Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Polecałbym pierwsze Modern Warfare.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 505,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam shifta, jeden z najlepszych nfsów w które grałem. Bardziej w kierunku GT niż ulicznych wyścigów, na plus

Opublikowano

Dishonored

Opublikowano

taki szybki strzał: jakiś solidny tytuł dla dzieciaka w wieku komunijnym z nowości. na kinecta albo nie, ale preferowałbym nie bo sportów, dance centralów i innych kinectimalsów to bedzie miałą na pęczki.

Opublikowano

A w co w ogóle gra?

Może jakaś ściganka, może coś z serii Lego, fifa?

Daj więcej informacji :)

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

w nic nie gra bo dopiero dostaje konsole. to dziewczynka swoją droga. "brave" dobre jest czy szmira na licencji?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

O, to już więcej informacji :)

Co do Brave - ściągnij demo i z głowy.

Epic Mickey jest dość ciekawy, dla moich dzieci się podobało, ale może być za ciężkie, typowa platformówka (po demie wnioskuję).

Singstar czy jak tam, dziewczynki lubią śpiewać, albo...

Rocksmith z gitarą :D

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Może być za trudny.

Opublikowano

ale serio taki hardkor? przecież to platformer i stylistyka wybitnie dla dzieci.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Rayman ma sporo momentów, gdzie kładzie się nacisk na refleks. Nie jest to może Super Meat Boy, ale czasami robi się gorąco.

Opublikowano

Chce sobie nadrobic serie AC - w kazda czesc musze zagrac, zeby dokladnie poznac fabule, czy to raczej takie standalone?

Opublikowano

Dishonored kupiłem i po 3 misjach wyladowal na allegro. Osobiscie odradzam, przegadana, slaba graficznie i nudna gra. W zasadzie już po 2 h miałem wrazenie ze wsyztsko w grze widziałem.

Stestuje Hitmana.

Opublikowano

Chce sobie nadrobic serie AC - w kazda czesc musze zagrac, zeby dokladnie poznac fabule, czy to raczej takie standalone?

AC1 na YT lub speedrun, ACII koniecznie trzeba zagrać, ACII: Brotherhood fabularnie dość mocno powiązane z II, Revelations kontynuacja przygód bohatera z ACII z momentami życia bohatera "jedynki".. uff.

W trójkę nie grałem jeszcze

Opublikowano

Post pod postem, trudno.

Alan Wake - warto za te 480 MSP?

Bierz...za 480MSP na pewno warto. Mi pomimo kilku drobnych błędów gra się strasznie spodobała. Ciekawa fabuła, dobry klimat...raz thriller, raz horror. Ciekawa rozgrywka...

Ja zaliczyłem z obydwoma dodatkami i ciągle mi mało, więc pobrałem American Nightmare.

Opublikowano

Wnoszą do fabuły i to dużo ale bez spoilerów :P

Bierz i sie nie zastanawiaj bo to jednak jedna z lepszych gier na Xa.