Tatsu 4 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 ja polecam Lost Odyssey dluga ciekawa gra , bardzo dobry system , grafika nie jest zła a gra to perełka ! warto w to zainwestowac Cytuj Odnośnik do komentarza
DreicoPL 1 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Jeżeli chodzi o jRPG to któreś z tych: Resonance of Fate - Lost Odyssey - Tales of Vesperia - Eternal Sonata Ja polecam wszystkie cztery do ogrania jeśli jest taka możliwość,przy każdym się fajnie bawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Borderlands 2 nadaje się do grania w pojedynkę czy jest tak samo nudne jak poprzednia część? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tak samo. Ale można pograć Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzes!ek 37 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Brać zwykła wersję L.A. Noire?? czy może warto te kilka złotych dopłacić do Complete Edition?? Która część Fable jest lepsza, II czy III?? Edytowane 9 Lutego 2013 przez grzes!ek*ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Weź Complete Edition bo dodatkowe sprawy są ponoć ok więc warto. Fable II lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzes!ek 37 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 (edytowane) Fable II już zakupione . Teraz mam inny dylemat, naszła mnie ochota, by sprawdzić co w tym wychwalanym Mass Effect jest ciekawego. Pobrałem więc demo jednej z części i nie przypadło mi do gustu . Wiem, że po demie nie ocenia się gier, ale mam pytanie, czy warto dać tej serii szansę?? Czy może jest ona tylko dla fanów sci-fi?? Edytowane 12 Lutego 2013 przez grzes!ek*ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Warto Mass Effect to jedna z najbardziej emocjonujących trylogii.Prawdziwa epopeja mimo ,że każda kolejna część była coraz bardziej prostacka ,to ciężko nie docenić fabularnej spójności i niesamowitego klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Mass Effect to jedna z najlepszych serii tej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Borderlands 2 nadaje się do grania w pojedynkę czy jest tak samo nudne jak poprzednia część? GotY 2012. Klimat, bronie, humor, bronie, rozwój postaci, bronie, MUZA, bronie i jeszcze fajne bronie. W CO-OPie gra błyszczy i tak powinna być grana ale nawet samemu jest za(pipi)iście. Polecam, bo to jeden z tych tytułów, który sprostał hypeowi a nawet przewyższył oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Fable II już zakupione . Teraz mam inny dylemat, naszła mnie ochota, by sprawdzić co w tym wychwalanym Mass Effect jest ciekawego. Pobrałem więc demo jednej z części i nie przypadło mi do gustu . Wiem, że po demie nie ocenia się gier, ale mam pytanie, czy warto dać tej serii szansę?? Czy może jest ona tylko dla fanów sci-fi?? Grając w Mass Effect 2 narzekałem na ogrom dialogów kiedy galaktyka stoi na krawędzi zagłady, ale wierz mi...trylogia to najbardziej za(pipi)ista historia, bohater, gameplay, bita śmietana i fajerwerki na świecie. Jest tu wszystko co graczowi jest potrzebne by się świetnie bawić, a ogrom rzeczy do zrobienia powala. Jedynka jest dość schematyczna, ale później wszystko rozwala i rozmienia grającego na drobne. Początkowo musisz uzbroić się w cierpliwość, później idziesz jak burza. Dałem szansę i nie żałuję nawet w jednej miliardowej stopnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ja ME dalem 2 szanse, po raz 2 lezy sobie na polce po paru h Moze kiedys skoncze Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Miałem tak samo, 3 podejścia do Mass Effecta. Nie skończyłem, sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 No jedynka ma troche na karku, nie powali na kolana i troche calosc moze sprawic wrazenie sztywnego. Pewnie cale uniwersum jest kozak, ale trzeba przepekac ta jedynka dzisiaj. Dwojka to juz inna liga, a 3 jest w miare swieza. Takze.... trzeba przysiedziec przy tej jedynce, pojdzie z gorki- jak napisal yap. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jedynkę zaczynałem na PC 2 razy, drugiego nawet nie ukończyłem, bo mi komp się zjarał. Po pewnym czasie grę dorwałem na X360, tak jak nie pasowała mi na PC, na konsoli wciągnęła mnie na długie wieczory. należy dać tej grze szansę, bo prawdziwe przygody zaczynają się dopiero po opuszczeniu Cytadeli Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 NBA 2K13 ( ostatnio grałem w 2K2 na dreamascie ) vs SSX Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Zdecydowanie NBA Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dishonored czy Borderlands 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dishonored czy Borderlands 2? Jeżeli lubisz sandboxy, bierz: Bordelands Jeżeli lubisz zamkniętą ścieżkę bierz: Dishonored Mi osobiście bardziej przypadł do gustu Bordelands, ze względu na możliwość gry z doskoku. Dishonored jednak zmusza do długich sesji, które zresztą wd. mnie są średnio ciekawe, ale pamiętaj, że gusta są różne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Padło na Dishonored Mam nadzieję, że klimat i fabuła dadzą radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 no i dobrze, kazda misje mozna przejsc inaczej, fra jest swietna i zamknieta bym nie nazwal,, i jakie dlugie sesje ? zdunek o co ci chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Chodzi mi o to, że Bordelandsy możesz włączyć na 10min zrobić misję i wyłączyć. W przypadku Disha, gubi się wątek fabularny, którą zresztą momentami się komplikuje Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jedyny minus Dishonored jest taki że trochę krótki jest. Po za tym gra genialna Cytuj Odnośnik do komentarza
xanon21 71 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Proste pytanie ,Halo 4 czy GoW Jugment kupić jako pierwsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jak chcesz multi grać i singiel co-op to weź teraz Gow:J potem Halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi