuj Banjo-Kazooie:N&B - z platformówką to to ma niewiele wspólnego, większość czasu się męczysz w prze(pipi)owych pojazdach. Nie polecam - lepiej sobie na Live kupić stare części Banjo, które faktycznie były platformówkami i to bardzo dobrymi. Najlepsze będą wszelkie gry z LEGO - sporo do odkrywania/zdobywania, nie są zbyt krótkie, a w dodatku dają dużo czystego funu. Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Linek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Super Meat Boy jak chcesz dobre platformówki, ale nie oczekuj gry w stylu Ratcheta bo tylko corowa platformówka dla miłosników oldschoola. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Halo 4 czy Gearsy 3? Brałbym dżirsy bo tańsze na tą chwilę, ale jak pograłem trochę na youtubie w nowe Halo to mordy do teraz zamknąć nie mogę ze zdziwienia. GoW 3 nie zrobił na mnie takiego wrażenia na YT. Z drugiej znowu strony pograłem w demo Halo Reach i średnio mi podeszło, ale z tego co widzę w H4 gameplay trochę inny. Wiem, że zabieram się za obie serię od dupy strony ale jakoś nie ma ochoty brać się na razie za wcześniejsze części. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Co do Gears of War to polecam zacząć od 1 świetnej części kosztuje grosze a jest naprawdę bdb klimatu aż nad to fabuła fajna ,GoW2 (najlepsza cześć pod względem fabuły ) wręcz jak dobry film . GoW3 fabularnie najsłabszy( co nie znaczy że jest źle ) za to z najlepszym multi No seria GoW do co-op'a ... nie ma nic lepszego . Halo ... jak to halo fabuły za cholerę nie rozumiem ... granie samemu w singla to jak masochizm uwierz mi ,ale .. Multi w Halo 3 to jedno z lepszych multi w jakie grałem , H:Reach tu już nieco gorzej ale multi dość dobre. W H4 jeszcze nie grałem ale z tego co da się wyczytać to multi bdb poziom z H3 . Więc jak szykasz dobrego singla to Seria GoW wyrwiesz serię za ok 130zl-150zl naprawdę warto . Jak multi to rozważ GoW3 vs H4 ...ale w H4 wiecej ludzi gra na chwilę obecną i pewnie bedzie grać . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 No seria GoW do co-op'a ... nie ma nic lepszego . Pozwolę się wtrącić,a w Borderlands(1 lub 2) grał? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 No seria GoW do co-op'a ... nie ma nic lepszego . Pozwolę się wtrącić,a w Borderlands(1 lub 2) grał? Jak byś zadał sobie tyle trudu i klikną w podpis to byś wiedział .... pewnie że grał .... ale borderlandsy to dobre do Co-op'a tylko na multi, a GoW na splicie z bratem /kumplem + browar Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 na splicie z bratem /kumplem + browar ??? kurde, ja widze tylko Perfect Dark <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Schab bierz GoWa najlepiej od pierwszej czesci. Te gry to miod w czystej postaci. I zanim przejdziesz wszystko to H4 zdazy staniec Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) up ma racje, GOW pierwszy i obraz nadal trzyma poziom, fabuła średnio a multi cudeńko... Reach musi dłużej pomęczyć to może nawet się zabuja, bo H4 to orgia, wypala gałki oczne ale gampley, historia już nie koniecznie ale to zależy jak komu leży Edytowane 28 Grudnia 2012 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 I tak trzeba w obie zagrać. Halo to w gruncie rzeczy typowy FPS z bardzo dobrą grafiką i niemal doskonałym od strony technicznej multiplayerem. Tylko tyle i aż tyle, wielu graczom więcej do szczęścia nie potrzeba. Zagrać trzeba, zostać oddanym fanem serii? Dziś już niekoniecznie, bo alternatywy są. GoW - unikat, naprawdę coś innego. Świetny singiel we wszystkich częściach, multi nadal żywotne w jedynce i bardzo dobre w trójce. Naprawdę każdy posiadacz X360 powinien poznać tę serię i sam chwilami żałuję, że jedynki nie nabyłem na premierę, kiedy grały w to masy Polaków, organizowane były turnieje i nie każdy wymiatał jeszcze z gnashera. Niemniej nadal trylogia to must have. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Podbijam głosy ziomeczków bierz Gearsy 1 i 2 na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 O ile zaczynanie Halo od Halo 4 jeszcze można zrozumieć bo to początek nowej trylogii (jeśli patrzymy na singla), to zaczynanie Girsa od 3 części jest zwykła głupotą (nie obrażając nikogo). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Szukam jakiejs dobrej platformowki typu Ratchet czy Jack&Dexter! Co polecacie, moze byc stare! Toy Story 3 Najlepszy platformer tej generacji. Ma w sobie coś z Crasha i Spyro Mega giereczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Macie pomysł na jakąś grę na X360, która rozgrywałaby się lub nawiązywałaby do okresu od drugiej połowy lat 1940 do końca lat 1960? Pomijając zaliczone przez mnie LA Noire, Mafię II, Godfather I/II, Fallout 3/NV i CoD BO (choć ta gra nie do końca jest tym, o co mi chodziło w pytaniu). Tropico 3 znam. Jak nie macie, wyczerpałem pewnie temat na tej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Niebawem Omerta Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Mam ochote na jakiegos jrpg'a. Myslalem nad Tales of Vesperia, lub jakims Fajnalem. Dodam, ze moje doswiadczenie z tym gatunkiem jest rowne zeru Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Może eternal sonata? Ładny, prosty i całkiem niezły fabularnie jrpg. Z tego co widziałem po opiniach niektórzy twierdzą, że nudny ale ja czegoś takiego nie odczułem. No i sporo odniesień do polski i można poznać kawałek historii o Szopenie i jego twórczości. Edytowane 26 Stycznia 2013 przez Dud.ek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Jeżeli chodzi o jRPG to któreś z tych: Resonance of Fate - Lost Odyssey - Tales of Vesperia - Eternal Sonata Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi