Opublikowano 13 maja 201311 l Ja polecam shifta, jeden z najlepszych nfsów w które grałem. Bardziej w kierunku GT niż ulicznych wyścigów, na plus
Opublikowano 17 maja 201311 l taki szybki strzał: jakiś solidny tytuł dla dzieciaka w wieku komunijnym z nowości. na kinecta albo nie, ale preferowałbym nie bo sportów, dance centralów i innych kinectimalsów to bedzie miałą na pęczki.
Opublikowano 17 maja 201311 l A w co w ogóle gra? Może jakaś ściganka, może coś z serii Lego, fifa? Daj więcej informacji Edytowane 17 maja 201311 l przez Andreal
Opublikowano 17 maja 201311 l w nic nie gra bo dopiero dostaje konsole. to dziewczynka swoją droga. "brave" dobre jest czy szmira na licencji? Edytowane 17 maja 201311 l przez tk___tk
Opublikowano 17 maja 201311 l O, to już więcej informacji Co do Brave - ściągnij demo i z głowy. Epic Mickey jest dość ciekawy, dla moich dzieci się podobało, ale może być za ciężkie, typowa platformówka (po demie wnioskuję). Singstar czy jak tam, dziewczynki lubią śpiewać, albo... Rocksmith z gitarą Edytowane 17 maja 201311 l przez Andreal
Opublikowano 17 maja 201311 l ale serio taki hardkor? przecież to platformer i stylistyka wybitnie dla dzieci. Edytowane 17 maja 201311 l przez tk___tk
Opublikowano 17 maja 201311 l Rayman ma sporo momentów, gdzie kładzie się nacisk na refleks. Nie jest to może Super Meat Boy, ale czasami robi się gorąco.
Opublikowano 17 maja 201311 l Poza tym sam wspomniałeś, że mała dopiero konsolę dostaje, może na razie zostań przy tym kinekcie.
Opublikowano 21 maja 201311 l Chce sobie nadrobic serie AC - w kazda czesc musze zagrac, zeby dokladnie poznac fabule, czy to raczej takie standalone?
Opublikowano 21 maja 201311 l Dishonored kupiłem i po 3 misjach wyladowal na allegro. Osobiscie odradzam, przegadana, slaba graficznie i nudna gra. W zasadzie już po 2 h miałem wrazenie ze wsyztsko w grze widziałem. Stestuje Hitmana.
Opublikowano 22 maja 201311 l Chce sobie nadrobic serie AC - w kazda czesc musze zagrac, zeby dokladnie poznac fabule, czy to raczej takie standalone? AC1 na YT lub speedrun, ACII koniecznie trzeba zagrać, ACII: Brotherhood fabularnie dość mocno powiązane z II, Revelations kontynuacja przygód bohatera z ACII z momentami życia bohatera "jedynki".. uff. W trójkę nie grałem jeszcze
Opublikowano 27 maja 201311 l Post pod postem, trudno. Alan Wake - warto za te 480 MSP? Bierz...za 480MSP na pewno warto. Mi pomimo kilku drobnych błędów gra się strasznie spodobała. Ciekawa fabuła, dobry klimat...raz thriller, raz horror. Ciekawa rozgrywka... Ja zaliczyłem z obydwoma dodatkami i ciągle mi mało, więc pobrałem American Nightmare.
Opublikowano 27 maja 201311 l Wnoszą do fabuły i to dużo ale bez spoilerów Bierz i sie nie zastanawiaj bo to jednak jedna z lepszych gier na Xa.