Opublikowano 9 sierpnia 200816 l Przecież FF XII jeszcze nie ma na X360 I nie będzie . Jak dla mnie lepszy ME , taki amerykański
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l Oj pomyliłem się chodziło mi o tą gierkę http://allegro.pl/item415757118_final_fant...stargames_.html. To jak final czy mass effect?
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l Jakąś ścigałkę dobrą bym potrzebował... PGR4 or GRID. PGR starczy na dłużej, bardziej wymagający ale przyjemny. Grid bardziej dla relaxu i pościgania się w wolnej chwili.
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l Jaki FPS, tudzież TPS, prócz: -Halo3 -Bioshocka -Gears of war Może Cod4 co jeszcze?
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l Jaki FPS, tudzież TPS, prócz: -Halo3 -Bioshocka -Gears of war Może Cod4 co jeszcze? Half Life: Orange Box
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l racja XD The Darkness Vegas 2 COD2 Edytowane 10 sierpnia 200816 l przez signap
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l PGR4 sprawdziłem demko jeszcze raz wczoraj i stwierdzam, że to zupgrade'owana trójka. Fajny jest tylko Nurburgring. TDU, GRID czy może Forza 2? Nie jestem jakimś hardkorowcem, więc Forza mnie nie kusi zbytnio. A może Juiced 2?
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l Celuj w Grida albo TDU. Grid to zamknięte tory z fenomenalną grafiką i systemem zniszczeń, TDU to wielki otwarty Świat, po którym podróżujesz z Amerykańskimi dziećmi
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l Ja bym wybierał między GRIDem, a Forzą, z naciskiem na tą drugą. Mam uraz po kupnie TDU i znakającym świecie(rysy,rysy,rysy)... No i GRID świetna grafika i w ogóle cud, miód i orzeszki Bierz to na co Cie stać - masz flo - GRID, nie masz - Forza.
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l PGR4 sprawdziłem demko jeszcze raz wczoraj i stwierdzam, że to zupgrade'owana trójka. Fajny jest tylko Nurburgring. TDU, GRID czy może Forza 2? Nie jestem jakimś hardkorowcem, więc Forza mnie nie kusi zbytnio. A może Juiced 2? GRID, mnie szybko znudzila Forza jak i TDU, Prostreet a PGR4 skonczylem calego, zas co do Grida to demo mi sie podobalo. Sprawdz dema Edytowane 10 sierpnia 200816 l przez signap
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l Pozytywne wrażenia dla: GRID, TDU (w to grałem na PC, nie wiem czy chce mi się znowu), Prostreet Negatywne: PGR4 Forza- tak średnio, nie wiem co o tym sądzić. Niby grało się fajnie, ale trochę męcząco, nie lubię jeździć 100 razy tego samego wyścigu żeby być na stosunkowo dobrej pozycji na końcu. W GRIDzie mam flashbacki .
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l Polecam sprawdzić demko GRID - mi na przykład nie przypadł do gustu model jazdy bliski DIRTowi. Pro Street nie jest wcale taki zły, trochę wszyscy uprzedzili się do tej produkcji a nie było tak źle. TDU/Grid/NFS: PS/PGR 4. Każdy z tych tytułów ma swoją specyfikę i nie każdemu musi się spodobać, także ciężko tutaj jasno określić co powinieneś brać. Na XBL masz demka pograj w różne wyścigi i wybierz to co ci najlepiej pasuje.
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l Blue Dragon, Eternal Sonata, czy Lost Odyssey? W jRPGach najbardziej cenię sobie fabułę, dlatego zastanawiam się, która z gier zapewni mi najwięcej wrażeń .
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l Eternal Sonata to chyba pierwsza gra rpg jaka mi się spodobała :E. Grałem w demo i jest ok. A co do mojego dylematu: chyba wezmę Forzę .
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l A co do mojego dylematu: chyba wezmę Forzę . Kup, kup. Złoje ci dupsko w wyścigach online