Opublikowano 25 lipca 200816 l Bardzo lubię jRPG i tu moje pytanie. ile trzeba godzin by przejść dokładnie Lost Odyssey (all achievy) ??
Opublikowano 27 lipca 200816 l Bardzo lubię jRPG i tu moje pytanie. ile trzeba godzin by przejść dokładnie Lost Odyssey (all achievy) ?? pewnie 100 h albo i więcej
Opublikowano 27 lipca 200816 l Crackdown czy Burnout?: paradise Za tą samą cenę to Burnout, jak nie to zapewne tańszy Crackdown.
Opublikowano 28 lipca 200816 l Czas na kupno jakiejś nowej gierki. Mam do wyboru: Eragon, Just Cause, Need for Speed: Most Wanted (są jakies większe różnice w porównaniu do wersji PC).
Opublikowano 29 lipca 200816 l Czas na kupno jakiejś nowej gierki. Mam do wyboru: Eragon, Just Cause, Need for Speed: Most Wanted (są jakies większe różnice w porównaniu do wersji PC). Brałbym Just Cause, ogromny teren działań, można powiedzieć, że to takie "egzotyczne" GTA.
Opublikowano 29 lipca 200816 l Moge z tego zestawu wybrac 2 sztuki King Kong (wer.Classic) - King Kong (wer.zwykla ale drozsza) - Gun - CSI : Crime - fifa world cup 2006 - euro 2008 pl -bionicle heroes - nhl 2k6
Opublikowano 29 lipca 200816 l Polećcie coś dobrego do co-opu, najlepiej na split-screenie, chociaż niekoniecznie. Odpadają wyścigi, GOW i wszystkie Lego cośtam.
Opublikowano 29 lipca 200816 l Gry przygodowej silnie potrzebuje. Najlepsze gierki przygodowe w jakie grałem to: Silent Hill 2, Mafia, Fahrenheit, Oblivion... Coś co jest inne i nie zmęczy. Czy jest jakaś przygodówka na tej zas... konsoli? Mogę wyłapać "Alone in..." jeżeli nie jest irytujący.
Opublikowano 29 lipca 200816 l Stranglehold, Gears of War, Assasin's Creed, Oblivion - które dwie z nich byście wzięli? Głównie chciałbym do singla, online miło gdyby jakiś fajny był, ale bez przesadyzmu typu "głównie do multi" (co można powiedzieć o GoW, jak sądze). - Nie wiem, co sądzić o Stranglehold'zie. Niemniej, miło byłoby sobie postrzelać.. - Girsy chętnie bym wziął, bo klasa sama w sobie, ale nie chciałbym gry, w której singiel jest męczarnią. - Assasin's Creed - mam okazję wziąć z angielskim dubbingiem. Polska wersja ma, jakby nie patrzeć, ciekawą lokalizację - wie ktoś, jak się to przedstawia "w praniu"? Warto szukać wersji z Szycem i Olbrychskim, czy na tle angielskiej wersji wypada blado? - Oblivion - są na jego temat mieszane opinie. Lubię RPG, a w różne MMO zagrywałem się setki godzin. Pewnie prędzej czy później wezmę pozostałą dwójkę. Prosiłbym jednak na razie o wytypowanie tej pierwszej, mocniejszej "dwójki"
Opublikowano 29 lipca 200816 l Wziąłbym Girsy i AC. W pierwszy tytuł powinien zagrać każdy posiadacz X360, a przygody Altaira - cudo (niektórzy pewnie mnie za to określenie poobrzucają obierkami, ale takie jest moje zdanie).
Opublikowano 29 lipca 200816 l GoW i Oblivion, zdecydowanie. GoW ma zarówno dobrego singla jak i multi. Oblivion to klasa sama w sobie.
Opublikowano 29 lipca 200816 l Tak jak koledzy wyżej, nie mam wątpliwości co do Gearsów, natomiast co do pojedynku AC vs Oblivion - tu sam sobie musisz rozsztrzygnąć. Pierwsze czy wolisz gry akcji, czy RPG; czy wolisz sredniowiecze czy fantasy; czy wolisz schematyczną, liniową, ale dość skondensowaną fabułę, czy momentami nudnawą ale wielowątkową historie. Pamiętaj, że Assassin's Creed to rozgrywka na 10-15h (w zależności od wykonywania ilość zadań pobocznych), zaś Oblvion to już dużo, dużo więcej. Edytowane 29 lipca 200816 l przez Robsonf
Opublikowano 29 lipca 200816 l Gears of War, Assasin's Creed, Zdecydowanie. Wersja PL Assassina jest powyżej przeciętnej lokalizacji.
Opublikowano 29 lipca 200816 l W takim razie wezmę chyba GoW + Oblivion, a kiedy mi się znudzą (nieprędko.. tym bardziej, że na lepsze czasy czeka jeszcze na półce Burnout Paradise ) lub znajdę gdzieś tanio AC z polską lokalizacją, to dokupię asasyna A co powiecie o Stranglehold'zie?
Opublikowano 29 lipca 200816 l Azjatycki Max Payne w grze z gorszą fabułą etc.. ale jatka i zabawa jest przednia
Opublikowano 30 lipca 200816 l Stranglehold - gierkia na tak srednio 5-6h, skonczysz zapewnie, zrobisz pare aczivow i zapomnisz. Niewiem czy jest sens brac Obliviona (nie gralem, opieram sie na video recezncji) bo gra jest strasznie zbuggowana, ciagle cos doczytuje, dziala strasznie (spore dropy) . Chyba ze jakis patch wyszedl ktory to naprawia bo mnie wlasnie te 3 rzeczy odrzucaja od tej pozycji. Wole zagrac na PC nawet na low i miec stale 60 fpsow lub nawet 30 Od ciebie dorzuce ze ja bym gral AC + GOWa . AC jest dobra gierka, fajna animacja, grafika, framerate ale po kilku godzinach ci sie znudzi robienie ciagle 3 zadan do sledztwa . Pierwsze wrazenia beda super, oh, ah po 7h - nuda Ale warto zagrac
Opublikowano 30 lipca 200816 l Ja takze polecam tego Assasina. Gierka jest super, mozliwości jakie nam daje sa bardoz duze. Fakt, że fabuła juzpotem taka soie, ale nie to jes t w nije najważniejsze. Super sprawa cos sobie zapalic w nocy i wkrecic sie w ten klimat - pach jadka ze strażnikami, szybka ucieczka po domach, następna grupka, nóz, nóż i po kłopocie Ja kgrałem w tągierkę to czułem się jak z ponad 10 lat temu grałem na Atarii w Prince of Persia. GoW niby must have, ale mnie ta gierka aż tak sie nie spodobała. owszem jest dobra, ale nie lubie za bardzo strzelanek.
Opublikowano 30 lipca 200816 l Nie wiem o czym mówisz signap... Owszem zdarzają się dropy ale nie tak jak piszesz... I co do AC - po 3h byłem w niebie, grafika i te domki.... - po 5h wkradała się nuda, ale myślałem dam radę, po 7,5h - byłem totalnie znudzony i zwyczajnie odechciewało mi się grać i sprzedałem. Combo GoW + Oblivion bierz .
Opublikowano 30 lipca 200816 l Jestem fanem DB (DB Burst Limit) i epickich nawalanek jak Viking BFA, co wybrać?