adamst85 96 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Panowie a mnie męczy seria Condemned. Grałem kiedyś w demo i całkiem, całkiem. Teraz 1 i 2 chodzą za grosze i myśle czy nie zainwestować? Czy w dzisiejszych czasach te gry dadzą jeszcze radę, czy już sobie lepiej darowac? Pozdrawiam I jeszcze czy ktoś się orientuje czy są róznice w wersjach między PS3 i 360?? Edytowane 18 Marca 2013 przez adamst85 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Za ktore gry o Spidermanie warto sie zabrac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) Za ktore gry o Spidermanie warto sie zabrac? Na tej generacji to raczej słabo, ale shattered dimensions był ok. Na pierwszego xboxa wyszły Spider-man 2 i Ultimate Spider-man, które dużo lepsze są. Edytowane 22 Marca 2013 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Panowie a mnie męczy seria Condemned. Grałem kiedyś w demo i całkiem, całkiem. Teraz 1 i 2 chodzą za grosze i myśle czy nie zainwestować? Czy w dzisiejszych czasach te gry dadzą jeszcze radę, czy już sobie lepiej darowac? Pozdrawiam I jeszcze czy ktoś się orientuje czy są róznice w wersjach między PS3 i 360?? Podstawowa różnica między tymi grami na PS3 i X360 jest taka, że Condemned: Criminal Origins nie ma na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Za ktore gry o Spidermanie warto sie zabrac? Najlepiej 1 i 2... na PSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Wiem, że jedynki nie ma. Ale już po temacie bo kupiłem obie na 360. Bałem się, że dwójka na ps3 będzie marnym portem jak większość startowych multiplatform. Cytuj Odnośnik do komentarza
koczownik 4 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam, Jako że w te święta dostałem prezent od mojej PS3 w postaci YLODa, mam ochotę na małą zmianę i tym razem kupię X360. Możecie polecić jeszcze jakieś obowiązkowe exclusive'y oprócz poniższych? 1. Gearsy 2. Forza 3. Alan Wake 4. Left for Dead 2 - czy ludzie jeszcze w to grają online? Z góry dzięki za sugestie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Halo oczywiście. Z arcade Dust: An Elysian Tail jest bardzo fajne. Ze starszych PGR4. Polecałbym na początek ograć wszystkie 3 części Gearsów (dwie pierwsze są za półdarmo obecnie), Forzę tylko najnowszą 4 i Horizon, Alana Wake i Halo 4. Całość nie powinna być droga, bo sporo pozycji występowało też w różnych bundlach, więc można przejść świetne gry małym kosztem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Za ktore gry o Spidermanie warto sie zabrac? Ponoć ten najnowszy daje radę, amazing spider-man z czerwca 2012 sam planuje go za jakiś czas ograć Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Koczownik jeżeli lubisz RPGi i nie grałeś na PC bierz Wiedżmina 2. Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Kondeer Cytuj Odnośnik do komentarza
koczownik 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dzięki chłopaki za rady, chyba skorzystam z obu, bo zamierzam ograć i Gearsy i chyba łyknę pakiet konsola + Wiedźmin 2 i Forza 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Prototype 2 czy Darksiders 2 ? Obie wcześniejsze części ograne i obie mi się podobały więc mam teraz problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zrobiło mi się trochę zaległości, więc mam z czego wybierać Far Cry 3, Hitman: Rozgrzeszenie, Dead Space 3, Tomb Raider, GoW: Judgment Liczy się dla mnie tylko singiel. Przede wszystkim interesuje mnie porządna, wciągająca fabuła, która sprawi, że będzie się chciało grać dalej. Komentując pokrótce wątpliwości dot. poszczególnych tytułów: Far Cry 3 - obawiam się rozmycia wątku głównego, bo nie lubię jak jest zbyt dużo do roboty - wolę liniowość. Hitman - nie chcę, by maksowanie poszczególnych misji mnie zmuliło. Jest tam jakaś w miarę dobra historyjka? Dead Space 3 - od zawsze lubiłem tę serię, tylko w opiniach pojawiają się głosy, że ta część to popłuczyny. Tomb Raider - porównania do Uncharted, która to seria jest dla mnie nudziarstwem. GoW - krótki, nudny, bezpłciowy singiel. Co zatem kupić? Zestaw do grania w chińczyka? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Wziąlbym wszystko, ale na pierwszy ogień Far Cry3 bo z tego co czytałem ma dobrą historię (ponoć podobną do nowego TR, ale lepiej napisaną) potem nowego TR bo mimo wszystko jest lepszy niż Uncharted, ale story jest raczej średnie. Hitman ma bardzo dobry singiel, tak samo jak nowe gearsy (na insane+declassfied mission) mi się mega podobalo, ale ja chyba jestem fanbojem gyrosów więc moge mieć wypaczoną ocene (napewno audiowizualnie miażdży, ale jest dość krótki). Po demie DS3 odpusciłem (może kiedyś za 50zł). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 FC3>TR>G:J>H:R>DS3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Chyba się jednak zaprzyjaźnię z tym Far Cry 3... Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja chyba najpierw bralbym TR jestem w trakcie i jest naprawdę bdb, moim zdaniem dużo lepiej sie prezentuje niż uncharted, ( story, strzelanie, akcja itd ) far cry 3 leży na półce i jakoś sie zabrać nie mogę hehe pewnie zacznę po ukończeniu przygody z Lara Cytuj Odnośnik do komentarza
dynio77 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Siemanko, mam pytanko. 10 maja czyt. wypłata biorę golda i zastanawiam się którą strzelankę online.. BF2,3 czy MW 2,3 ?? i jaką wersje najlepiej wybrać by mieć najwiecej map i najdłużej sie bawić... pozdro! i dzięki za odp! Osobiście myślę nad 2.. bo najtaniej a i wydaje mi się, że będę sie za(pipi)iście bawił tylko chodzi o te mapy.. żeby nie mieć 2 i zamulać wiecie ocb Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez dynio77 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Powiem tak - Bad Company 2 wraz z dodatkiem Vietnam uważam za najlepszą strzelaninę multi tej generacji. Reszta z tej grupy nie dorata do pięt BC2, niestety jest jeden problem - gra została wydana 3 lata temu, mapy są duże i frekwencja na nich nie powala, także gra może polegać na zabawie w chowanego, a nie na tym to chyba polega Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Lepiej wziąć nowszą część, zawsze więcej graczy. Tylko jeśli zależy ci na nowych mapach, to niestety ale zarówno EA jak i Activision są pazerne i za komplet sporo zapłacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 BC2 na Xboxie sobie odpusc, bo pelne serwery mozna znalezc dopiero kolo 21. Vietnam podobno calkiem umarl. Calkiem inaczej jest na PC, gdzie o kazdej porze dnia mozna znalezc pelny serwer. BF3 na konsolach to kastrat i tak jakby tylko demo pelnej wersji pecetowej. Jesli chcesz miec wszystkie mapy to najoplacalniej kupic Premium, czyli takiego season passa. Jesli chodzi o miod na multi to: Halo 4 = Girsy > BF3 > CoDy. Chociaz gdyby nie puste serwery, to BC2 byloby na pierwszym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
dynio77 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 nie wierzę, że aż taka lipa jest :O no ale cóż.. przemyślę sprawę i kupię 3... albo kupię gearsy lub moją ulubioną fifkę i też będę sie dobrze bawił pozdro i dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 nie wierzę, że aż taka lipa jest :o no ale cóż.. przemyślę sprawę i kupię 3... albo kupię gearsy lub moją ulubioną fifkę i też będę sie dobrze bawił pozdro i dzięki za odp. Też nie wierzyłem, ale przekonałem się na własnej skórze. Kupiłem BC2 i w zasadzie przeszedłem tylko kampanie, troche na mutli pograłem, ale lipa właśnie bo tylko późniejszymi wieczorkami można znaleźć jakichkolwiek graczy...ale zastanawiający jest fakt że w BC1 można znaleźć pełny serwer o każdej porze dnia bez problemu. Może dlatego że nie ma głupiego podziału playlist na hardcory i nie hardcory Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 nie wierzę, że aż taka lipa jest :o no ale cóż.. przemyślę sprawę i kupię 3... albo kupię gearsy lub moją ulubioną fifkę i też będę sie dobrze bawił pozdro i dzięki za odp. Też nie wierzyłem, ale przekonałem się na własnej skórze. Kupiłem BC2 i w zasadzie przeszedłem tylko kampanie, troche na mutli pograłem, ale lipa właśnie bo tylko późniejszymi wieczorkami można znaleźć jakichkolwiek graczy...ale zastanawiający jest fakt że w BC1 można znaleźć pełny serwer o każdej porze dnia bez problemu. Może dlatego że nie ma głupiego podziału playlist na hardcory i nie hardcory Kwestia trybu i mapy. Conquest na Arica Harbour i tam zawsze jest dużo ludzi, ale czy jest sens grać jedną mapke? Cytuj Odnośnik do komentarza
asasyn 1 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 którą część Call of duty wybrać myślałem nad Modern warfare 3 i którą część Need for speed shift 1 czy lepiej 2 gram tylko offline to nie zależy mi na multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi